Inmu Dance - Interactieve muziek die stimuleert om te bewegen
0 Reviews | Review toevoegen

Inmu Dance brengt ritme en leven. De aanstekelijke steeds veranderende muziek nodigt uit om te bewegen. Onder andere geschikt voor mensen met dementie.

Standaard levertijd

5 werkdagen

€ 863,75
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Waarom en voor wie

Uitproberen? Huren met optie tot koop.

U kunt een InMu 1, 2 of 3 maanden huren voor € 99,- incl. btw per maand. Wanneer u na deze periode besluit om de InMu aan te schaffen, dan trekken we het betaalde bedrag van het aankoopbedrag af. We brengen de huur bij voorkeur in 1x voor de gewenste huurperiode in rekening, als dat kan. >>> LET OP: helaas is huren buiten Nederland niet mogelijk. <<<

Waarom en voor wie

Inmu Dance is een stimulerend hulpmiddel en staat voor interactieve muziek die uitnodigt om te bewegen. Het kan moeilijk zijn om lichaamsbeweging te krijgen die je nodig hebt, vooral als je een ziekte of een aandoening hebt. Dit maakt het moeilijk om op eigen kracht te bewegen. Inmu Dance biedt verschillende mogelijkheden voor activiteiten. 
  • Gooi en vang – tussen meerdere mensen
  • Tafel curling – duw de Inmu Dance over tafel
  • Dans – zowel zittend, staand als liggend
  • Zittend dansen – passeer of gooi Inmu Dance over naar de persoon die naast je zit of tegenover je
De Inmu Dance kan ook worden gebruikt in kinesitherapie. Neem de Inmu in de hand, plaats de hand in de zak of onder de elastische riem: laat hem voor of bij de zijkant van het lichaam slingeren, buig en rek de armen of gebruik de Inmu Dance om uithoudingsvermogen oefeningen te maken met uitgestrekte armen of gebogen armen. Zodra Inmu aangeraakt wordt begint de interactieve muziek en de trillingen (vibratie) bij ruststand gaat Inmu uit.

Specificaties

  • Op te laden met een adapter, na oplading ongeveer 4 weken te gebruiken.
  • Er zitten geen knoppen op de Inmu
  • De hoes is te wassen, binnenhoes is waterafstotend en kan ook tegen een stootje.
  • Bekijk voor meer informatie de instructievideo's onderaan deze pagina

Meer informatie

PDF's openen in nieuw tabblad.

Wilt u geld inzamelen?

Heeft u onvoldoende middelen om een Inmu Dance aan te schaffen? Samen met Dementie-winkel.nl kunt u zelf via onze doneerpagina heel gemakkelijk zelf een geldinzamelactie starten. Met een druk op de knop kunt u uw geldinzamelactie verspreiden via e-mail, Facebook en Twitter. Grote aantallen mensen kunnen met relatief kleine bedragen een 'grote aanschaf' mogelijk maken. Met het ingezamelde geld kunt u bij Dementie-winkel.nl 'boodschappen doen'. Dementie-winkel.nl helpt u bij het maken en promoten van uw actie. Zo zorgen we er samen voor dat de Inmu Dance er komt!

  vraag een geldinzamelactie aan  
 

Instructievideo's

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten