Knuffeldieren - Interactieve robot Kat - Speciaal voor ouderen 5 86
Knuffeldieren - Interactieve robot Kat - Speciaal voor ouderen
Reviews | Review toevoegen

Reageert, beweegt, spint en miauwt als een echte kat. Ideaal gezelschapsdier voor ouderen.

Standaard levertijd

3 - 5 werkdagen.

€ 211,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Deze prachtige kat is speciaal ontwikkeld voor de ouderenzorg. Ze ziet er niet alleen zeer levensecht uit, ze voelt en klinkt ook net als echte kat. Met haar heerlijk zachte vacht, haar kalmerend gespin en gezellige gemiauw is ze een prachtige aanwinst voor iedereen die van dieren houdt. Door de ingebouwde sensoren reageert deze kat op aaien, knuffelen en beweging, net als de echte katten die je kent. Ideaal gezelschapsdier voor mensen met dementie.

U kunt kiezen uit de kleuren Oranje, Crème, Zilver Grijs of Zwart Wit.
 

  • Met een schuifje onder de vacht op haar buik kan de kat worden aan en uit gezet, met de extra mogelijkheid het geluid uit te zetten.
  • Een vrolijke miauw klinkt als je de kat aanzet en zij zal af en toe met vriendelijk gemiauw om aandacht vragen.
  • Aai je de kat over de linkerwang, dan zal zij haar kopje naar je hand bewegen.
  • Aai je de kat achterop haar kop of rug, dan gaat zij vrolijk spinnen.
  • Wanneer je de kat blijft aanhalen, dan rolt zij op de rug, zodat je haar ook op de buik kunt aaien.
  • Op een gegeven moment zal zij ontspannen de ogen sluiten en genieten van de knuffelsessie.
  • Wanneer de kat een paar minuten niet aangehaald wordt, sluit zij haar ogen en gaat ‘slapen’. Een klopje op de rug maakt haar weer wakker.
Werkt op 4x LR14C alkaline batterijen. Deze worden meegeleverd.

Advies voor onderhoud

De kat kan niet gewassen worden. U kunt de kat wel regelmatig met een vochtige doek schoonmaken. Af en toe kunt u ook een desinfectiemiddel toepassen dat op textiel gebruikt mag worden.

Veel gestelde vragen

Voor meer informatie, lees de antwoorden op veel gestelde vragen.

Deze vrouw met dementie heeft veel plezier met de kat

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Monique Delbressine -

Hij is prijzig maar het geld meer dan waard!!
James heeft mijn vaders hart gestolen. Confronterend om te zien hoe ver mijn vader in zijn dementie is maar heerlijk om te zien hoe mijn vader, die zijn hele leven katten om zich heen had, geniet van James! Met hem lacht en praat! Bijzonder!!!
De kat reageert levensecht!
Heel veel dank!!!

F.Saarloos -

2 katten aangeschaft voor een bewonersgroep. Voldoet aan een behoefte.
Eén werd nageleverd, maar ook die levering ging erg snel. Goede service.

Mieke Moonen -

Mevr. houd ontzettend van haar robot kat. Ze is in de veronderstelling dat het een echte is. Waar mevr. is , is ook haar robot kat. De kat maakt voor haar het leven draaglijk.. Bedankt.

Marjolein Scheltinga -

De robokat heeft het nieuws gehaald.
Tijdens de uitzending van “Geef om je hersenenen” van 27 maart zat Hent met de kat op schoot tijdens de uitzending.
Hent is erg gecharmeerd van Timon, zo hert de poes tegenwoordig.
Hij kletst tegen haar en aait haar automatisch terwijl hij met haar in de bank zit.
Ik zeg een geweldig kado

Anja -

Er was enige wachttijd mbt levertijd. Maar hierover werd goed gecommuniceerd. Eenmaal geleverd is de poes voor onze dementerende moeder een feestje. Ze voelt zich duidelijk minder eenzaam, praat tegen de poes en wat mij erg omroerde de zorg rapporteerde “ we hebben mevrouw nog nooit zo gelukkig gezien “.

