Inmu Relax - Interactieve en meditatieve muziek
Reviews | Review toevoegen

Inmu Relax is gemaakt voor kalme en ontspannen momenten. Inmu geeft zachte, meditatieve muziek en geluidsimpulsen die in je vingers te voelen is. Vermindert nervositeit en rusteloosheid.

Standaard levertijd

5 werkdagen

€ 839,75
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Waarom en voor wie

Inmu Relax is in eerste instantie ontwikkeld voor mensen met dementie. Na diverse studies blijkt dat Inmu ook geschikt is voor mensen met depressiviteit, psychische aandoeningen, mensen die onderhevig zijn aan stress en spanning. Zij kunnen veel baat hebben bij de Inmu

Ontspannen met zachte, meditatieve muziek

Inmu staat voor interactieve muziek. Dit hulpmiddel is aantoonbaar effectief voor het verminderen van stress en spanning door middel van muziek en vibratie. De muziek is zacht en meditatief. Inmu Relax geeft zachte geluidimpulsen die in je vingers te voelen zijn wanneer deze tegen het lichaam wordt gehouden. Beweeg of raak de Inmu aan om de interactieve muziek te horen en te voelen. Dit helpt de persoon met dementie om zijn of haar eigen lichaam te voelen en te ontspannen. Zelfs als je de muziek niet kunt horen. De hoes is gemaakt van zacht organisch katoen. 

Veelzijdig inzetbaar

  • Houdt Inmu tegen je lichaam of laat je vingers de gouden lijn volgen. 
  • Inmu heeft een zak die het gemakkelijker maakt om Inmu vast te houden zelfs voor de zwaksten. Inmu Relax zorgt voor het verminderen van nervositeit en rusteloosheid. Ook situaties die ongemakkelijk kunnen aanvoelen, bijvoorbeeld hulp bij de dagelijkse verzorging. Inmu kan het stressniveau verlagen. 
  • Inmu helpt met het in slaap vallen en zorgt voor een betere nachtrust. 

 

specificaties

  • De Inmu is eenvoudig in gebruik, er zijn geen knoppen. Raak de Inmu aan en het begint met de interactieve muziek en trillingen. 
  • In ruststand gaat de Inmu vanzelf uit. 
  • Volume is aanpasbaar.
  • De Inmu is na opladen (adapter voor opladen inbegrepen) ongeveer 4 weken te gebruiken.
  • De organische katoenen hoes om de Inmu kan gewassen worden en er zijn apart hoesjes verkrijgbaar. 
  • Verder is de Inmu waterafstotend en kan tegen een stootje.

Wilt u geld inzamelen?

Heeft u onvoldoende middelen om een Inmu Relax aan te schaffen? Samen met Dementie-winkel.nl kunt u zelf via onze doneerpagina heel gemakkelijk zelf een geldinzamelactie starten. Met een druk op de knop kunt u uw geldinzamelactie verspreiden via e-mail, Facebook en Twitter. Grote aantallen mensen kunnen met relatief kleine bedragen een 'grote aanschaf' mogelijk maken. Met het ingezamelde geld kunt u bij Dementie-winkel.nl 'boodschappen doen'. Dementie-winkel.nl helpt u bij het maken en promoten van uw actie. Zo zorgen we er samen voor dat de Inmu Relax er komt!

  vraag een geldinzamelactie aan  

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews