InmuJOY InmuJOY-voorzijde InmuJOY-achterzijde InmuJOY-achterzijde
InmuJOY InmuJOY-voorzijde InmuJOY-achterzijde InmuJOY-achterzijde
inmuJOY - Interactieve muziek voor motorische en cognitieve stimulatie
0 Review | Review toevoegen
Bij aanraking volgt een stroom van avontuurlijke muziekgeluiden. Energieke muziek bij activiteit en rustige meditatieve muziek bij ontspanning. De inmuJOY volgt qua muziek de bewegingen en activiteit.

Standaard levertijd

5 werkdagen

€ 883,30
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Waarom en voor wie

Waarom en voor wie

Een veilige haven in het dagelijkse leven met dementie

Het kan een uitdaging zijn om voor/met mensen met dementie veiligheid, rust en vreugde te creëren in een alledaags leven, dat te vaak wordt gekenmerkt door onrust, frustratie en verwarring.

Plezier in de ogen en een glimlach op de lippen
Door zintuiglijke stimulatie en interactie wordt kwaliteit van leven verhoogd. De 3 verschillende inmu’s bieden een ieder een eigen interactief muziekuniversum dat wordt beïnvloed door aanraking en beweging. Samen met de stoffen bekleding en trillingen zorgt het voor een unieke zintuiglijke ervaring. Het sensorische kussen kan gebruikt worden als je alleen bent, maar kan ook gebruikt worden als een mooie en waardige schakel voor gezellig gezelschap.

InmuJOY 

De inmuJOY is ontworpen voor motorische en cognitieve stimulatie. Oorspronkelijk voor kinderen en tieners en bedoeld om spanningen te verminderen. Met name met een autismespectrumstoornis of ADHD. Ook stimulerend voor mensen met dementie.

Muziek

Wannneer de inmuJOY wordt aangeraakt volgt een stroom van avontuurlijke muziekgeluiden. Energieke muziek bij activiteit en rustige meditatieve muziek bij ontspanning. De inmuJOY volgt qua muziek de bewegingen en activiteit.
Rust en ontspanning: wanneer je gaat zitten met inmuJOY, verspreidt de muziek zich en worden de zachte trillingen in uw lichaam voelbaar. Met de vingers de lijnen te volgen van de hoes kalmeert snel. InmuJOY is een heerlijke slaappartner.
Geruststelling: inmuJOY is een vriend die de zintuigen beschermt tegen een lawaaierige wereld, ook als u erg gevoelig bent. Met één hand in de zachte zak van de inmu kan iemand zich veiliger voelen.
Muziek die voelbaar is: de muziek verandert met de bewegingen. Als je actief bent, wordt de muziek ook levendig. Als je stil bent, voelt de muziek meditatief en rustig aan. InmuJOY is een fijne muzikale ontdekkingsreis, waaraan iedereen mee kan doen.

inmuJOY heeft aspecten van zowel inmuRELAX als inmuDANCE. Het heeft een zeer tactiel oppervlak en als de gebruiker ermee actief is, speelt het stimulerende energetische muziek zoals inmuDANCE. Maar het heeft ook een hele zachte kant zoals inmuRELAX ideaal om te knuffelen. Wanneer de gebruiker het stevig vasthoudt of het zachte oppervlak streelt, verandert de muziek in een meditatieve soundscape met ontspannende trillingen.

Mee op reis

De inmuJOY kan ook mee op reis - gebruik daarvoor het handvat of de lus. Het kan over de schouder of op de rug gedragen worden. Hoewel inmuJOY mooi en zacht is, is deze stevig en bestand tegen spel en activiteit.

  •  inmuJOY voelt jou aan. Gepatenteerde sensor technologie neemt jouw aanraking waar.
  • Een verwijderbare en wasbare hoes.
  • De voering is waterafstotend.
  • De inmuJOY heeft een zachte vacht en vele tactiele elementen en is daardoor fijn om mee te knuffelen.
  • Oplaadbare batterij. Een volledig opgeladen batterij gaat 2-3 weken mee.
  • Natuurlijke vulling van paardenhaar bedekt met waterafstotend polyesterweefsel.
  • De inmuJOY beschikt over een eigen muzikaal universum, dat zich ontwikkelt naarmate je meer of minder beweegt. Bij rustige aanrakingen gebeuren er leuke dingen en is de muziek heerlijk troostend. Ben je liever wat actiever, dan doet de inmuJOY met je mee. De kalmerende muziek verandert dan in vrolijke, levendige dansmuziek.
  • Drie verschillende volumeniveaus worden ondersteund.
  • Ontworpen voor actief gebruik: duurzame materialen, robuust en schokbestendig, bijv. bij het vallen op de grond.

Uitproberen? Huren met optie tot koop.

Optie 1

1 tm 3 maanden huur voor € 99,00 incl. btw per maand. Wanneer u na deze periode besluit om de Inmu aan te schaffen, dan trekken we het betaalde bedrag van het aankoopbedrag af. We brengen de huur bij voorkeur in 1x voor de gewenste huurperiode in rekening.

Optie 2 
3 maanden huur voor € 99,00 incl. btw per maand en de resterende 9 maanden € 121,00 incl. BTW per maand. Na deze periode bent u de eigenaar van de Inmu indien alle huurtermijnen zijn voldaan.

>>> LET OP: helaas is huren buiten Nederland niet mogelijk. <<<

Meer informatie

PDF's openen in nieuw tabblad.

Wilt u geld inzamelen?

Heeft u onvoldoende middelen om een InmuJoy aan te schaffen? Samen met Dementie-winkel.nl kunt u zelf via onze doneerpagina heel gemakkelijk zelf een geldinzamelactie starten. Met een druk op de knop kunt u uw geldinzamelactie verspreiden via e-mail, Facebook en Twitter. Grote aantallen mensen kunnen met relatief kleine bedragen een 'grote aanschaf' mogelijk maken. Met het ingezamelde geld kunt u bij Dementie-winkel.nl 'boodschappen doen'. Dementie-winkel.nl helpt u bij het maken en promoten van uw actie. Zo zorgen we er samen voor dat de Inmu Joy er komt!

  vraag een geldinzamelactie aan  

 Instructievideo's

 Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.