Interactieve Zwart Wit Interactieve Robotkat Oranje Interactieve Robotkat Zilvergrijs Interactieve Robotkat Oranje Interactieve Zwart Wit
Interactieve Zwart Wit Interactieve Robotkat Oranje Interactieve Robotkat Zilvergrijs Interactieve Robotkat Oranje Interactieve Zwart Wit
Knuffeldieren - Interactieve robot Kat - Speciaal voor ouderen - Zwart Wit
5 Reviews | Review toevoegen
Reageert, beweegt, spint en miauwt als een echte kat. Ideaal gezelschapsdier voor ouderen.

Standaard levertijd

Normaal 1 - 3 werkdagen.

€ 151,00
€ 135,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

| Meer

Deze prachtige kat is speciaal ontwikkeld voor de ouderenzorg. Ze ziet er niet alleen zeer levensecht uit, ze voelt en klinkt ook net als echte kat. Met haar heerlijk zachte vacht, haar kalmerend gespin en gezellige gemiauw is ze een prachtige aanwinst voor iedereen die van dieren houdt. Door de ingebouwde sensoren reageert deze kat op aaien, knuffelen en beweging, net als de echte katten die je kent. Ideaal gezelschapsdier voor mensen met dementie.

U kunt kiezen uit de kleuren Oranje, Zilver Grijs of Zwart Wit.
 
  • Met een schuifje onder de vacht op haar buik kan de kat worden aan en uit gezet, met de extra mogelijkheid het geluid uit te zetten.
  • Een vrolijke miauw klinkt als je de kat aanzet en zij zal af en toe met vriendelijk gemiauw om aandacht vragen.
  • Aai je de kat over de linkerwang, dan zal zij haar kopje naar je hand bewegen.
  • Aai je de kat achterop haar kop of rug, dan gaat zij vrolijk spinnen.
  • Wanneer je de kat blijft aanhalen, dan rolt zij op de rug, zodat je haar ook op de buik kunt aaien.
  • Op een gegeven moment zal zij ontspannen de ogen sluiten en genieten van de knuffelsessie.
  • Wanneer de kat een paar minuten niet aangehaald wordt, sluit zij haar ogen en gaat ‘slapen’. Een klopje op de rug maakt haar weer wakker.
Werkt op 4x LR14C alkaline batterijen. Deze worden meegeleverd.

Advies voor onderhoud

De kat kan niet gewassen worden. U kunt de kat wel regelmatig met een vochtige doek schoonmaken. Af en toe kunt u ook een desinfectiemiddel toepassen dat op textiel gebruikt mag worden. De fabrikant adviseert Sani Cloth Active doekjes. Deze zijn effectief tegen Noro-virus. In 'veel gestelde vragen'  staat onder andere de vraag "Hoe reinig ik de huisdieren?". Daar vindt u een korte handleiding.

Veel gestelde vragen

Voor meer informatie, lees de antwoorden op veel gestelde vragen.

Deze vrouw met dementie heeft veel plezier met de kat

Sorteren op:

Review toevoegen
Marjan vd B. - 30-03-2022 19:55

Voor demente moeder gekocht. Ze was gewend altijd een kat en hond om zich heen te hebben. Helaas deze mochten niet mee naar het verpleeghuis. Deze zwart-witte robot-kat is een mooi alternatief. Vooral omdat de kat eenmaal geaaid zelf af en toe miauwt , met de ogen knippert, gaapt en half omrolt.
Nu weet ze nog dat het geen echte kat is maar ze praat er wel tegen en stelt ook vragen aan de kat. Zeker een mooie aankoop, geen spijt van.

Rietbergen - 10-12-2021 10:17

Bevalt prima

Geesje - 15-02-2021 11:20

De knuffelkat is een heel groot succes!! Hoewel de ontvangster ervan eigenlijk wel weet dat het geen levende kat is gaat ze er vaak mee om alsof dat wel zo is. Het ‘dier’ geeft haar veel troost nu ze haar beide katten moet missen sinds ze in een verzorgingshuis woont. Dat troost mij als mantelzorger dan weer een beetje.

Stephan van Wegberg - 16-01-2021 10:49

ik wordt er rustig van zeker in deze tijd waarin niet geknuffeld kan worden

Deniece - 20-11-2020 18:24

Heel realistisch, doordat het beweegt, spint en/of miauwt. In verschillende kleuren verkrijgbaar. Door middel van verschillende standen kan je bepalen wat je de kat wil laten doen. b.v. spinnen en bewegen, spinnen bewegen en miauwen of uitzetten. Er zit een borstel bij zodat ze de poes kan borstelen.
Mijn moeder is er heel blij mee. Ze praat er tegen, knuffelt de poes regelmatig.
Ik heb bij een dierenspeciaalzaak een halsband met penning gekocht zodat je onderscheid kan maken mochten meerdere bewoners de zelfde poes hebben.
Voor sommige mensen neemt het een stukje eenzaamheid weg als ze geen bezoek hebben. Dus een goed gezelschap voor uw familielid. Geen kattengrit nodig, geen voer. En het is toegestaan in het verpleegtehuis. Een echte aanrader.