Watchi Care Water Resistant - Zwart Watchi Care Water Resistant - Mobiel gps alarm voor binnen en buiten Watchi Care Water Resistant - Mobiel gps alarm voor binnen en buiten Watchi Care Water Resistant - Mobiel gps alarm voor binnen en buiten Watchi Care Water Resistant - Mobiel gps alarm voor binnen en buiten Watchi Care Water Resistant - Mobiel gps alarm voor binnen en buiten Watchi Care Water Resistant - Mobiel gps alarm voor binnen en buiten Watchi Care Water Resistant - Mobiel gps alarm voor binnen en buiten Watchi Care Water Resistant - Mobiel gps alarm voor binnen en buiten
Watchi Care Water Resistant - Zwart Watchi Care Water Resistant - Mobiel gps alarm voor binnen en buiten Watchi Care Water Resistant - Mobiel gps alarm voor binnen en buiten Watchi Care Water Resistant - Mobiel gps alarm voor binnen en buiten Watchi Care Water Resistant - Mobiel gps alarm voor binnen en buiten Watchi Care Water Resistant - Mobiel gps alarm voor binnen en buiten Watchi Care Water Resistant - Mobiel gps alarm voor binnen en buiten Watchi Care Water Resistant - Mobiel gps alarm voor binnen en buiten Watchi Care Water Resistant - Mobiel gps alarm voor binnen en buiten
Watchi Care Water Resistant - Mobiel gps alarm voor binnen en buiten
0 Review | Review toevoegen
Met dit waterafstotende horloge weet u altijd waar de drager is, u kunt deze persoon altijd bellen en met één druk op de knop kan de drager hulp vragen. Hij/zij kan er ook mee douchen.

Standaard levertijd

7 werkdagen

‚ā¨¬†249,00
Prijs per horloge incl. maandabonnement
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

WATCHI CARE

Maakt u zich wel eens ongerust over uw ouders of een geliefde? Vraagt u zich wel eens af waar ze zijn? Of bent u wel eens bang dat ze gevallen zijn? Een Watchi Care is de oplossing voor uw ongerustheid. Wanneer ze een Watchi Care dragen, weet u altijd waar ze zijn, kunt u altijd bellen en kunnen zij u met één druk op de knop om uw hulp vragen. Geen kastje om de nek of een losse telefoon, maar een stijlvol en comfortabel horloge. 

De schermen zijn naar wens en gebruiker in te stellen.

Het horloge is waterafstotend. De drager kan daarom met dit horloge douchen. 

Ontdek de functies

 

Verdwalen is verleden tijd

Hoe fijn is het om altijd te weten waar iemand is? Een verwarde ouder die verdwaald is? Met de nauwkeurige positiebepaling van de Watchi, weet u tot op minimaal 20 meter nauwkeurig waar iemand zich bevindt.

Is iemand gevallen en moet er hulp komen? Bij het versturen van de SOS-melding, wordt ook uw locatie meegestuurd. Zo is hulp altijd snel ter plaatse.

Met zonedetectie kunt veilige gebieden instellen. Wanneer uw geliefde zo'n zone verlaat, krijgt u direct een berichtje op uw telefoon. Verdwalen is niet meer mogelijk, want de positiebepaling is tot minimaal 20 meter nauwkeurig!

Bellen met de Watchi

Met de Watchi Care kunt u bellen én gebeld worden. Het geluid en de ontvangst is net zo goed als bij een gewone mobiele telefoon. Bij de ontwikkeling extra aandacht besteed aan de speaker en de microfoon. Voor een kraakhelder geluid. Wanneer u gebeld wordt, dan ontstaat automatisch na 2x overgaan een verbinding. U hoeft dus niet op te nemen.

Hulp is altijd dichtbij

Door de SOS-keten kan er op ieder moment contact gelegd worden met een contact van de SOS-lijst. Op de lijst kunt u staan, maar ook (andere) familieleden of iemand van de thuiszorg. In geval van een SOS-melding kunnen meerdere contacten worden ingeschakeld. Het eerste lid van de keten krijgt de waarschuwing via een telefoontje, sms en e-mail. Wanneer diegene niet bereikbaar is, wordt automatisch de volgende persoon in de keten gewaarschuwd.