Ria -

de bewoner vind het geweldig, eerst was de kat de gehele dag bij haar, maar toen was alle aandacht op de kat, zij wilde zelf niet meer eten, dat gaf zij aan de kat, nu heeft zij de kat bij haar in bed liggen, of op schoot als zij alleen zit, dit geeft rust en warmte, zij had vroeger ook altijd en kat, geweldig hoe zij er tegen praat, net echt.

Petra -

De poes is echt te gek
Onze bewoners zijn er echt gek op
Ze praten ermee,knuffelen ze en vinden het geweldig als ze op schoot zit

jacqueline -

Ik heb 31 december 2018 de grijze poes besteld, tot op heden heb ik nog niets ontvangen.Bij aankoop werd gezegd dat half januari de poes geleverd zou worden. 1 maal heb ik een mail gekregen dat het eind januari geleverd zou worden, half februari nog niets ontvangen, en geen bericht meer gehad. Zelf maar gebeld hoe het zit, en nu werd er verteld dat er leverings problemen zijn, en dat het begin maart wordt. Ik ben benieuwd...............

R.Touw -

De oranje kat lijkt sprekend op de poes die mijn vrouw vroeger heeft gehad . Deze wordt dan ook weer Dorus genoemd . Zij weet dat de poes niet echt is maar spreekt gewoon tegen de poes en neemt haar op schoot als ze teveel prikkels krijgt . Hierdoor wordt mijn vrouw weer rustig . Ik ben dan ook heel blij dat ik deze poes heb aangeschaft .

Awh van den Groenendaal -

De oranje poes liet door de drukte rond de kerst iets te lang op zich wachten.
De After Sales van de dementie-winkel was super en ze hebben de bezorging verder gecoördineerd.

De poes is geweldig. Mijn dementerende moeder heet voortaan ‘ de mevrouw met de poes’.
Ook de verpleging is zeer enthousiast en kende het bestaan er niet van. Een aanrader voor een dementerende die zich eenzaam voelt door verlies van geheugen

Trudy Kruit -

De robotkat hebben we aangeschaft voor mensen met dementie in de thuiszorg en op de dagbehandeling. Een aantal cliënten reageren er weinig op. Een client vindt de robotkat eng. Daarentegen zijn er meerdere cliënten die de robotkat geweldig vinden. Ze reageren er enthousiast op en praten ermee alsof het een echte kat is en worden er blij van. Voor hen is het echt een aanwinst. "Dan voel ik me niet zo alleen", zei een client. Het is wel jammer dat de kat niet goed schoon te maken is.

Ineke Bottinga -

Helaas bleek de robotkat "invalide": hij spinde niet en miauwde niet!
Werd dus door ons geretourneerd.
Het wachten is op de vervanger!

Dementie-winkel.nl -

Hartelijk dank voor uw enthousiaste review Monique. Sinds kort adviseren wij om het bont regelmatig schoon te maken met een desinfecterende PDI Super Sani doek. Wanneer u op het tabblad "Bijlagen" klikt, dan kunt u een documentje met veel gestelde vragen downloaden. Daar staat een linkje in naar de winkel waar u dit product kunt aanschaffen.

Monique -

Wij hebben verschillende katten in ons verpleeghuis.. De bewoners vinden ze geweldig. Alleen de bewoners Pg geven ook eten.. Wij vinden ze nu niet hygienisch ook niet als er control op afdeling kom. We hebben van alles geprobeerd om schoon te maken. Ze zouden het omhulsel eraf moeten kunnen Halen en evt handsopje doen. Want met vochtige doek is 't niet te doen.. Dat is een punt die wij jammer vinden. Maar de beleving van bewoners is TOP!!

