Interactieve Robotkat Oranje Interactieve Robotkat Zilvergrijs Interactieve Zwart Wit Interactieve Robotkat Oranje Interactieve Zwart Wit
Interactieve Robotkat Oranje Interactieve Robotkat Zilvergrijs Interactieve Zwart Wit Interactieve Robotkat Oranje Interactieve Zwart Wit
Knuffeldieren - Interactieve robot Kat - Speciaal voor ouderen - Oranje
161 Reviews | Review toevoegen
Reageert, beweegt, spint en miauwt als een echte kat. Ideaal gezelschapsdier voor ouderen.

Standaard levertijd

Normaal 1 - 3 werkdagen.

€ 151,00
€ 135,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Deze prachtige kat is speciaal ontwikkeld voor de ouderenzorg. Ze ziet er niet alleen zeer levensecht uit, ze voelt en klinkt ook net als echte kat. Met haar heerlijk zachte vacht, haar kalmerend gespin en gezellige gemiauw is ze een prachtige aanwinst voor iedereen die van dieren houdt. Door de ingebouwde sensoren reageert deze kat op aaien, knuffelen en beweging, net als de echte katten die je kent. Ideaal gezelschapsdier voor mensen met dementie.

U kunt kiezen uit de kleuren Oranje, Zilver Grijs of Zwart Wit.
 
  • Met een schuifje onder de vacht op haar buik kan de kat worden aan en uit gezet, met de extra mogelijkheid het geluid uit te zetten.
  • Een vrolijke miauw klinkt als je de kat aanzet en zij zal af en toe met vriendelijk gemiauw om aandacht vragen.
  • Aai je de kat over de linkerwang, dan zal zij haar kopje naar je hand bewegen.
  • Aai je de kat achterop haar kop of rug, dan gaat zij vrolijk spinnen.
  • Wanneer je de kat blijft aanhalen, dan rolt zij op de rug, zodat je haar ook op de buik kunt aaien.
  • Op een gegeven moment zal zij ontspannen de ogen sluiten en genieten van de knuffelsessie.
  • Wanneer de kat een paar minuten niet aangehaald wordt, sluit zij haar ogen en gaat ‘slapen’. Een klopje op de rug maakt haar weer wakker.
Werkt op 4x LR14C alkaline batterijen. Deze worden meegeleverd.

Advies voor onderhoud

De kat kan niet gewassen worden. U kunt de kat wel regelmatig met een vochtige doek schoonmaken. Af en toe kunt u ook een desinfectiemiddel toepassen dat op textiel gebruikt mag worden. De fabrikant adviseert Sani Cloth Active doekjes. Deze zijn effectief tegen Noro-virus. In 'veel gestelde vragen'  staat onder andere de vraag "Hoe reinig ik de huisdieren?". Daar vindt u een korte handleiding.

Veel gestelde vragen

Voor meer informatie, lees de antwoorden op veel gestelde vragen.

Deze vrouw met dementie heeft veel plezier met de kat

Sorteren op:

Review toevoegen
G Knol - 27-11-2023 17:21

Ik heb dit artikel gekocht voor mijn 60 jarige zus met een verstandelijke beperking.
Daar ze geen huisdieren mogen houden, is dit een schot in de roos!!! Ze heeft hem altijd bij zich in de buurt en gaat ermee om als haar eigen katje wat ze vroeger thuis had. Dus ook voor deze mensen zeer aan te bevelen!!!

Geertje - 21-08-2023 12:35

Geweldig deze interactieve poes.
Onze dementerende moeder is er zo blij mee. Het geeft haar kwaliteit van leven en ze heeft weer een doel. Na de zorg van kinderen en de zorg en verlies van haar man heeft ze weer iets waar ze voor kan zorgen en wat haar troost biedt. Het is geen vervanging maar een zeer waardevolle toevoeging. Ze ziet Poeske als een echte poes en wij gaan mee in haar beleving daar onze moeder niet terug te brengen is naar de realiteit. Hulde voor de verzorging die meegaan in haar beleving. Onze moeder is vrolijk blij en de poes geeft haar geborgenheid en veiligheid. Wat gun je haar dat. Het gaat om haar en niet om ons. Ze heeft een reserve poes voor het geval er iets misgaat met haar Poeske.
Hoe mooi dat haar wereld van verdriet onbegrip en boosheid is veranderd naar vrolijk blij en weer een doel voor haar.
Geweldig dat dit bestaat!
Service was uitstekend, zo blij mee!!

Zwaan - 12-01-2023 14:10

Ik vind het een super uitvinding. Mijn moeder is dementerende.
Toen ze kat kreeg, werd ze emotioneel en vroeg of hij echt voor haar was of hij mee naar bed mocht. Tuurlijk mag dat. Hij moest ook een dekentje om voor de kou. Inmiddels heeft het de naam Moes.

Dementie-winkel.nl - 30-12-2022 15:18

@Monique. Dat horen we gelukkig niet vaak! Heeft u de batterij al vervangen? Als dat niet de oplossing is en er is geen sprake van oneigenlijk gebuikt dan kan fabrieksgarantie van toepassing zijn. Neemt u gerust contact met ons op via telefoon of e-mail ovv uw ordernummer. Alvast hartelijk dank. We kijken graag wat we kunnen doen.

Monique - 28-12-2022 21:18

Viel erg tegen. Maakte veel herrie (motortje), en maakte klikkende geluiden bij bewegen. Erg onnatuurlijk. Jammer want het idee is geweldig. Ziet er leuk uit.

Carla - 12-12-2022 18:10

Mijn tante met een verstandelijke beperking wilde maar 1 ding voor haar verjaardag. Een kat. Een echte ging niet, maar deze dementiekat is een prachtige vervanging. Sinds ze haar heeft gekregen, zit zij altijd bij haar. Miesje, Loesje, Liesje zijn de namen die voorbij komen. Ze is er zo blij mee. Zeker een aanrader.

EDITHA - 29-03-2022 13:07

Sinds 2 februari ben ik in bezit van "MOLLY"( zo noem ik haar) . Zij geeft mij troost na het overlijden van mijn hondje op 5 oktober 2021 op 11 jarige leeftijd . Het was zo stil in huis en hoewel ik nog steeds treur om dat grote verlies is het "gemauw" en het spinnen en bewegen van deze mooie "echt lijkende" kat toch een aangenaam "gezelschap" in mijn 91 jarig "eenzame" leven. Groet EDITHA

Monique | Dementie-winkel.nl - 19-11-2021 15:17

Beste 1Anita, Heel hartelijk dank voor uw bijzonder verhaal. Fijn dat u dit wilt delen. Daar doen we het voor!

1Anita - 30-10-2021 02:57

Mijn man heeft jong dementie en gaat snel achteruit maar heeft thuis een echte kat,toen hij spijtig genoeg naar een woonzorgcentrum is moeten gaan miste hij onze poes heel erg.
Dankzij een andere bewoner wisten we van jullie winkel.ik ben direct jullie gaan zoeken op internet en heb de
rode poes besrelt .
Na enkele weken kwam ze aan en heb ze direct naar mijn man gebracht!
Wat ik toen zag is onbetaalbaar, hij lachte,weende tergelijk. Ik ben zo blij dat ik deze aankoop heb gedaan,nu heb ik door sinta wand zo heeft hij ze genoemd, meer contact met mijn man en voeld
Hij zich niet meer zo aleen en ook mist hij onze kat nu minder,dank u wel voor deze geweldige poes ik had mijn man niet meer zien wenen en zeker zo zien lachen in maanden, ook zijn onrust is nu minder als ik er niet bij hem kan zijn.dank daarvoor!!
Uit heel mijn hart DANK U WEL!
Lieve groetjes
Anita


M.bierman - 01-07-2021 19:08

Marga bierman geeft nog even het ordernummer door 34477.

eric van leeuwe - 09-04-2021 10:49

zeer effectief voor oude eenzame mensen

Margitta - 16-03-2021 23:18

Na 6 weken de rode kat voor mijn moeder ontvangen. Ik heb deze besteld omdat ze vaak eenzaam, depressief en angstig is. Ik hoop dat Tooske, zo heet de kat, haar afleiding en ontspanning geeft.

Suzanne | Dementie-winkel.nl - 03-03-2021 18:32

Beste mevrouw van Laar, Dank voor uw begrijpelijke review. De vertraagde levering wordt veroorzaakt door een wereldwijd probleem m.b.t. tot levering van materialen en producten. Wij, en met ons velen, zijn hierin afhankelijk van meerdere partijen, o.a. de fabrikant en de douane. Meerdere producten hebben hier last van. We laten op onze website de actuele informatie zien zoals die ons wordt doorgegeven. En na het bestellen houden we klanten die besteld hebben zo goed mogelijk op de hoogte.
Hartelijk dank voor uw geduld.

Gerda van de Laar - 03-03-2021 17:37

Ik heb de kat die ik bestelde op 17-01-2021 nog steeds niet ontvangen. Ik ontving een mail waarin gemeld is dat de kat mogelijk begin maart wordt verzonden. Tot op vandaag, 3 maart, heb ik de bestelde en betaalde kat nog niet ontvangen. Jammer ik wacht het nog even af

Mieke - 28-01-2021 07:17

Mijn dementerende moeder vertoont regelmaat onrust en door het aanschaffen van deze poes, heeft de naam Koosje al gekregen, is deze onrust minder en kunnen wij haar afleiden met de poes.

Maria - 20-01-2021 20:08

Alleenstaande in verzorgingstehuis met beperkingen ervaart iedere dag het "çontact" met haar huisdier.
Heeft er veel plezier mee.

Anoniempje - 15-01-2021 13:18

ik heb de kat gekocht voor mijn zus met een verstandelijke beperking. Geeft rust en als ze verdrietig is vindt ze troost bij de kat. Ze praat er tegen en knuffelt ermee. Een echte aanrader.

Anneke - 05-01-2021 13:34

Ik heb de kat aangeschaft voor mijn 52 jarige zus met het syndroom van Down die beginnend dementerend is.
Ze heeft de kat direct een naam gegeven en praat veel tegen de kat.

dirk en veerle - 03-01-2021 17:28

Moeder is erg blij met de kat. Het bezorgt haar wat afleiding.

Fred - 26-12-2020 11:08

Mijn moeder is dementerend en is dolblij met de kat en vertroeteld hem alsof het een echte kat is

Anje - 16-12-2020 17:54

Ik heb de kat aan mijn oma gegeven. Ze is niet dement, maar mist wel gezelschap. Ze heeft hem meteen op schoot gezet en niet meer los gelaten.

Marion - 21-11-2020 21:23

Wij hebben de kat cadeau gegeven aan de afdeling waar mijn moeder verbleef in het verzorgingstehuis tijdens de laatste 3 jaar van haar leven. De huidige bewoners vinden het geweldig om deze kat in hun midden te hebben en beleven er ontzettend veel plezier aan. Kat is ook van hele goede kwaliteit en geluiden zijn levensecht. De verpleging en de bewoners zijn erg blij met de kat.

Peter Kraft - 22-10-2020 23:24

Prima kat voor mijn moeder van 99 jaar. Ze aait hem en geniet van het geluid en de bewegingen. Ik ben blij dat ze weet dat het een mechanische kat is. Al met al een top cadeau voor haar.

Sofie Rosseneu (WZC Denderrust) - 16-10-2020 15:00

Beste

De kat heeft een erg positieve invloed op onze bewoners (personen met dementie, eenzaamheidsproblematiek, etc.).
Ze vinden het steeds erg leuk wanneer de kat 'knikt' en lijkt te antwoorden op hun handelingen.

Twee zaken die ons opvallen aan de kat/bewoners:
- de bewoners denken dat de kat omver valt wanneer deze op de rug gaat liggen
- sommige bewoners vragen zich af waarom de kat steeds ligt en nooit rechtop zit.

Voor de rest heeft de kat een positieve invloed op onze bewoners.

Dementie-winkel.nl - 12-10-2020 16:46

Beste mevrouw/meneer Wilgema, heel hartelijk dank voor uw positieve review.

We begrijpen uw frustratie dat u zo langer dan normaal heeft moeten wachten. Daar werden wij zelf ook niet vrolijk van. Wij houden van tevreden klanten. Als gevolg van Corona zijn er helaas tijdelijk toelevingsproblemen geweest. We zijn afhankelijk van onze partners en varen op de informatie die we van hen krijgen. De updates m.b.t. de aanpassingen in de levertijd hebben wij telkens oprecht aan u doorgegeven. Gelukkig is het voorraadprobleem nu opgelost en kunnen wij weer heel snel leveren. Hartelijk dank voor het geduld dat u heeft gehad.

Wilgema - 09-10-2020 22:00

Mn vader is er heel blij, de oranje poes ziet er ook mooi uit.
Groot minpunt vond ik de levertijd. Volgens site op voorraad en binnen week te leveren. In werkelijkheid pas na 6 weken, na veelvuldig bellen en mailen. Het zou fijn zijn als dit eerlijk gemeld wordt

Mw. Gritter - 08-10-2020 15:34

Mijn moeder raakt haar boosheid kwijt als de poes aan haar gegeven wordt. Superblij.

Erdelmann - 10-09-2020 21:14

Geweldig product. Mijn schoonvader vermaakt zich er helemaal mee. Echt top en een goede kwaliteit.

J. van der Wal. - 06-09-2020 22:41

Mijn moeder is er super blij mee en praat en speelt er de hele dag mee. Een van de beste aankopen ooit.

D. Nijland - 03-09-2020 17:05

Mijn zus praat er tegen en reageert op het mauwen. Ze vindt het leuk en aait heel voorzichtig.
Soms schrikt ze wanneer hij na een pauze weer mauwt.

nicole - 31-08-2020 15:07

Keurige snelle levering, poes geeft zo veel positieve afleiding, mijn moeder kan er echt haar aandacht aan kwijt, mooi om te zien.

Stichting Vrienden van Sint Jozef Devent - 26-08-2020 13:01

De bewoners van het verpleeghuis zijn er erg blij mee.

Gerda - 17-08-2020 18:29

Mijn moeder is heel blij met de poes. Ze praat tegen hem en reageert op zijn geluiden en bewegingen. Ze schrikt wel als hij ineens achterover ‘valt’. En dat kan vooral vervelend zijn als hij op haar rollator ligt en zij erachter loopt. Maar verder niets dan lof. Snelle levering.

