BeweegID Materiaalpakket
BeweegID Materiaalpakket
0 Review | Review toevoegen
Dit materialenpakket past bij de BeweegID-box en is gericht op behoud van spierkracht. Geschikt voor medewerkers en vrijwilligers van huiskamerprojecten, kleinschalig wonen en dagopvang. 

Standaard levertijd

3 - 5 werkdagen

€ 189,97
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Waarom en voor wie

Dit materiaalpakket past bij BeweegID Box. De BeweegID box bevat 84 beweegkaarten en enkele spelvormen. Ontwikkeld om in huiskamers van zorgcentra of bij dagbesteding aan tafel beweegactiviteiten te doen.

Het is geschikt voor medewerkers en vrijwilligers van huiskamerprojecten, kleinschalig wonen en dagopvang. De oefeningen en spelvormen vinden plaats aan tafel en zijn zowel geschikt voor groepsgebruik als voor één op één situaties. BeweegID is heel geschikt om mede invulling te geven aan de “bouwstenen van de Inspectie voor de Gezondheidszorg” en mag eigenlijk in geen enkele huiskamer ontbreken.

Over de materialen

  • Het materiaalpakket is afgestemd op de 84 beweegkaarten van de BeweegID box.
  • Het pakket bestaat uit ballonballen, springtouwen, pittenzakken, kleine foamballen, punchballonnen en foambuizen.
  • Voor toepassing bij de beweegvormen zijn een aantal extra accessoires opgenomen; markeerschijven, werpringen, compacte foam dobbelsteen 7 cm en tape als markering op foambuizen of om speelveld op tafel te maken).
  • Inclusief ballennet, pomp om ballonnen op te pompen.

BeweegID Box met beweeg-ideeen

De bijbehorende  Beweegkaarten vindt u hier  (opent in nieuw venster). Er staat ook een link onderaan deze pagina.

BeweegID Materialen + Box

U kunt de set  Materialen + Box  ook compleet kopen (opent in nieuw venster). Er staat ook een link onderaan deze pagina. 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.