Leonie Zuijdvels -

Ik heb de kat kado gegeven aan de afdeling waar mijn partner is overleden. Daar zijn ze heel blij met de kat. Maar eerlijk gezegd weet ik niet hoe het de kat, of de bewoners vergaat. Een lastig punt is de hygiene, als het een “afdelingskat” is. Maar in mijn gevoel valt dat nadeel weg tegen de rust en de glimlach die de kat kan oproepen bij de mensen.
Ik sluit me graag aan bij de vorige beoordeling: hij is schonkig. Het zou mooi zijn als de vacht als een hoes van de wat meer opgevulde kat afgehaald en gewassen zou kunnen worden.

Inde van Erven -

De kat is geweldig. Mijn moeder woont in een woonvoorziening voor mensen met dementie. Ze praat veel en nu is er gelukkig de kat die alle tijd heeft om te 'luisteren'. Het geeft niks dat er bewoners zijn die zeggen dat de kat niet echt is. Mijn moeder beaamt dat, en blijft de kat aaien.
De verzorging zegt dat ze nu minder medicatie hoeven te geven bij onrust. Gewoon de kat op schoot zetten.
Sommige andere bewoners zijn er jaloers op, dus hun mantelzorgers gaan er ook een kopen.
Eén verbeterpuntje: de kat zou nog iets zachter mogen zijn. Zoals een medebewoonster van mijn moeder zei: 'Hij is nogal schonkig, eet ie wel genoeg?'

Marianne, 7 december 2018 -

Het kost een paar centen, maar dan heb je ook wat.
Niets aan toe te voegen aan review van b. Kruijswijk van 25 nov., Zelfde ervaring.
Gekocht voor mijn moeder.
Helemaal geweldig.
Ze gaat er mee om alsof ie echt is.
Wel confronterend.
Maar zij is er erg blij mee en daar gaat het mij om.
Heeft nu iemand om tegen te kletsen als ze alleen is

Patricia -

Ik heb de kat nu te leen en ik vind hem fantastisch! Ik heb een beperking waardoor ik vaak onrustig ben of boos word. De kat maakt me heel rustig en maakt me blij, ik ga hem zeker aanschaffen volgend jaar als ik mijn vakantiegeld heb! Een heerlijk beestje die ik nu om heb gedoopt tot Luna.

Kees Nooij -

Gekocht voor mijn schoonmoeder.
Helemaal geweldig.
Ze gaat er mee om alsof ie echt is.
Wel confronterend.
Maar zij is er erg blij mee. Heeft nu iemand om tegen te kletsen als ze alleen is

b kruijswijk -

de poes is een groot succes op onze BOPZ afd. meerde cliënten zijn er gek op en knuffelen er mee en praten er tegen.

anoniem -

Mijn moeder heeft de kat dagelijks op schoot . Deze kat zorgt er voor dat ze minder onrust heeft en daardoor hoeft de medicatie niet verhoogd te worden.

Ellen Passchier -

Mijn moeder is helemaal blij met haar kat. De hele dag is zij hier mee bezig. Goede aankoop voor dementerende mensen.ze lacht en praat en is zorgzaam voor de kat.

Marjolein De Jong -

Vandaag deze kat live gezien in het verpleeghuis en hij is echt geliefd. Hij wordt geaaid en er wordt tegen hem gepraat.
Fantastisch om te zien.

Anoniem -

Mevr. Is super gelukkig met haar kat. Ze is er van overtuigt dat het een levende kat is. De kat moet overal mee naar toe en ligt s'nachts bij haar in bed. Dat stelt haar gerust. Mvg.

Anoniem -

Geweldig wat een uitvinding

Karin -

In verband met de dementie van mijn moeder, hebben we haar “ echte” kat weg moeten doen, omdat ze er niet voor kon zorgen. Meteen de interactieve kat aangeschaft, zij heeft het gevoel een nieuwe kat te hebben en gaat er ook zo mee om. Hij staat altijd aan en reageert als ze langs loopt, wat mijn moeder dan weer stimuleert tot aaien, met het mauwen en spinnen als gevolg. Hij heet Gijsje, duidelijk dus welke we gekozen hebben. Een echte aanrader en eerlijk gezegd erg aandoenlijk om te zien hoe mijn moeder op gaat in haar kat en liefde geeft en ( ook al is het techniek) veel liefde krijgt.

Christina -

Wij hebben de kat geschonken gekregen van familie van een bewoner. Wij zijn een verzorgingshuis in Heerhugowaard met een afdeling waar bewoners met dementie wonen. de kat is een grote hit hier. de bewoners hebben hem zelf een naam mogen geven en daar gingen ze dan ook serieus mee aan de slag. Poes Minoesch werd het. ze word de hele dag wel geknuffeld of toegesproken. GEWELDIG mooi om te zien.

Judith -

De interactieve kat is geweldig voor dementerende ouderen. Ze spint en miauwt als je haar aait. Knippert met haar ogen en geeft kopjes. Likt haar pootje en als ze echt geniet, draait ze al spinnend op haar rug.
Ik heb 2 katten gekocht (een grijze en een rode) als afscheidscadeau voor 2 afdelingen met dementerenden. Ik weet zeker dat ze daar nog lang plezier van zullen hebben!

Anoniem -

Ik heb hem besteld voor mijn meervoudig gehandicapte dochter. Ze is er helemaal verliefd op en noemt de poes Minoes. Gaat ook mee naar bed maar dan gaat het knopje om hoor! Anders blijft ze giechelen!
Alleen jammer dat de levertijd zolang duurde. Stond op de site niet aangegeven dat de levering langer kon duren in verband met vakantie.
Maar het wachten was zeker de moeite waard.

Anoniem -

Wij hebben hem.besteld coor onze bewoners en wat is het een suc6
Ze vinden hem helemaal geweldig de kat lijkt net een echte kat en lokt uit om hem aan te halen.

Anoniem -

De kat is een absolute aanrader. Mijn moeder heeft Alzheimer en is dol op de kat. Ze aait hem en praat tegen hem. De interactie tussen mijn moeder en de kat is heel bijzonder om te zien.

Dementie-winkel.nl -

Beste Mieke van Liempd,

Dank voor uw review. Uit onze gegevens blijkt dat uw bestelling nog niet betaald is. Daarom is de oranje interactieve kat nog niet naar u verzonden. Het spijt ons dat u zich daar ondanks de email die wij hierover stuurden niet bewust van bent geweest. Wij hopen u betaling snel te mogen ontvangen zodat wij uw bestelling alsnog snel af kunnen handelen.

Mieke van Liempd -

De kat is ruim 2 maanden geleden besteld en zou in de eerste week van juli bezorgd worden. Nu lees ik dat hij tot de 3e week van augustus niet leverbaar is. Dat is wel erg lang.

Anoniem -

Deze kat is zeker een aanrader! Wij hebben hem onlangs aangekocht voor onze bewoners. De bewoners komen in interactie met deze kat en komen er rustig van. De bewoners hebben veel plezier, het is een echte aanwinst!

Dementie-winkel.nl -

Beste Esther,

In reactie op uw review: u heeft een automatisch verzonden bericht ontvangen met het verzoek om een beoordeling te geven. Het is voor het eerst dat de levertijd (door de enorme populariteit) bij ons zo'n vertraging heeft opgelopen. Wij zijn helaas afhankelijk van de levering van de producent vinden dat ook heel frustrerend. Van eind deze week/begin volgende week worden alle bestellingen uitgeleverd. Hopelijk bent u daarna net zo enthousiast als alle klanten die u voorgingen.

Esther Smeenk -

Op het moment dat ik dit bericht schrijf heb ik nog geen kat ontvangen ( ik ben wel netjes op de hoogte gehouden via de mail laatste keer 4-6-2018 dat de levering vertraging opgelopen heeft), maar ik hoop deze week de kat te kunnen ontvangen. Het is wel gek dat ik wel een mail krijg om een beoordeling te geven!