J.Aalderink - 12-08-2020 22:10

Op de dagopvang vond mijn moeder de kat al geweldig! Na opname in het verpleeghuis hebben we een rode kat gekocht en laten bezorgen in het verpleeghuis. Diverse katten zijn aanwezig op de afdeling en wat zijn deze mensen er blij mee! Uiteraard ook mijn moeder. Zeer tevreden, snelle levering en een zeer gelukkige moeder

Christa de Vries - 02-08-2020 10:12

Ben ergg blij met mijn Dirk. vond de levertijd vrij lang,maar ovvergens tevredeen

A.W. van der Vaart - 12-07-2020 20:13

Mijn zus heeft altijd poezen gehad en werd erg blij van deze robotkat.

rose - 19-06-2020 23:36

Deze katten zijn geweldig. Echt een aanrader, 110% aanbevolen. Wat iemand hieronder al schreef: de reactie van mijn geliefde was onbetaalbaar.

Arlette pelgrims 15;/06/2020 - 13-06-2020 22:40

Moeder is dementerend en was zeer mist troostig en weende vaak, maar vanaf het eerste moment dat zij haar poes kreeg is dit volledig weg, en is zij zo gelukkig met haar poes waar zij de hele tijd mee praat en knuffeld , het enige probleem is dat u de poes niet kan schoonmaken.
Maar het is allesziend een aanrader

Greet D'Huys - 06-06-2020 19:03

Liefde op het eerste gezicht! Dadelijk interactie tussen onze demente mama en de poes. We hebben deze kat nu 6 weken en ze zijn onafscheidelijk 😃. De poes maakt haar blij en alerter. Ze spreekt ertegen, zingt liedjes voor haar en vertelt haar vanalles.
Het zou fijn zijn dat er nog attributen aangekocht konden worden, vb. melk, voeding, kattenmand,... Het frustreert haar soms dat de poes niet kan eten en drinken 😉.
We zijn ook heel tevreden over de bestelling en levering, dat ging heel vlot. We hebben alle gegevens doorgegeven aan de thuisverpleging. Dit kan een hele grote steun zijn voor vele oudere mensen en woonzorgcentra. Top!

W De Jong - 05-06-2020 12:30

Zelfs wij niet demente bejaarden zijn er ook blij mee en spelen er regelmatig mee

Frans Jong - 31-05-2020 15:29

geweldig voor mijn moeder van 97 opgesloten vanwege Corona

Anja - 29-05-2020 17:51

mijn moeder is er heel erg blij mee
ze is er de hele dag mee bezig

Margo - 29-05-2020 07:56

De reactie van mijn moeder was onbetaalbaar.

H Steenwijk - 29-05-2020 00:06

Eerst lang moeten wachten voordat we de kat mochten ontvangen terwijl deze tijdens de bestelling wel op voorraad zou zijn. Eindelijk na lange tijd de kat ontvangen maar was defect, dus niet goed nagekeken alvorens deze te verzenden. We moesten zelf maar batterijen kopen om te zien of de kat het dan zou gaan doen. Met nieuwe batterijen eveneens geen succes. Telefonisch contact opgenomen en we moesten eerst wachten op de sticker van de winkel zodat we de kat terug konden sturen. Kregen in eerste instantie geen nieuwe kat voordat zij de defecte kat van ons hadden ontvangen. Uiteindelijk na diverse malen bellen kregen we opeens het bericht dat er toch al een nieuwe kat toegezonden was. Lang verhaal maar uiteindelijk hebben we toch een goed werkende kat ontvangen en de defecte kat hoefden we niet terug te sturen. Toch nog blije ouderen !

Juut 62 - 28-05-2020 23:42

Onze moeders niet dementerend maar wel oudere werden ziender oog eenzaam in deze corona tijd. Nu met deze poes geweldig wat waren/zijn ze er blij mee. We zijn heel blij dat we ze gekocht hebben voor ze, nu 2 hele blij moeders. Zeker een aanrader.

Anja - 28-05-2020 22:41

Wat een geweldige kat. Mijn moeder is er zo blij mee, helpt haar tegen eenzaamheid geeft het gevoel dat ze ergens nog voor kan zorgen.
Zijn er allemaal heel blij mee een echte aanrader!!
Batterij gaat lang mee

angelique huysen - 25-05-2020 15:58

mijn dochter heeft vandaag de robot kat gekregen ze ie er heel blij mee

Mark - 11-05-2020 13:00

Snel besteld en snel geleverd. Mijn zus vindt hem fantastisch. Echt een verrijking voor haar. Werkt verrassend goed

Femmy - 07-05-2020 12:30

De nieuwe poes is nu 3 weken in gebruik bij een zorgvrager bij ons in de instelling, en hij bevalt heel goed, heeft echt betekenis voor de zorgvrager. Teleurstellend was wel dat de batterijen al leeg bleken te zijn. Wat is de verwachte levensduur van een set volle batterijen?

Ria - 06-05-2020 14:50

De robot-kat is een groot succes, mijn man is er heel blij mee.
Het werd uitstekend verpakt verstuurd en in prima staat ontvangen. Mijn dank

ER - 28-04-2020 18:11

Mijn moeder begint steeds meer te dementeren en zij houdt erg van dieren. Dit is de beste uitgave die ik ooit voor haar heb gedaan. Zij heeft contact met de kat en praat er tegen. Het is echt haar houvast en maatje geworden. Geen idee of de kat het wat langer gaat uithouden, zij heeft deze nu 3 maanden. Levering door de dementie winkel verliep uitstekend, ook hun prijs was concurrerend.

Suzanne - medewerker dementie-winkel.nl - 17-04-2020 08:46

Dank voor uw bericht! Mooi! Als het maar wel bij droge brokjes blijft 😊. De garantie vervalt helaas als de dieren nat/kleverig voedsel krijgen of ‘m te drinken geven. Daar kunnen ze niet goed tegen. Wellicht goed om even te weten.

Brigitte Sprenkels - 15-04-2020 21:50

De robot kat is echt geweldig!!
Zeker nu in deze moeilijke coronatijd en we mijn vader niet kunnen bezoeken ik verpleeghuis is mijn vader zo blij met zijn Kat. Hij praat er tegen en aait hem en zelfs medebewoners vinden het leuk en zeggen tegen mijn vader dat hij hem wel op tijd brokjes moet geven. In deze zware tijd echt een goede afleiding voor mijn vader🙏🍀❤️

Herman - 22-03-2020 10:15

mijn vrouw met alzheimer is er helemaal gek mee ze denkt dat het echt is en ze wordt er rustig van.

Andre - 14-03-2020 18:32

Geweldige uitvinding zeker omdat de ouderen die hem op schoot krijgen er actief mee bezig zijn min puntje er word wel eens wat over heen geknoeid en je kan hem niet wassen dat is jammer voor de rest een perfecte uitvinding

A.J van der Meij - 01-03-2020 20:23

Snelle levering. Mooi produkten voor goede prijs.

Birgit Andersen - 01-02-2020 10:42

Vi er meget tilfredse

Laura - 13-01-2020 07:35

Bewoners vinden hem geweldig, worden er rustig van.

