InmuRELAX - Interactieve en meditatieve muziek InmuRELAX - Interactieve en meditatieve muziek InmuRELAX - Interactieve en meditatieve muziek InmuRELAX - Interactieve en meditatieve muziek InmuRELAX - Interactieve en meditatieve muziek InmuRELAX - Interactieve en meditatieve muziek InmuRELAX - Interactieve en meditatieve muziek InmuRELAX - Interactieve en meditatieve muziek InmuRELAX - Interactieve en meditatieve muziek InmuRELAX - Interactieve en meditatieve muziek InmuRELAX - Interactieve en meditatieve muziek InmuRELAX - Interactieve en meditatieve muziek
InmuRELAX - Interactieve en meditatieve muziek InmuRELAX - Interactieve en meditatieve muziek InmuRELAX - Interactieve en meditatieve muziek InmuRELAX - Interactieve en meditatieve muziek InmuRELAX - Interactieve en meditatieve muziek InmuRELAX - Interactieve en meditatieve muziek InmuRELAX - Interactieve en meditatieve muziek InmuRELAX - Interactieve en meditatieve muziek InmuRELAX - Interactieve en meditatieve muziek InmuRELAX - Interactieve en meditatieve muziek InmuRELAX - Interactieve en meditatieve muziek InmuRELAX - Interactieve en meditatieve muziek
InmuRELAX - Interactieve en meditatieve muziek
1 Review | Review toevoegen
InmuRELAX is gemaakt voor kalme en ontspannen momenten. Inmu geeft zachte, meditatieve muziek en geluidsimpulsen die in je vingers te voelen is. Vermindert nervositeit en rusteloosheid.

Standaard levertijd

5 werkdagen

€ 883,30
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Waarom en voor wie

Waarom en voor wie

Een veilige haven in het dagelijkse leven met dementie

Het kan een uitdaging zijn om voor/met mensen met dementie veiligheid, rust en vreugde te creëren in een alledaags leven, dat te vaak wordt gekenmerkt door onrust, frustratie en verwarring.

Plezier in de ogen en een glimlach op de lippen
Door zintuiglijke stimulatie en interactie wordt kwaliteit van leven verhoogd. De 3 verschillende inmu’s bieden een ieder een eigen interactief muziekuniversum dat wordt beïnvloed door aanraking en beweging. Samen met de stoffen bekleding en trillingen zorgt het voor een unieke zintuiglijke ervaring. Het sensorische kussen kan gebruikt worden als je alleen bent, maar kan ook gebruikt worden als een mooie en waardige schakel voor gezellig gezelschap.

InmuRelax

InmuRelax is in eerste instantie ontwikkeld voor mensen met dementie. Na diverse studies blijkt dat Inmu ook geschikt is voor mensen met depressiviteit, psychische aandoeningen, mensen die onderhevig zijn aan stress en spanning. Zij kunnen veel baat hebben bij de Inmu

Een Inmu is een muzikaal sensorisch product dat muziek vibratie gebruikt om de zintuigen te stimuleren voor ontspanning en socialisatie.
De Inmu heeft de vorm van een klein kussen, dat gemakkelijk te dragen en eenvoudig te gebruiken is.
Er zijn geen knoppen of kabels die moeten worden bevestigd voor gebruik en alle technologie ligt veilig verborgen in de Inmu.

Een Inmu is een waardig, elegant en waardevol hulpmiddel ter ondersteuning van zorgpersoneel, familieleden en gebruikers. Het is ontworpen om onderdeel te worden van de dagelijkse routine in de zorg voor mensen met bijvoorbeeld dementie. Dan is de Inmu het meest effectief. Wij adviseren de Inmu op een centrale plek te leggen zodat iedereen het kan zien, in de directe nabijheid van de gebruikers. Bijvoorbeeld op een stoel of de tafel. Of u kunt zelf gaan zitten met de Inmu, waarbij u de aandacht van de gebruiker richt op de muziek, de trillingen en de stof.