Anoniem -

Erg leuke kat! Mijn dementerende moeder reageert er goed op.

Anoniem -

Mij moeder had veel plezier met de kat. Helaas is afgelopen zaterdag 16 juni al overleden.

Van der Kooij -

Mevr van 95 heel blij met de mooie rode kat ,het bracht het verleden terug van haar eigen katten
Thuis . Er waren heel veel echte katten in haar leven . Ze is kortgeleden overleden maar de kat
Is in het verzorginghuis gebleven voor de andere oude katten liefhebbers .
Groet Jenny van der Kooij

claudia klijn -

deze knuffelkat is een aanwinst voor onze bewoners.Bewoners reageren er rustig op en neemt onrust weg.
ook al ligt de kat op de vensterbank en staat uit dan nog wordt er door bewoners gereageerd.

Anoniem -

Kat is een groot succes voor mijn moeder met Alzheimer. Voor haar niet altijd van echt te onderscheiden, kat maakt haar rustig en ze voelt zich minder eenzaam.

Petra Muetstege -

Prachtig! En niet alleen de kat maar ook de reacties van onze bewoners. Zij beleven bijzonder veel plezier aan Muetje, zoals de kat genoemd is. Echt meer dan het bedrag waard!

c.j.van het hof-geurts -

mijn man van 91 klaart helemaal op als ik de kat bij hem op tafel zet en begint tegen hem te praten.waarschijnlijk herkent hij onze katten toch nog in deze poes.

Conny Mulder -

Deze kat woont tot volle tevredenheid in Dekkersduin.
Hij heet Kareltje en de bewoners zitten graag te kroelen met hem.

Berk , Elver -

Wij hebben er een voor een van onze bewoonsters met een verstandelijke beperking besteld, ze is zelf altijd al gek op katten geweest en is er heel blij mee! Ze heeft hem vaak uit staan maar is er heel trots op!

Els van Groenigen -

De interactive kat werd met enthousiasme ontvangen door mijn moeder die Alzheimer heeft. Ze deelt hem ook graag met haar medebewoners van haar begeleid wonen huis. Goede aankoop. Alleen jammer dat de kat niet makkelijk gereinigd kan worden.R. Gerrits -

Wij hebben de poes voor onze moeder gekocht die alzheimer heef, ze is er dolblij mee en denkt dat het een echte poes is.
Een geslaagde aankoop!

A. Rueb -

Wij hebben de poes voor onze moeder gekocht, die Alzheimer heeft. Zij is er erg blij mee en ook haar huiskamergenoten vinden het helemaal geweldig. Mooi om te zien hoe de poes gesprekjes op gang brengt onderling. Het geeft veel interactie. Ik vond het best een gok, maar het is meer dan geslaagd! Ook het personeel is er zeer over te spreken.

Anoniem -

De poes is aangeschaft voor een verstandelijk gehandicapte vrouw, die slecht tot bewegen komt.
De poes motiveert en stimuleert haar tot bewegen. Sinds ze de poes heeft, zwaait ze zelfs weer uit haarzelf naar mensen!
Naast het feit dat het doel behaald is, geniet mevrouw heel erg van de poes. De poes ligt in een mandje en wordt overal mee naar toe genomen.
Haar mede bewoners willen de poes ook graag vasthouden en aaien. Dit is niet de bedoeling en er is dus besloten om voor de medebewoners een "gezamenlijke huispoes" aan te schaffen.