Hetty Veenhuizen - 12-01-2020 17:52

Geweldig product. professioneel al veel plezier van gehad met mijn cliënten, nu zelf een voor mijn schoonmoeder besteld.

aafke - 11-01-2020 18:43

We zijn er blij met de poes op de afdeling, bewoners aaien en praten tegen de poes. een aanwinst.

R - 16-12-2019 18:57

We hebben de poes ontvangen , de bewoners vinden hem geweldig , reageren er goed op , min punten vind ik dat hij te hard is , haren wel zacht ,maar je voelt te goed het mechanisme , zodat hij niet lekker in de arm /schoot ligt , voor iemand op tafel prima . Sommige bewoners hebben hele verhalen tegen hem , zou hem niet kwijt willen op afdeling .

esther - 01-12-2019 10:46

wat een uitvinding, nooit gedacht dat onze bewoners zo dol zouden zijn op onze robot kat.
het breng een hoop emotie met zich mee.

Familie Wolters - 25-11-2019 20:36

Ik ben lang op zoek geweest naar het perfecte hond/kat robot voor mijn broertje met het syndroom van down. Hij is daarbij meervoudig beperkt door een spraak en taal probleem. Vorig jaar zag ik zijn reactie op een robot hondje en sindsdien ben ik op zoek geweest. Toen kwam ik hier. Via Google maar ook via een vriendin die er ook 1 heeft gekocht dit jaar. Gekocht en gegeven op zijn 26ste verjaardag. De reactie was echt geweldig! De rode poes is echt ontvangen in de familie en zijn Thomashuis familie! Iedereen is dol op hem en de kat “Moos” gaat mee door het hele huis.

Echt! Ik kan dit iedereen aanraden! Wat een aankoop! Geweldig!

Rit - 17-11-2019 19:43

Geweldige huisdier voor mensen met dementie, het brengt rust, troost en zo veel meer. De meeste van de mensen aanzien hem als een echt huisdier.

Hans - 10-11-2019 12:49

Prachtige poes, die geluiden maakt en veiligheid en vertrouwen geeft aan dementerende client.
Ondertussen al de 2e aangeschaft. Blijft een groot succes!

carolien - 28-10-2019 09:30

Mooie kat, snel geleverd

Margje - 28-08-2019 20:44

Het is al de tweede voor mijn moeder die dementerend Ze word er rustiger van

Astrid - 08-08-2019 13:09

Aangeschaft voor mijn zus. Ze vindt hem erg leuk en fijne er van is, dat je gelijk een onderwerp hebt om over te praten.

s heerenloo Het westerhonk - 07-08-2019 09:12

Wij hebben de poes aangeschaft voor onze dagbesteding locatie voor mensen met een verstandelijke beperking.
Hij is enthousiast ontvangen, clienten houden er hele verhalen tegen en zijn erg zorgzaam.
Zowel voor de clienten erg leuk, maar zeker ook voor het personeel die de clienten nu van een hele andere kant zien.

Ingrid - 02-08-2019 19:46

Leuke poes, alleen hij heeft op dit moment nog een verkeerde invloed op mijn vader. Mijn vader denkt de hele tijd dat het een echte poes is en dat hij binnenkort gaat overlijden. Hij beweegt niet veel, wil niet eten en drinken.. Hij heeft al een aantal keer een gat gegraven in de tuin omdat hij “stervende” is.
Kortom hij wordt er onrustig van. We hebben de poes nu even weggezet en zullen deze over een tijd weer bij hem in de huiskamer zetten.

Marjolijn - 19-07-2019 20:34

Super beest die kat, mijn moeder vind hem geweldig, heeft zelfs geresulteerd in aanschaf van nog meer beesten👍🏼

Mevr. van Harten - 15-07-2019 10:52

Poes gekocht voor mijn moeder. Zij wordt er heel rustig van en gaat er helemaal in op om hem te
aaien en te borstelen. Hij doet het fantastisch met heel afwisselend gemauw en bewegingen.

Martina Rutten - 14-07-2019 22:44

Ik heb de poes gekocht voor mijn zwaar demente vader, die nog steeds bij ons woont
en het is de bedoeling dat dit ook zo blijft. Hij vindt de poes helemaal geweldig.
Pakt hem, zet hem op schoot, geeft een aai over z'n bol etc. Zo mooi om te zien.
Hij wordt er ook helemaal blij van en praat ertegen op zijn manier.
Zelfs als je s'nachts de kamer inloopt reageert de poes en dan heb zelfs ik neiging om altijd iets terug te zeggen.
Geweldige uitvinding!

WZC Weverbos, Gentbrugge - 12-07-2019 15:25

Wij hebben er twee op de afdeling, en zijn heel tevreden over wat ze teweeg brengen op onze afdeling.
Ze brengen rust en afleiding en worden echt als echt aanzien, in die mate dat ze tijdens de eetmomenten apart gezet moeten worden omdat het anders niet hygiënisch is...

Woonzorg Palsma Zathe - 21-06-2019 14:38

Een prachtige poes. Bewoners reageren er goed op, ook de bewoners die de neiging hebben zich wat terug te trekken laten zich door het beestje verleiden tot lieve woorden en een aai over zijn bol. Ook fijn dat je het geluid af en toe even uit kunt zetten...

Monique Delbressine - 11-06-2019 18:13

Hij is prijzig maar het geld meer dan waard!!
James heeft mijn vaders hart gestolen. Confronterend om te zien hoe ver mijn vader in zijn dementie is maar heerlijk om te zien hoe mijn vader, die zijn hele leven katten om zich heen had, geniet van James! Met hem lacht en praat! Bijzonder!!!
De kat reageert levensecht!
Heel veel dank!!!

F.Saarloos - 17-05-2019 16:23

2 katten aangeschaft voor een bewonersgroep. Voldoet aan een behoefte.
Eén werd nageleverd, maar ook die levering ging erg snel. Goede service.

Mieke Moonen - 03-05-2019 16:18

Mevr. houd ontzettend van haar robot kat. Ze is in de veronderstelling dat het een echte is. Waar mevr. is , is ook haar robot kat. De kat maakt voor haar het leven draaglijk.. Bedankt.

Marjolein Scheltinga - 01-04-2019 20:33

De robokat heeft het nieuws gehaald.
Tijdens de uitzending van “Geef om je hersenenen” van 27 maart zat Hent met de kat op schoot tijdens de uitzending.
Hent is erg gecharmeerd van Timon, zo hert de poes tegenwoordig.
Hij kletst tegen haar en aait haar automatisch terwijl hij met haar in de bank zit.
Ik zeg een geweldig kado

Anja - 30-03-2019 08:29

Er was enige wachttijd mbt levertijd. Maar hierover werd goed gecommuniceerd. Eenmaal geleverd is de poes voor onze dementerende moeder een feestje. Ze voelt zich duidelijk minder eenzaam, praat tegen de poes en wat mij erg omroerde de zorg rapporteerde “ we hebben mevrouw nog nooit zo gelukkig gezien “.

Ria - 13-03-2019 21:23

de bewoner vind het geweldig, eerst was de kat de gehele dag bij haar, maar toen was alle aandacht op de kat, zij wilde zelf niet meer eten, dat gaf zij aan de kat, nu heeft zij de kat bij haar in bed liggen, of op schoot als zij alleen zit, dit geeft rust en warmte, zij had vroeger ook altijd en kat, geweldig hoe zij er tegen praat, net echt.