Vorm, kleuren, stof en de tastbare elementen worden gecombineerd om de zintuigen te stimuleren en de gebruiker aan te moedigen om de Inmu aan te raken. De interactieve muziek en de vibraties stimuleren en motiveren de gebruiker om ermee te blijven spelen. Blinde en dove gebruikers kunnen ook positief profiteren van de Inmu, omdat de vibraties de muziek volgen en de voelbare elementen stimuleren veel zintuigen.
De buitenhoes van de Inmu kan gewassen worden.

InmuRelax

Ontspannen met zachte, meditatieve muziek

Inmu staat voor interactieve muziek. Dit hulpmiddel is aantoonbaar effectief voor het verminderen van stress en spanning door middel van muziek en vibratie. De muziek is zacht en meditatief. InmuRelax geeft zachte geluidimpulsen die in je vingers te voelen zijn wanneer deze tegen het lichaam wordt gehouden. Beweeg of raak de Inmu aan om de interactieve muziek te horen en te voelen. Dit helpt de persoon met dementie om zijn of haar eigen lichaam te voelen en te ontspannen. Zelfs als je de muziek niet kunt horen. De hoes is gemaakt van zacht organisch katoen. 

Veelzijdig inzetbaar

  • Houdt Inmu tegen je lichaam of laat je vingers de gouden lijn volgen. 
  • Inmu heeft een zak die het gemakkelijker maakt om Inmu vast te houden zelfs voor de zwaksten. InmuRelax zorgt voor het verminderen van nervositeit en rusteloosheid. Ook situaties die ongemakkelijk kunnen aanvoelen, bijvoorbeeld hulp bij de dagelijkse verzorging. Inmu kan het stressniveau verlagen. 
  • Inmu helpt met het in slaap vallen en zorgt voor een betere nachtrust. 
  • Bekijk voor meer informatie de instructievideo's onderaan deze pagina

Specificaties

  • De Inmu is eenvoudig in gebruik, er zijn geen knoppen. Raak de Inmu aan en het begint met de interactieve muziek en trillingen. 
  • In ruststand gaat de Inmu vanzelf uit. 
  • Volume is aanpasbaar.
  • De Inmu is na opladen (adapter voor opladen inbegrepen) ongeveer 4 weken te gebruiken.
  • De organische katoenen hoes om de Inmu kan gewassen worden en er zijn apart hoesjes verkrijgbaar (zie Inmu Wasvoorschriften - PDF)
  • Verder is de Inmu waterafstotend en kan tegen een stootje.

Uitproberen? Huren met optie tot koop.

Optie 1

1 tm 3 maanden huur voor € 99,00 incl. btw per maand. Wanneer u na deze periode besluit om de Inmu aan te schaffen, dan trekken we het betaalde bedrag van het aankoopbedrag af. We brengen de huur bij voorkeur in 1x voor de gewenste huurperiode in rekening.

Optie 2 
3 maanden huur voor € 99,00 incl. btw per maand en de resterende 9 maanden € 121,00 incl. BTW per maand. Na deze periode bent u de eigenaar van de Inmu indien alle huurtermijnen zijn voldaan.

>>> LET OP: helaas is huren buiten Nederland niet mogelijk. <<<

Meer informatie

PDF's openen in nieuw tabblad.

Wilt u geld inzamelen?

Heeft u onvoldoende middelen om een InmuRelax aan te schaffen? Samen met Dementie-winkel.nl kunt u zelf via onze doneerpagina heel gemakkelijk zelf een geldinzamelactie starten. Met een druk op de knop kunt u uw geldinzamelactie verspreiden via e-mail, Facebook en Twitter. Grote aantallen mensen kunnen met relatief kleine bedragen een 'grote aanschaf' mogelijk maken. Met het ingezamelde geld kunt u bij Dementie-winkel.nl 'boodschappen doen'. Dementie-winkel.nl helpt u bij het maken en promoten van uw actie. Zo zorgen we er samen voor dat de Inmu Relax er komt!

  vraag een geldinzamelactie aan  

Instructievideo's

 

Sorteren op:

Review toevoegen
Jacques - 13-05-2020 14:56

Wij hebbe besteld en verder gegeven als cadeau aan instelling in Uden.
Levering en snelheid was goed.
Brgds
Jacques