Berichten versturen en ontvangen

Met het Watchi Care horloge kunnen berichten ontvangen en verstuurd worden. Berichten worden weergegeven op het scherm van het horloge en de tekst wordt getoond of voorgelezen. Het horloge trilt en maakt geluid zodat de gebruiker weet dat er een nieuw bericht is binnengekomen.

Berichten kunnen worden beantwoord door het aanraken van iconen om de afzender te laten zien dat het bericht is ontvangen. Zo blijft u altijd in contact.

Afspraken en herinneringen

Met de gekoppelde app kunt u herinneringen en afspraken instellen. Bijvoorbeeld wanneer er medicijnen ingenomen moeten worden of de gebruiker naar een afspraak moet.

Abonnement

De Watchi heeft een beveiligde data verbinding nodig om te functioneren. Deze verbinding en simkaart zijn ingegrepen in het maandelijkse abonnement van de Watchi. We maken altijd gebruik van de provider met het beste netwerk. Hierdoor wordt de kans dat de Watchi geen bereik heeft geminimaliseerd. Het abonnement is per maand opzegbaar dus geen langdurige contracten.

Abonnement: 19,95 incl btw per maand. 
Inbegrepen in maand bedrag:

  • Onbeperkte data door heel Europa
  • 60 minuten uit bellen per maand
  • Direct spraak verbinding bij aannemen SOS(spreek luister verbinding)
  • 10 contactpersonen
  • Gratis app en portal
  • Onbeperkt aantal veilige zones
  • Onbeperkte aantal herinneringen en agenda
  • Onbeperkt aantal berichten sturen

* U kunt de Watchi altijd bellen deze heeft zijn eigen telefoonnummer. Echter voor uit bellen heeft u een abonnement met uitbel minuten nodig.

Meer weten?

Onder de tab 'Bijlagen' vindt u een handleiding over hoe de Watchi werkt.
Als u meer vragen heeft of behofte aan extra uitleg, dan kunt u contact opnemen voor een belafspraak of uitleg aan huis. Aan de laatste zijn kosten verbonden, 72 euro incl. btw (NL en BE).

Alle voordelen nog eens op een rij

Automatische berichten
Op de Watchi kunt u  herinneringen instellen. Of het nu gaat om etenstijd of het innemen van medicijnen, alles kan. De drager van het horloge ontvangt automatisch een bericht en op de app wordt getoond of het berichtje gelezen is.

SOS
Hulp nodig? Eén druk op de rode knop van de Watchi en een familielid of hulperlener ontvangt automatisch een bericht óf wordt gebeld. Doordat er gelijk een positie wordt meegezonden, is de juiste hulp snel  op de juiste plaats.

Agenda functie
Herinneringen voor afspraken kunt u eenvoudig instellen in de handige agenda. Zo wordt er nooit meer iets vergeten.

Waterafstotend
De drager kan met het horloge onder de douche.

Stappenteller
Bewegen is gezond. En het is best handig om te weten hoeveel u, uw kind of uw cliënt beweegt. Met de handige stappenteller kunt u het bijhouden. Ook kunt u doelen instellen om meer bewegen te stimuleren.

Groot scherm
Het scherm van de Watchi is lekker groot. Zo is het goed leesbaar en makkelijk te gebruiken.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

GPS tracker - functies
Alarmknop
Activiteit- en/of valdetectie
Spreek- en luisterverbinding
Veilige zone instellen
Waterdicht
Waterresistent
GPS tracker - alarmering naar ...
Familie of mantelzorger
Zorgcentrale
GPS tracker - draagvorm
Clip
Horloge
Om de nek
Riem-bevestiging
Schoenzool
Sleutelbos-bevestiging
GPS tracker - abonnement vorm
GPS tracker - huren of kopen
Huren
Kopen
GPS tracker - voor mannen/vrouwen
Mannen
Vrouwen