Carla van der Most -

Ik heb de poes aangeschaft voor mijn dementerende vader van 91.
Omdat mijn vader ook slechtziend is, is er weinig voor hem wat hij alleen kan doen.
Op zich had hij geen zin in een "huisdier".
Ik heb de poes toch maar aangeschaft met het idee in mijn achterhoofd...vindt mijn vader het niets dan vast wel één van de andere bewoners van het (te)huis waar mijn vader nu zit.
Maar tot mijn blijde verrassing vind mijn vader de poes geweldig.
Hoewel hij niet echt iemand is die de poes spontaan op schoot neemt, praat hij er wel regelmatig tegen en vindt hij het heel mooi dat de poes reageert als hij bv. op staat of langs de poes loopt.
Ik vind het geweldig dat mijn vader nu eindelijk weer iets heeft waar hij aandacht en afleiding van krijgt.
Het verbaasd mij ook dat de poes zo lang blijft werken op dezelfde batterijen. Mijn vader heeft de poes nu vanaf 21 januari en doet het nog steeds op dezelfde batterijen.
Het is ook heel goed dat als je de poes "geen aandacht" geeft, hij zelf in een "slaapstand" gaat.
Al met al een super aankoop. Wij, de kinderen, zijn er ontzettend blij mee.
Maar ...ook het personeel van het (te) huis vindt het een erg leuk dier.

Jos van doeselaar -

Wij hebben een bewoonster die de kat geweldig vind .
Zij word er erg rustig van door de kat te aaien en te knuffelen.

Els van Leeuwen -

Mijn man heeft de laatste maand van zijn leven veel steun gehad aan de poes. die lag altijd op zijn buik en zijn hand lag op de kat.Zo is hij gestorven, de kat spinde, hij was niet alleen.

D. van Baalen -

Wij hebben sinds ongeveer een maand de kat op onze afdeling. Reacties van onze bewoners zijn heel erg leuk, er wordt mee geknuffeld, tegen gepraat en zelfs eten gegeven. Een bewoner die vaak onrustig en boos kan zijn, vindt veel rust bij de kat.

Tineke -

Wij hebben de kat voor onze moeder gekocht. Ze is er super blij mee. Praat tegen de kat en wordt ook veelvuldig geknuffeld,ook door de andere bewoners. Het geeft haar veel rust en het afscheid nemen van moeder is ook veel prettiger voor ons. Wij leggen dan de kat bij haar op schoot. Het enige wat ik erg jammer vind, is dat het vacht niet gewassen kan worden.

Anoniem -

Ik heb de kat voor mijn demente man gekocht. Hij vind hem geweldig en geeft hem veel troost als hij verdrietig is. Het is jammer dat hij niet gewassen kan worden.

Koster -

Mevrouw is erg in haar nopjes met de poes. Van mijn kant 2 suggesties: het mauwen is wat erg kunstmatig, en het zou fijn zijn als het beest warm wordt op je schoot.

Anneke van Moort - Cura Mare -

De bewoners op onze woongroep reageerden heel positief op de poes. Het past precies in de belevingswereld van mensen met dementie.

L Besterbeur (activieteitenbegeleiding) -

De poes is aangeschaft voor onze bewoners op de PG afdeling. De reacties van de bewoners zijn erg positief. Er wordt dan ook veel met hem geknuffeld en als hij geen aandacht krijgt vraagd hij hier wel om door te gaan mauwen.

Henriette van de Weetering -

Wij hebben deze poes gekocht nadat we de poes op een andere woongroep hebben gezien. Onze bewoners reageren enorm leuk op de poes, ze praten tegen ze, zitten de hele dag op schoot en het alleen maar in het mandje liggen geeft al gesprekstof.
De poes is erg aan te raden. Maakt niet uit in welke fase de dementie is.

Carmen -

Mijn vader, maar ook de andere cliënten in het verpleeghuis reageren prachtig op deze kat. Mijn vader vind het wel vreemd dat zijn staart zo licht is en slap, maar de rest van de kat ziet hij als echt aan. Dit ondanks dat de vacht niet echt als haar aanvoelt, maar wel zacht is. Het lijf van de kat is ook zacht, zodat je niet doorhebt dat er een mechanisme in zit.

Cees -

De bewoners reageren super leuk op de kat.
Een aanrader.

Sonja Giesbers -

Mijn moeder is helemaal weg van deze kat ze is alleen en praat ook tegen de kat genoemd Michael en het leuke is ook wij als familie begroeten de kat het lijkt wel of hij er om vraagt

Voor oudere mensen echt een hele goede vriend

Mieke Moonen -

Mevr. Is ziels gelukkig met haar robocat. Overal gaat de kat mee naar toe. Ook s'nachts is Bo bij haar. Echt geweldig.

José -

Mijn moeder is erg blij met de kat. Ze praat er tegen een knuffeld hem. Ze zorgt ervoor alsof het haar kind is.
Het neemt de onrust en eenzaamheid, die ze heeft door de dementie, een beetje weg. We zijn blij dat we hem aangeschaft hebben.

Lien Callewaert (Res. Marie-Astrid Menen -

Heel positief! Ze zorgt voor interactie bij en tussen onze bewoners! Het is het huisdier van onze residentie.
Zelf bij bewoners die moeilijk contact maken, lijkt deze kat er wel in te slagen!

Francien Rutten -

De bewoners reageren fantastisch op de poes, ze praten tegen de poes, aaien de poes en als de poes op zijn rug gaat liggen vinden ze geweldig Voor een aantal bewoners is de poes levensecht

Mar Tule -

Mijn moeder reageerde als was het een levend wezen. Maakte zich wel zorgen dat zij zelf zijn eten en de kattenbak niet kon verzorgen. Ze praat ertegen en is een middel geworden tot communicatie met haar omgeving.

Luc van Velzen -

Zoals gevraagd kort hoe het gegaan is met mijn moeder en de robot poes. Op het moment dat ik de poes aan haar gaf was ze een en al zorg voor de poes en drukte ze deze tegen aan. Voor al het spinnen deed haar goed voelen. Op het moment dat de de poes miauwde werd ze bezorgd en begon ze met praten tegen de poes. Zoals het nu lijkt is het een goed “maatje”. We zullen het op termijn wel zien hoe het verder ontwikkeld.

WZC Pniël -

Onze bewoners met dementie reageren fantastisch op de kat. Het is mooi om te zien hoe ze tegen de kat praten, ze uren aaien op de schoot en zelfs op zoek gaan naar melk voor de kat.

Janny S -

Tante is erg blij met de kat. Jammer dat dit niet haalbaar is voor iedereen wat de kosten betreft door de invoer en douanerechten. Dit maakt het helaas onbetaalbaar voor een grote groep dementerende ouderen. Fijn om de glimlach tot aan de oren te zien bij aanraken en reactie van de kat.

Hans -

Sinds enige tijd heeft mijn vrouw de interactieve kat. Vanaf het eerste moment was het een succes. Ze praat er tegen en heeft hem graag op schoot. Grappig is dat bezoek, automatisch ook tegen het beest begint te praten. Voor dementerenden een prachtig geschenk. Jammer dat de prijs niet voor iedereen haalbaar zal zijn

Leewis -

De kat zelf vonden we niet zo mooi als beschreven wordt maar het effect is geweldig. De persoon voor wie de kat bedoeld was praat aan één stuk door tegen de kat en leeft er echt weer van op.

An Alt -

Bewoners zijn wijs met de kat. Mooi ipv een echte poes.

Kam vd kooij -

Deze kat gekocht en ziet er heel mooi uit.
Bewoners zien het als een echte poes, strelen, aaien en praten er tegen.
Bewoners die bv een kat thuis hadden,maar in het verpleeghuis niet meer worden helemaal blij van deze.

Jaap B. -

Mijn moeder leeft met de poes. Ze is er erg blij mee en verzorgd hem op haar manier goed. Wat dat betreft een zeer goede aankoop. Ik wil niet klagen voor ik slaag krijg maar vraag me wel af wat de levensduur van het ,,beestje'' is. En dat in het licht van de prijs. Maar tot op heden een aanrader. Het vult een leegte in.