Petra - 06-03-2019 09:15

De poes is echt te gek
Onze bewoners zijn er echt gek op
Ze praten ermee,knuffelen ze en vinden het geweldig als ze op schoot zit

jacqueline - 15-02-2019 20:55

Ik heb 31 december 2018 de grijze poes besteld, tot op heden heb ik nog niets ontvangen.Bij aankoop werd gezegd dat half januari de poes geleverd zou worden. 1 maal heb ik een mail gekregen dat het eind januari geleverd zou worden, half februari nog niets ontvangen, en geen bericht meer gehad. Zelf maar gebeld hoe het zit, en nu werd er verteld dat er leverings problemen zijn, en dat het begin maart wordt. Ik ben benieuwd...............

R.Touw - 01-02-2019 21:02

De oranje kat lijkt sprekend op de poes die mijn vrouw vroeger heeft gehad . Deze wordt dan ook weer Dorus genoemd . Zij weet dat de poes niet echt is maar spreekt gewoon tegen de poes en neemt haar op schoot als ze teveel prikkels krijgt . Hierdoor wordt mijn vrouw weer rustig . Ik ben dan ook heel blij dat ik deze poes heb aangeschaft .

Awh van den Groenendaal - 23-01-2019 20:59

De oranje poes liet door de drukte rond de kerst iets te lang op zich wachten.
De After Sales van de dementie-winkel was super en ze hebben de bezorging verder gecoördineerd.

De poes is geweldig. Mijn dementerende moeder heet voortaan ‘ de mevrouw met de poes’.
Ook de verpleging is zeer enthousiast en kende het bestaan er niet van. Een aanrader voor een dementerende die zich eenzaam voelt door verlies van geheugen

Trudy Kruit - 17-01-2019 14:29

De robotkat hebben we aangeschaft voor mensen met dementie in de thuiszorg en op de dagbehandeling. Een aantal cliënten reageren er weinig op. Een client vindt de robotkat eng. Daarentegen zijn er meerdere cliënten die de robotkat geweldig vinden. Ze reageren er enthousiast op en praten ermee alsof het een echte kat is en worden er blij van. Voor hen is het echt een aanwinst. "Dan voel ik me niet zo alleen", zei een client. Het is wel jammer dat de kat niet goed schoon te maken is.

Ineke Bottinga - 17-01-2019 09:21

Helaas bleek de robotkat "invalide": hij spinde niet en miauwde niet!
Werd dus door ons geretourneerd.
Het wachten is op de vervanger!

Dementie-winkel.nl - 16-01-2019 11:14

Hartelijk dank voor uw enthousiaste review Monique. Sinds kort adviseren wij om het bont regelmatig schoon te maken met een desinfecterende PDI Super Sani doek. Wanneer u op het tabblad "Bijlagen" klikt, dan kunt u een documentje met veel gestelde vragen downloaden. Daar staat een linkje in naar de winkel waar u dit product kunt aanschaffen.

Monique - 15-01-2019 20:32

Wij hebben verschillende katten in ons verpleeghuis.. De bewoners vinden ze geweldig. Alleen de bewoners Pg geven ook eten.. Wij vinden ze nu niet hygienisch ook niet als er control op afdeling kom. We hebben van alles geprobeerd om schoon te maken. Ze zouden het omhulsel eraf moeten kunnen Halen en evt handsopje doen. Want met vochtige doek is 't niet te doen.. Dat is een punt die wij jammer vinden. Maar de beleving van bewoners is TOP!!

Leonie Zuijdvels - 15-01-2019 16:14

Ik heb de kat kado gegeven aan de afdeling waar mijn partner is overleden. Daar zijn ze heel blij met de kat. Maar eerlijk gezegd weet ik niet hoe het de kat, of de bewoners vergaat. Een lastig punt is de hygiene, als het een “afdelingskat” is. Maar in mijn gevoel valt dat nadeel weg tegen de rust en de glimlach die de kat kan oproepen bij de mensen.
Ik sluit me graag aan bij de vorige beoordeling: hij is schonkig. Het zou mooi zijn als de vacht als een hoes van de wat meer opgevulde kat afgehaald en gewassen zou kunnen worden.

Inde van Erven - 02-01-2019 07:38

De kat is geweldig. Mijn moeder woont in een woonvoorziening voor mensen met dementie. Ze praat veel en nu is er gelukkig de kat die alle tijd heeft om te 'luisteren'. Het geeft niks dat er bewoners zijn die zeggen dat de kat niet echt is. Mijn moeder beaamt dat, en blijft de kat aaien.
De verzorging zegt dat ze nu minder medicatie hoeven te geven bij onrust. Gewoon de kat op schoot zetten.
Sommige andere bewoners zijn er jaloers op, dus hun mantelzorgers gaan er ook een kopen.
Eén verbeterpuntje: de kat zou nog iets zachter mogen zijn. Zoals een medebewoonster van mijn moeder zei: 'Hij is nogal schonkig, eet ie wel genoeg?'

Marianne, 7 december 2018 - 07-12-2018 09:34

Het kost een paar centen, maar dan heb je ook wat.
Niets aan toe te voegen aan review van b. Kruijswijk van 25 nov., Zelfde ervaring.
Gekocht voor mijn moeder.
Helemaal geweldig.
Ze gaat er mee om alsof ie echt is.
Wel confronterend.
Maar zij is er erg blij mee en daar gaat het mij om.
Heeft nu iemand om tegen te kletsen als ze alleen is

Patricia - 30-11-2018 16:13

Ik heb de kat nu te leen en ik vind hem fantastisch! Ik heb een beperking waardoor ik vaak onrustig ben of boos word. De kat maakt me heel rustig en maakt me blij, ik ga hem zeker aanschaffen volgend jaar als ik mijn vakantiegeld heb! Een heerlijk beestje die ik nu om heb gedoopt tot Luna.

Kees Nooij - 29-11-2018 12:37

Gekocht voor mijn schoonmoeder.
Helemaal geweldig.
Ze gaat er mee om alsof ie echt is.
Wel confronterend.
Maar zij is er erg blij mee. Heeft nu iemand om tegen te kletsen als ze alleen is

b kruijswijk - 25-11-2018 14:49

de poes is een groot succes op onze BOPZ afd. meerde cliënten zijn er gek op en knuffelen er mee en praten er tegen.

anoniem - 19-11-2018 09:18

Mijn moeder heeft de kat dagelijks op schoot . Deze kat zorgt er voor dat ze minder onrust heeft en daardoor hoeft de medicatie niet verhoogd te worden.

Ellen Passchier - 17-11-2018 17:09

Mijn moeder is helemaal blij met haar kat. De hele dag is zij hier mee bezig. Goede aankoop voor dementerende mensen.ze lacht en praat en is zorgzaam voor de kat.

Marjolein De Jong - 07-11-2018 16:49

Vandaag deze kat live gezien in het verpleeghuis en hij is echt geliefd. Hij wordt geaaid en er wordt tegen hem gepraat.
Fantastisch om te zien.

