Huis, Tuin en Keukenspel - spelbord
0 Reviews | Review toevoegen

Spelbord voor spel met vragen met betrekking op kamers in een huis. De vragen, in combinatie met de afbeelding, roepen belevingen en gevoelens op. 

Standaard levertijd

5 werkdagen

€ 65,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Het spelbord met pionnen en dobbelstenen is een aanvulling op het Huis Tuin en Keukenspel en is een aantal jaren geleden geheel vernieuwd. Het kunststof spelbord (45×45 cm – geen vouw) bevat een afbeelding van een huis met tuin en schuur. Elk vertrek, ook de tuin, heeft een eigen kleur waarop de vragen op de spelkaarten aansluiten. Langs de ruimtes loopt een spelbaan.

Het spelbord met het huis kan als visueel middel ingezet worden. Dat werkt bijzonder stimulerend. De vragen, in combinatie met de afbeelding op het spelbord, roepen belevingen en gevoelens op (validation-benadering).

Een andere mogelijkheid is de spelbaan op het spelbord, in combinatie met de pionnen, te gebruiken als een soort ganzenbord. Bij elke worp van de dobbelsteen wordt er dan een spelkaart gepakt en de vraag beantwoord.

De handleiding ‘Spelen met het spelbord’ geeft alle informatie. Het spelbord is opgeborgen in een grote kunststof koffer. De koffer is in 2018 vernieuwd en heeft nu een makkelijkere sluiting.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten