Inmu Dance - Interactieve muziek die stimuleert om te bewegen Inmu Dance - Achterkant Inmu Dance - Voorkant Inmu Dance - Interactieve muziek die stimuleert om te bewegen Inmu Dance - Interactieve muziek die stimuleert om te bewegen
Inmu Dance - Interactieve muziek die stimuleert om te bewegen Inmu Dance - Achterkant Inmu Dance - Voorkant Inmu Dance - Interactieve muziek die stimuleert om te bewegen Inmu Dance - Interactieve muziek die stimuleert om te bewegen
InmuDANCE - Interactieve muziek die stimuleert om te bewegen
0 Review | Review toevoegen
InmuDANCE brengt ritme en leven. De aanstekelijke steeds veranderende muziek nodigt uit om te bewegen. Onder andere geschikt voor mensen met dementie.

Standaard levertijd

5 werkdagen

€ 907,30
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Waarom en voor wie

Waarom en voor wie

Een veilige haven in het dagelijkse leven met dementie

Het kan een uitdaging zijn om voor/met mensen met dementie veiligheid, rust en vreugde te creëren in een alledaags leven, dat te vaak wordt gekenmerkt door onrust, frustratie en verwarring.

Plezier in de ogen en een glimlach op de lippen
Door zintuiglijke stimulatie en interactie wordt kwaliteit van leven verhoogd. De 3 verschillende inmu’s bieden een ieder een eigen interactief muziekuniversum dat wordt beïnvloed door aanraking en beweging. Samen met de stoffen bekleding en trillingen zorgt het voor een unieke zintuiglijke ervaring. Het sensorische kussen kan gebruikt worden als je alleen bent, maar kan ook gebruikt worden als een mooie en waardige schakel voor gezellig gezelschap.
 • inmuDANCE - Ritme en beweging
 • inmuRELAX - Rust en stilte:  ga naar InmuRelax  (opent in nieuw tabblad)
 • inmuJOY - volgt je stemming:   ga naar InmuJoy  (opent in nieuw tabblad)

InmuDANCE

InmuDance is een stimulerend hulpmiddel en staat voor interactieve muziek die uitnodigt om te bewegen. Het kan moeilijk zijn om lichaamsbeweging te krijgen die je nodig hebt, vooral als je een ziekte of een aandoening hebt. Dit maakt het moeilijk om op eigen kracht te bewegen. InmuDance biedt verschillende mogelijkheden voor activiteiten. 
 • Gooi en vang – tussen meerdere mensen
 • Tafel curling – duw de Inmu Dance over tafel
 • Dans – zowel zittend, staand als liggend
 • Zittend dansen – passeer of gooi Inmu Dance over naar de persoon die naast je zit of tegenover je
De InmuDance kan ook worden gebruikt in kinesitherapie. Neem de Inmu in de hand, plaats de hand in de zak of onder de elastische riem: laat hem voor of bij de zijkant van het lichaam slingeren, buig en rek de armen of gebruik de InmuDance om uithoudingsvermogen oefeningen te maken met uitgestrekte armen of gebogen armen. Zodra Inmu aangeraakt wordt begint de interactieve muziek en de trillingen (vibratie) bij ruststand gaat Inmu uit.

Specificaties

 • Op te laden met een adapter, na oplading ongeveer 4 weken te gebruiken.
 • Er zitten geen knoppen op de Inmu
 • De hoes is te wassen, binnenhoes is waterafstotend en kan ook tegen een stootje.
 • Bekijk voor meer informatie de instructievideo's onderaan deze pagina

Uitproberen? Huren met optie tot koop.

Optie 1

1 tm 3 maanden huur voor € 99,00 incl. btw per maand. Wanneer u na deze periode besluit om de Inmu aan te schaffen, dan trekken we het betaalde bedrag van het aankoopbedrag af. We brengen de huur bij voorkeur in 1x voor de gewenste huurperiode in rekening.

Optie 2 
3 maanden huur voor € 99,00 incl. btw per maand en de resterende 9 maanden € 121,00 incl. BTW per maand. Na deze periode bent u de eigenaar van de Inmu indien alle huurtermijnen zijn voldaan.

>>> LET OP: helaas is huren buiten Nederland niet mogelijk. <<<

Meer informatie

PDF's openen in nieuw tabblad.

Wilt u geld inzamelen?

Heeft u onvoldoende middelen om een InmuDance aan te schaffen? Samen met Dementie-winkel.nl kunt u zelf via onze doneerpagina heel gemakkelijk zelf een geldinzamelactie starten. Met een druk op de knop kunt u uw geldinzamelactie verspreiden via e-mail, Facebook en Twitter. Grote aantallen mensen kunnen met relatief kleine bedragen een 'grote aanschaf' mogelijk maken. Met het ingezamelde geld kunt u bij Dementie-winkel.nl 'boodschappen doen'. Dementie-winkel.nl helpt u bij het maken en promoten van uw actie. Zo zorgen we er samen voor dat de Inmu Dance er komt!

  vraag een geldinzamelactie aan  
 

Instructievideo's

 Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.