Anoniem - 30-09-2018 09:50

Mevr. Is super gelukkig met haar kat. Ze is er van overtuigt dat het een levende kat is. De kat moet overal mee naar toe en ligt s'nachts bij haar in bed. Dat stelt haar gerust. Mvg.

Anoniem - 28-09-2018 16:51

Geweldig wat een uitvinding

Karin - 14-09-2018 23:44

In verband met de dementie van mijn moeder, hebben we haar “ echte” kat weg moeten doen, omdat ze er niet voor kon zorgen. Meteen de interactieve kat aangeschaft, zij heeft het gevoel een nieuwe kat te hebben en gaat er ook zo mee om. Hij staat altijd aan en reageert als ze langs loopt, wat mijn moeder dan weer stimuleert tot aaien, met het mauwen en spinnen als gevolg. Hij heet Gijsje, duidelijk dus welke we gekozen hebben. Een echte aanrader en eerlijk gezegd erg aandoenlijk om te zien hoe mijn moeder op gaat in haar kat en liefde geeft en ( ook al is het techniek) veel liefde krijgt.

Christina - 13-09-2018 05:37

Wij hebben de kat geschonken gekregen van familie van een bewoner. Wij zijn een verzorgingshuis in Heerhugowaard met een afdeling waar bewoners met dementie wonen. de kat is een grote hit hier. de bewoners hebben hem zelf een naam mogen geven en daar gingen ze dan ook serieus mee aan de slag. Poes Minoesch werd het. ze word de hele dag wel geknuffeld of toegesproken. GEWELDIG mooi om te zien.

Judith - 11-09-2018 19:38

De interactieve kat is geweldig voor dementerende ouderen. Ze spint en miauwt als je haar aait. Knippert met haar ogen en geeft kopjes. Likt haar pootje en als ze echt geniet, draait ze al spinnend op haar rug.
Ik heb 2 katten gekocht (een grijze en een rode) als afscheidscadeau voor 2 afdelingen met dementerenden. Ik weet zeker dat ze daar nog lang plezier van zullen hebben!

Anoniem - 04-09-2018 16:32

Ik heb hem besteld voor mijn meervoudig gehandicapte dochter. Ze is er helemaal verliefd op en noemt de poes Minoes. Gaat ook mee naar bed maar dan gaat het knopje om hoor! Anders blijft ze giechelen!
Alleen jammer dat de levertijd zolang duurde. Stond op de site niet aangegeven dat de levering langer kon duren in verband met vakantie.
Maar het wachten was zeker de moeite waard.

Anoniem - 01-09-2018 08:02

Wij hebben hem.besteld coor onze bewoners en wat is het een suc6
Ze vinden hem helemaal geweldig de kat lijkt net een echte kat en lokt uit om hem aan te halen.

Anoniem - 30-08-2018 14:34

De kat is een absolute aanrader. Mijn moeder heeft Alzheimer en is dol op de kat. Ze aait hem en praat tegen hem. De interactie tussen mijn moeder en de kat is heel bijzonder om te zien.

Dementie-winkel.nl - 15-08-2018 11:57

Beste Mieke van Liempd,

Dank voor uw review. Uit onze gegevens blijkt dat uw bestelling nog niet betaald is. Daarom is de oranje interactieve kat nog niet naar u verzonden. Het spijt ons dat u zich daar ondanks de email die wij hierover stuurden niet bewust van bent geweest. Wij hopen u betaling snel te mogen ontvangen zodat wij uw bestelling alsnog snel af kunnen handelen.

Mieke van Liempd - 15-08-2018 08:41

De kat is ruim 2 maanden geleden besteld en zou in de eerste week van juli bezorgd worden. Nu lees ik dat hij tot de 3e week van augustus niet leverbaar is. Dat is wel erg lang.

Anoniem - 03-08-2018 13:28

Deze kat is zeker een aanrader! Wij hebben hem onlangs aangekocht voor onze bewoners. De bewoners komen in interactie met deze kat en komen er rustig van. De bewoners hebben veel plezier, het is een echte aanwinst!

Dementie-winkel.nl - 03-07-2018 12:43

Beste Esther,

In reactie op uw review: u heeft een automatisch verzonden bericht ontvangen met het verzoek om een beoordeling te geven. Het is voor het eerst dat de levertijd (door de enorme populariteit) bij ons zo'n vertraging heeft opgelopen. Wij zijn helaas afhankelijk van de levering van de producent vinden dat ook heel frustrerend. Van eind deze week/begin volgende week worden alle bestellingen uitgeleverd. Hopelijk bent u daarna net zo enthousiast als alle klanten die u voorgingen.

Esther Smeenk - 01-07-2018 17:46

Op het moment dat ik dit bericht schrijf heb ik nog geen kat ontvangen ( ik ben wel netjes op de hoogte gehouden via de mail laatste keer 4-6-2018 dat de levering vertraging opgelopen heeft), maar ik hoop deze week de kat te kunnen ontvangen. Het is wel gek dat ik wel een mail krijg om een beoordeling te geven!

Anoniem - 19-06-2018 21:55

Erg leuke kat! Mijn dementerende moeder reageert er goed op.

Anoniem - 18-06-2018 18:58

Mij moeder had veel plezier met de kat. Helaas is afgelopen zaterdag 16 juni al overleden.

Van der Kooij - 01-06-2018 19:20

Mevr van 95 heel blij met de mooie rode kat ,het bracht het verleden terug van haar eigen katten
Thuis . Er waren heel veel echte katten in haar leven . Ze is kortgeleden overleden maar de kat
Is in het verzorginghuis gebleven voor de andere oude katten liefhebbers .
Groet Jenny van der Kooij

claudia klijn - 14-05-2018 08:04

deze knuffelkat is een aanwinst voor onze bewoners.Bewoners reageren er rustig op en neemt onrust weg.
ook al ligt de kat op de vensterbank en staat uit dan nog wordt er door bewoners gereageerd.

Anoniem - 10-05-2018 21:11

Kat is een groot succes voor mijn moeder met Alzheimer. Voor haar niet altijd van echt te onderscheiden, kat maakt haar rustig en ze voelt zich minder eenzaam.

Petra Muetstege - 04-05-2018 13:37

Prachtig! En niet alleen de kat maar ook de reacties van onze bewoners. Zij beleven bijzonder veel plezier aan Muetje, zoals de kat genoemd is. Echt meer dan het bedrag waard!

c.j.van het hof-geurts - 19-04-2018 17:28

mijn man van 91 klaart helemaal op als ik de kat bij hem op tafel zet en begint tegen hem te praten.waarschijnlijk herkent hij onze katten toch nog in deze poes.

Conny Mulder - 11-04-2018 13:00

Deze kat woont tot volle tevredenheid in Dekkersduin.
Hij heet Kareltje en de bewoners zitten graag te kroelen met hem.

Berk , Elver - 07-04-2018 20:20

Wij hebben er een voor een van onze bewoonsters met een verstandelijke beperking besteld, ze is zelf altijd al gek op katten geweest en is er heel blij mee! Ze heeft hem vaak uit staan maar is er heel trots op!

Els van Groenigen - 15-03-2018 21:25

De interactive kat werd met enthousiasme ontvangen door mijn moeder die Alzheimer heeft. Ze deelt hem ook graag met haar medebewoners van haar begeleid wonen huis. Goede aankoop. Alleen jammer dat de kat niet makkelijk gereinigd kan worden.R. Gerrits - 14-03-2018 16:03

Wij hebben de poes voor onze moeder gekocht die alzheimer heef, ze is er dolblij mee en denkt dat het een echte poes is.
Een geslaagde aankoop!

