Basispakket Gezondheid Casenio Bloeddrukmeter Basispakket Gezondheid Casenio Glucosemeter Basispakket Gezondheid Casenio WLAN Tablet / beeldscherm Basispakket Gezondheid Casenio Huiscentrale met alarmknop | Casenio
Basispakket Gezondheid Casenio Bloeddrukmeter Basispakket Gezondheid Casenio Glucosemeter Basispakket Gezondheid Casenio WLAN Tablet / beeldscherm Basispakket Gezondheid Casenio Huiscentrale met alarmknop | Casenio
Basispakket Gezondheid | Casenio slimme sensoren
0 Review | Review toevoegen
Met dit pakket houdt u zelf zicht op uw gezondheid. U kunt uw bloedsuiker en uw bloeddruk meten. Alle gegevens worden opgeslagen in het service(web)portaal.
Vraag vrijblijvend een offerte aan
 
Op verlanglijst

Waarom en voor wie

U wilt zelfstandig en veilig thuis blijven wonen? Of bent u mantelzorger/zorgverlener en wilt u ervoor zorgen dat iemand anders veilig thuis kan blijven wonen?

De slimme Casenio sensoren voor het meten en signaleren van situaties helpen daarbij. Deze sensoren kunnen u of uw directe omgeving direct waarschuwen wanneer problemen zich voordoen. Dat geeft rust, een gevoel van veiligheid, zekerheid en gemak.  

Casenio heeft tientallen verschillende slimme sensoren ontwikkeld. Vanwege de behoefte aan gebruiksklare oplossingen heeft Dementie-winkel.nl een aantal complete ‘servicepakketten’ voor u samengesteld. Speciaal op maat voor verschillende, veel voorkomende situaties en wensen van gebruikers.

Basispakket Gezondheid

Houd zicht op bloedsuiker en bloeddruk
Met het Basispakket Gezondheid houdt u eenvoudig zelf uw vitale waarden in de gaten. De module is dusdanig voorbereid dat zij klaar is voor zogenaamde ‘telemedicine-koppelingen’. Deze nieuwe ontwikkeling op het gebied van informatie uitwisseling tussen particulier en bijvoorbeeld huisarts zal de komende jaren alleen maar aan belang winnen. Meetwaarden kunnen ook automatisch naar een familielid, mantelzorger of huisarts worden verzonden, als u dat wil. 
 

U bepaalt zelf:

 • wat u wilt meten en
 • wie in zo’n geval moet worden geïnformeerd.
Inhoud pakket

Dat kunt u (laten) doen door scenario’s te ‘programmeren’ in het service(web)portaal. 

 • 1x Huiscentrale casenio 3.0 incl. alarmknop
 • 1x Bloeddrukmeter met polsmanchet
 • 1x Glucosemeter mg / dl inlusief stickset

U kunt het Basispakket uitbreiden

U kunt een groter aantal van elke sensor en ook sensoren uit andere basispakketten toevoegen. 

Gemakkelijke installatie

De installatie is zowel bij eerste plaatsing als bij het plaatsen van later geleverde sensoren zeer eenvoudig.

 • De sensoren zijn bij levering al gekoppeld aan de huiscentrale. U hoeft daar zelf niets voor in te stellen. De bestelde sensoren worden in de fabriek in Berlijn voor u geconfigureerd. Daarom herkennen de (nieuwe) sensoren uw thuiscentrale meteen en kunt u er direct mee aan de slag.
 • De meeste los geleverde sensoren hoeven niet geschroefd of geboord te worden. Daarmee is installatie een fluitje van een cent.

Hoe werkt Casenio

Huiscentrale
De sensoren van Casenio zijn heel eenvoudig te installeren. Alle sensoren staan draadloos in verbinding met een huiscentrale. Dit is uw eigen ‘meldkamer’, in uw eigen huis. Wanneer een van de sensoren een onveilige of ongebruikelijke situatie signaleert, zal de huiscentrale u daarop attenderen en indien gewenst ook een familielid of mantelzorger oproepen.

 • De centrale heeft geen internet of WiFi nodig. Ook geen telefoonaansluiting. Wel kan kunt u uiteraard gebruik maken van aanwezige WiFi netwerken. Dit de snelheid van de verbinding veelal wel positief kan beïnvloeden.
 • Draadloze verbinding met sensoren via Z-wave (beter beveiligd en verstoort geen andere signalen in huis, zelfs niet als de buren bijvoorbeeld ook Casenio hebben) en Bluetooth.
 • Voorzien van interne simkaart voor het verzenden van oproepen.
 • Kan meldingen verzenden per telefoon, sms, app (Android, iOS) en e-mail.
 • Display van de huiscentrale toont tijd, datum, en batterijstatus.
 • Geeft visuele meldingen een beeldscherm in de vorm van symbolen.
 • Auditieve terugkoppeling met Nederlandse stem.
 • Helderheid en volume aanpasbaar.
 • Voorzien van accu voor stroomuitval.

Serviceportaal
Via de huiscentrale zijn alle sensoren verbonden met een online serviceportaal. De mantelzorger kan in dit portaal meldingen inzien, nieuwe sensoren toevoegen en instellingen wijzigen. Zo is onder andere in te stellen wie in welke situatie moet worden geïnformeerd, in welke volgorde en op welke manier. Meldingen kunnen verzonden worden per telefoon, sms, app of e-mail.

 • Eenvoudig menu voor het toevoegen van scenario’s, contactpersonen en sensoren.
 • Beveiligd met gebruikersnaam, wachtwoord en verificatiecode.
 • Meerdere gebruikers toe te voegen.
 • Toont het tegoed op de simkaart van de huiscentrale.

Gemakkelijk te installeren
Het plaatsen van de huiscentrale en de sensoren is heel eenvoudig. De sensoren zijn bij levering al gekoppeld aan de huiscentrale. U hoeft daar zelf niets voor in te stellen.

 1. Stekker van huiscentrale in stopcontact steken.
 2. Sensoren op de gewenste manier aanbrengen (bijv. deursensor plakken, watermelder neerleggen, stekker in stopcontact). U heeft geen gereedschap of schroeven nodig.
 3. De sensoren maken automatisch contact met de huiscentrale. Gegevens worden via draadloze verbinding overgedragen aan de huiscentrale en die stuurt de gegevens via een versleutelde verbinding naar het datacentrum.
 4. Informatie over ongebruikelijke situaties in de woning worden via SMS, email, telefoon of app naar de familie of verzorgers gestuurd (flexibel in te stellen per situatie in het online portaal).
 5. Spreek- en luisterverbinding mogelijk via de huiscentrale. De opgeroepen persoon kan vervolgens via de huiscentrale met u (proberen te) spreken.

Meer informatie

Download de bijlagen onder de tab ‘Bijlagen’.
Bij uw bestelling ontvangt u uitgebreide QuickStart uitleg.
Levertijd 14 dagen. Veelal sneller.

Over Casenio

Casenio in Berlijn behoort tot de toonaangevende ontwikkelaars en aanbieders van software oplossingen voor de zorgsector. Zowel voor de professionele gebruiker, alsook voor de semi professionele- en particuliere sector. Zij levert met haar casenio module een, volgens de laatste veiligheidsprotocollen, veilige en altijd schaalbare informatie oplossing. 

Hierdoor kunnen veiligheids-, zorg- en comforteisen gemakkelijk in één module  nu en in de toekomst aan uw – veranderende – behoefte eenvoudig worden aangepast. Daarnaast is de module handig in gebruik en kan desgewenst via alleen de thuiscentrale, uw computer, laptop of smartphone “24/7” op afstand worden gestuurd.
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.