Huis, Tuin en Keukenspel Huis, Tuin en Keukenspel Huis, Tuin en Keukenspel Huis, Tuin en Keukenspel Huis, Tuin en Keukenspel Huis, Tuin en Keukenspel
Huis, Tuin en Keukenspel Huis, Tuin en Keukenspel Huis, Tuin en Keukenspel Huis, Tuin en Keukenspel Huis, Tuin en Keukenspel Huis, Tuin en Keukenspel
Huis, Tuin en Keukenspel
1 Reviews | Review toevoegen
Een huis vol verhalen! Spel met vragen met betrekking op kamers in een huis. De vragen, in combinatie met de afbeelding, roepen belevingen en gevoelens op. 

Standaard levertijd

5 werkdagen

€ 67,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

| Meer

Een koffer vol met vragen die betrekking hebben op de kamers in huis. Elke kamer heeft een kleuraanduiding. De dobbelsteen bepaalt de kleur. Het Huis, Tuin en Keukenspel is ontwikkeld vanuit de Validation-benadering. De vragen roepen belevingen en gevoelens op.

Een huis vol verhalen!

Dit spel is in 2017 geheel vernieuwd. Het aantal spelkaarten is verdubbeld en ze zijn groter en mooier geworden. De koffer bevat 144 spelkaarten met vragen, verdeeld over 6 thema’s: Huis tuin en schuur, Keuken, Woonkamer, Badkamer, Slaapkamer, Kelder gangen en zolder. Elk thema heeft zijn eigen kleur, waardoor het spel met de kleurendobbelsteen gespeeld kan worden. Twee korte handleidingen geven afzonderlijk informatie over: het spel en de diverse werkvormen, spelen met geheugenproblemen. 

Als aanvulling op het spel is een spelbord verkrijgbaar. Het visuele aspect van het spelbord werkt bijzonder stimulerend. De vragen, in combinatie met de afbeelding van de kamers en tuin op het spelbord, roepen belevingen en gevoelens op.

Spelkaarten en handleidingen zijn gelamineerd en daardoor makelijk schoon te maken met een vochtige doek.

Sorteren op:

Review toevoegen
Hennie - 30-12-2019 16:14

Het spel is super al veel plezier aan beleefd samen met onze bewoners. Dank je, Hennie