A. Rueb - 12-03-2018 18:11

Wij hebben de poes voor onze moeder gekocht, die Alzheimer heeft. Zij is er erg blij mee en ook haar huiskamergenoten vinden het helemaal geweldig. Mooi om te zien hoe de poes gesprekjes op gang brengt onderling. Het geeft veel interactie. Ik vond het best een gok, maar het is meer dan geslaagd! Ook het personeel is er zeer over te spreken.

Anoniem - 06-03-2018 14:35

De poes is aangeschaft voor een verstandelijk gehandicapte vrouw, die slecht tot bewegen komt.
De poes motiveert en stimuleert haar tot bewegen. Sinds ze de poes heeft, zwaait ze zelfs weer uit haarzelf naar mensen!
Naast het feit dat het doel behaald is, geniet mevrouw heel erg van de poes. De poes ligt in een mandje en wordt overal mee naar toe genomen.
Haar mede bewoners willen de poes ook graag vasthouden en aaien. Dit is niet de bedoeling en er is dus besloten om voor de medebewoners een "gezamenlijke huispoes" aan te schaffen.

Carla van der Most - 01-03-2018 17:18

Ik heb de poes aangeschaft voor mijn dementerende vader van 91.
Omdat mijn vader ook slechtziend is, is er weinig voor hem wat hij alleen kan doen.
Op zich had hij geen zin in een "huisdier".
Ik heb de poes toch maar aangeschaft met het idee in mijn achterhoofd...vindt mijn vader het niets dan vast wel één van de andere bewoners van het (te)huis waar mijn vader nu zit.
Maar tot mijn blijde verrassing vind mijn vader de poes geweldig.
Hoewel hij niet echt iemand is die de poes spontaan op schoot neemt, praat hij er wel regelmatig tegen en vindt hij het heel mooi dat de poes reageert als hij bv. op staat of langs de poes loopt.
Ik vind het geweldig dat mijn vader nu eindelijk weer iets heeft waar hij aandacht en afleiding van krijgt.
Het verbaasd mij ook dat de poes zo lang blijft werken op dezelfde batterijen. Mijn vader heeft de poes nu vanaf 21 januari en doet het nog steeds op dezelfde batterijen.
Het is ook heel goed dat als je de poes "geen aandacht" geeft, hij zelf in een "slaapstand" gaat.
Al met al een super aankoop. Wij, de kinderen, zijn er ontzettend blij mee.
Maar ...ook het personeel van het (te) huis vindt het een erg leuk dier.

Jos van doeselaar - 28-02-2018 22:06

Wij hebben een bewoonster die de kat geweldig vind .
Zij word er erg rustig van door de kat te aaien en te knuffelen.

Els van Leeuwen - 27-02-2018 17:26

Mijn man heeft de laatste maand van zijn leven veel steun gehad aan de poes. die lag altijd op zijn buik en zijn hand lag op de kat.Zo is hij gestorven, de kat spinde, hij was niet alleen.

D. van Baalen - 20-02-2018 15:56

Wij hebben sinds ongeveer een maand de kat op onze afdeling. Reacties van onze bewoners zijn heel erg leuk, er wordt mee geknuffeld, tegen gepraat en zelfs eten gegeven. Een bewoner die vaak onrustig en boos kan zijn, vindt veel rust bij de kat.

Tineke - 27-01-2018 01:32

Wij hebben de kat voor onze moeder gekocht. Ze is er super blij mee. Praat tegen de kat en wordt ook veelvuldig geknuffeld,ook door de andere bewoners. Het geeft haar veel rust en het afscheid nemen van moeder is ook veel prettiger voor ons. Wij leggen dan de kat bij haar op schoot. Het enige wat ik erg jammer vind, is dat het vacht niet gewassen kan worden.

Anoniem - 18-01-2018 11:03

Ik heb de kat voor mijn demente man gekocht. Hij vind hem geweldig en geeft hem veel troost als hij verdrietig is. Het is jammer dat hij niet gewassen kan worden.

Koster - 15-01-2018 21:29

Mevrouw is erg in haar nopjes met de poes. Van mijn kant 2 suggesties: het mauwen is wat erg kunstmatig, en het zou fijn zijn als het beest warm wordt op je schoot.

Anneke van Moort - Cura Mare - 12-01-2018 13:39

De bewoners op onze woongroep reageerden heel positief op de poes. Het past precies in de belevingswereld van mensen met dementie.

L Besterbeur (activieteitenbegeleiding) - 09-01-2018 13:19

De poes is aangeschaft voor onze bewoners op de PG afdeling. De reacties van de bewoners zijn erg positief. Er wordt dan ook veel met hem geknuffeld en als hij geen aandacht krijgt vraagd hij hier wel om door te gaan mauwen.

Henriette van de Weetering - 19-12-2017 07:21

Wij hebben deze poes gekocht nadat we de poes op een andere woongroep hebben gezien. Onze bewoners reageren enorm leuk op de poes, ze praten tegen ze, zitten de hele dag op schoot en het alleen maar in het mandje liggen geeft al gesprekstof.
De poes is erg aan te raden. Maakt niet uit in welke fase de dementie is.

Carmen - 09-12-2017 09:31

Mijn vader, maar ook de andere cliënten in het verpleeghuis reageren prachtig op deze kat. Mijn vader vind het wel vreemd dat zijn staart zo licht is en slap, maar de rest van de kat ziet hij als echt aan. Dit ondanks dat de vacht niet echt als haar aanvoelt, maar wel zacht is. Het lijf van de kat is ook zacht, zodat je niet doorhebt dat er een mechanisme in zit.

Cees - 04-12-2017 08:22

De bewoners reageren super leuk op de kat.
Een aanrader.

Sonja Giesbers - 01-12-2017 10:07

Mijn moeder is helemaal weg van deze kat ze is alleen en praat ook tegen de kat genoemd Michael en het leuke is ook wij als familie begroeten de kat het lijkt wel of hij er om vraagt

Voor oudere mensen echt een hele goede vriend

Mieke Moonen - 30-11-2017 18:23

Mevr. Is ziels gelukkig met haar robocat. Overal gaat de kat mee naar toe. Ook s'nachts is Bo bij haar. Echt geweldig.

José - 24-11-2017 12:25

Mijn moeder is erg blij met de kat. Ze praat er tegen een knuffeld hem. Ze zorgt ervoor alsof het haar kind is.
Het neemt de onrust en eenzaamheid, die ze heeft door de dementie, een beetje weg. We zijn blij dat we hem aangeschaft hebben.

Lien Callewaert (Res. Marie-Astrid Menen - 23-11-2017 10:29

Heel positief! Ze zorgt voor interactie bij en tussen onze bewoners! Het is het huisdier van onze residentie.
Zelf bij bewoners die moeilijk contact maken, lijkt deze kat er wel in te slagen!