Alette -

Klopt de prijs wel? Soortgelijk speelgoed is toch maar rond de 65 euro?

yvonne hesterman -

Enige kat, Lu Lu, zit bij mij op de bank en vermaakt mijn gasten. Ben gelukkig niet dement, maar heb de kat besteld omdat ik hem erg leuk vond! Het dier krijgt het voor elkaar, dat de mensen die op bezoek komen, eerst alleen maar oog en oor voor haar hebben, en dan maar aaien! In april mijn echte kat overleden, verdriet!
Het is voor mij toch ook een beetje een "troost-kat" Binnenkort komt er weer een levende kat in mijn huis, misschien schenk ik Lu Lu aan een verzorgingshuis, idee, dat in een van deze reviews naar voren kwam! Maar misschien blijft ze gewoon bij mij op de bank liggen. Ook als je niet dement bent, is het leuk! Trouwens, in een advertentie stond: voor leeftijden van 5 - 105 jaar!!! Nou dan!

Zwaagstra -

Eind april deze poes voor mijn dementerende moeder besteld. Vanaf het moment dat ik de poes bij haar op schoot zette, waren ze dikke maatjes. Mijn moeder had moeite met het vinden van de woorden maar tegen de poes kwamen er hele zinnen uit. Zo ontroerend om te zien hoe ze met de poes omging.
De laatste weken ging het slecht met haar gezondheid maar zodra ze poes zag, kwam er een grote glimlach op haar gezicht.
Helaas is mijn moeder op 10 juni overleden maar wat heeft ze in die paar weken een plezier van poes gehad. Nu een nieuw baasje zien te vinden die net zo'n plezier van poes zal hebben.

GJ -

Mijn demente tante heeft er veel plezier van, maar hi haart behoorlijk en de activiteiten van de poes zijn soms maar matig. Persoonlijk vind ik de prijs erg hoog voor dit product.

E.hesselmans -

Wij zijn een groep met ernstig meervoudig gehandicapte mensen. De poes is super goed ontvangen. Dagelijks zijn onze mensen met de poes in de weer. Een echte aanrader, geweldig om te zien.

Stichting Kringloopcentrum Spullenhulp -

Wij hebben de poes gedoneerd aan een zorgtehuis voor ouderen met dementie. De bewoners waren zeer in hun sas met de poes. Echt een aanrader om in te zetten bij deze ziekte!

L de Vries -

mv is er erg blij mee, ze ziet het als haar eigen poes.
ze aait de poes als ze geluiden maakt.
ideaal voor mensen met een dementie.

Bert en Anja -

Ik ben zo blij dat ik deze poes besteld heb voor mijn moeder ze is er zo blij mee voorheen zat ze altijd met haar hoofd naar beneden nu is ze veel bezig met haar poes ze praat er tegen en aait hem zijn naam is roosje hij is net echt zo mooi wat hij allemaal kan de medebewoners en personeel vinden hem ook heel leuk als wij naar het grand café gaan komen mensen even kijken of wij laten hem zien ,mensen die aan tafel zitten zijn ook altijd tegen hem bezig zo leuk er was ook iemand die zij hebben ze er ook honden van die zo echt lijken maar die heb ik nog niet gezien misschien komen die nog wel eens zij ik.
Ik ben blij dat mijn dochter met deze website kwam voor haar oma.

a.slob -

Schitterend om te zien hoe onze cliënten erop reageren.
de kat kreeg gelijk de naam Einstein naar een kat die ze vroeger op de woning hebben gehad.

In de Goorn -

Een aanrader voor mensen met dementie, niet van echt te onderscheiden en vooral de interactie is geweldig. De kat miauwt, geeft kopjes en spint, mooi om te zien dat de mensen op de kat reageren en er heel lief voor zijn. Kreeg meteen al een naam, een mandje, borstel en een halsbandje. Sper service van de dementiewinkel op mailcontact en probleemoplossing! Top!

M.Lodder -

Geweldig dier, onze bewoners zijn er dol op.
Ze proberen ze zelfs eten te geven :-)

Geen reviews gevonden.

Meer reviews