Francien Rutten - 20-11-2017 22:16

De bewoners reageren fantastisch op de poes, ze praten tegen de poes, aaien de poes en als de poes op zijn rug gaat liggen vinden ze geweldig Voor een aantal bewoners is de poes levensecht

Mar Tule - 03-11-2017 12:41

Mijn moeder reageerde als was het een levend wezen. Maakte zich wel zorgen dat zij zelf zijn eten en de kattenbak niet kon verzorgen. Ze praat ertegen en is een middel geworden tot communicatie met haar omgeving.

Luc van Velzen - 03-11-2017 10:07

Zoals gevraagd kort hoe het gegaan is met mijn moeder en de robot poes. Op het moment dat ik de poes aan haar gaf was ze een en al zorg voor de poes en drukte ze deze tegen aan. Voor al het spinnen deed haar goed voelen. Op het moment dat de de poes miauwde werd ze bezorgd en begon ze met praten tegen de poes. Zoals het nu lijkt is het een goed “maatje”. We zullen het op termijn wel zien hoe het verder ontwikkeld.

WZC Pniël - 27-10-2017 09:52

Onze bewoners met dementie reageren fantastisch op de kat. Het is mooi om te zien hoe ze tegen de kat praten, ze uren aaien op de schoot en zelfs op zoek gaan naar melk voor de kat.

Janny S - 18-10-2017 17:35

Tante is erg blij met de kat. Jammer dat dit niet haalbaar is voor iedereen wat de kosten betreft door de invoer en douanerechten. Dit maakt het helaas onbetaalbaar voor een grote groep dementerende ouderen. Fijn om de glimlach tot aan de oren te zien bij aanraken en reactie van de kat.

Hans - 17-10-2017 12:37

Sinds enige tijd heeft mijn vrouw de interactieve kat. Vanaf het eerste moment was het een succes. Ze praat er tegen en heeft hem graag op schoot. Grappig is dat bezoek, automatisch ook tegen het beest begint te praten. Voor dementerenden een prachtig geschenk. Jammer dat de prijs niet voor iedereen haalbaar zal zijn

Leewis - 19-09-2017 10:17

De kat zelf vonden we niet zo mooi als beschreven wordt maar het effect is geweldig. De persoon voor wie de kat bedoeld was praat aan één stuk door tegen de kat en leeft er echt weer van op.

An Alt - 13-09-2017 13:00

Bewoners zijn wijs met de kat. Mooi ipv een echte poes.

Kam vd kooij - 20-08-2017 09:07

Deze kat gekocht en ziet er heel mooi uit.
Bewoners zien het als een echte poes, strelen, aaien en praten er tegen.
Bewoners die bv een kat thuis hadden,maar in het verpleeghuis niet meer worden helemaal blij van deze.

Jaap B. - 31-07-2017 11:47

Mijn moeder leeft met de poes. Ze is er erg blij mee en verzorgd hem op haar manier goed. Wat dat betreft een zeer goede aankoop. Ik wil niet klagen voor ik slaag krijg maar vraag me wel af wat de levensduur van het ,,beestje'' is. En dat in het licht van de prijs. Maar tot op heden een aanrader. Het vult een leegte in.

Alette - 30-07-2017 16:01

Klopt de prijs wel? Soortgelijk speelgoed is toch maar rond de 65 euro?

yvonne hesterman - 30-07-2017 12:25

Enige kat, Lu Lu, zit bij mij op de bank en vermaakt mijn gasten. Ben gelukkig niet dement, maar heb de kat besteld omdat ik hem erg leuk vond! Het dier krijgt het voor elkaar, dat de mensen die op bezoek komen, eerst alleen maar oog en oor voor haar hebben, en dan maar aaien! In april mijn echte kat overleden, verdriet!
Het is voor mij toch ook een beetje een "troost-kat" Binnenkort komt er weer een levende kat in mijn huis, misschien schenk ik Lu Lu aan een verzorgingshuis, idee, dat in een van deze reviews naar voren kwam! Maar misschien blijft ze gewoon bij mij op de bank liggen. Ook als je niet dement bent, is het leuk! Trouwens, in een advertentie stond: voor leeftijden van 5 - 105 jaar!!! Nou dan!

Zwaagstra - 27-06-2017 18:54

Eind april deze poes voor mijn dementerende moeder besteld. Vanaf het moment dat ik de poes bij haar op schoot zette, waren ze dikke maatjes. Mijn moeder had moeite met het vinden van de woorden maar tegen de poes kwamen er hele zinnen uit. Zo ontroerend om te zien hoe ze met de poes omging.
De laatste weken ging het slecht met haar gezondheid maar zodra ze poes zag, kwam er een grote glimlach op haar gezicht.
Helaas is mijn moeder op 10 juni overleden maar wat heeft ze in die paar weken een plezier van poes gehad. Nu een nieuw baasje zien te vinden die net zo'n plezier van poes zal hebben.

GJ - 03-06-2017 21:58

Mijn demente tante heeft er veel plezier van, maar hi haart behoorlijk en de activiteiten van de poes zijn soms maar matig. Persoonlijk vind ik de prijs erg hoog voor dit product.

E.hesselmans - 27-05-2017 09:27

Wij zijn een groep met ernstig meervoudig gehandicapte mensen. De poes is super goed ontvangen. Dagelijks zijn onze mensen met de poes in de weer. Een echte aanrader, geweldig om te zien.

Stichting Kringloopcentrum Spullenhulp - 21-02-2017 12:10

Wij hebben de poes gedoneerd aan een zorgtehuis voor ouderen met dementie. De bewoners waren zeer in hun sas met de poes. Echt een aanrader om in te zetten bij deze ziekte!

L de Vries - 20-02-2017 15:46

mv is er erg blij mee, ze ziet het als haar eigen poes.
ze aait de poes als ze geluiden maakt.
ideaal voor mensen met een dementie.

Bert en Anja - 16-02-2017 16:10

Ik ben zo blij dat ik deze poes besteld heb voor mijn moeder ze is er zo blij mee voorheen zat ze altijd met haar hoofd naar beneden nu is ze veel bezig met haar poes ze praat er tegen en aait hem zijn naam is roosje hij is net echt zo mooi wat hij allemaal kan de medebewoners en personeel vinden hem ook heel leuk als wij naar het grand café gaan komen mensen even kijken of wij laten hem zien ,mensen die aan tafel zitten zijn ook altijd tegen hem bezig zo leuk er was ook iemand die zij hebben ze er ook honden van die zo echt lijken maar die heb ik nog niet gezien misschien komen die nog wel eens zij ik.
Ik ben blij dat mijn dochter met deze website kwam voor haar oma.

a.slob - 14-01-2017 10:51

Schitterend om te zien hoe onze cliënten erop reageren.
de kat kreeg gelijk de naam Einstein naar een kat die ze vroeger op de woning hebben gehad.

In de Goorn - 02-01-2017 15:23

Een aanrader voor mensen met dementie, niet van echt te onderscheiden en vooral de interactie is geweldig. De kat miauwt, geeft kopjes en spint, mooi om te zien dat de mensen op de kat reageren en er heel lief voor zijn. Kreeg meteen al een naam, een mandje, borstel en een halsbandje. Sper service van de dementiewinkel op mailcontact en probleemoplossing! Top!

M.Lodder - 02-12-2016 13:41

Geweldig dier, onze bewoners zijn er dol op.
Ze proberen ze zelfs eten te geven :-)