Basispakket Gezondheid Casenio Bloeddrukmeter Basispakket Gezondheid Casenio Glucosemeter Basispakket Gezondheid Casenio WLAN Tablet / beeldscherm Basispakket Gezondheid Casenio Huiscentrale met alarmknop | Casenio
Basispakket Gezondheid Casenio Bloeddrukmeter Basispakket Gezondheid Casenio Glucosemeter Basispakket Gezondheid Casenio WLAN Tablet / beeldscherm Basispakket Gezondheid Casenio Huiscentrale met alarmknop | Casenio
Basispakket Gezondheid - Casenio slimme sensoren | (Thuis)zorginstellingen
0 Review | Review toevoegen
Met dit pakket houdt u zicht op de gezondheid van uw cli├źnt. Bloeddruk en bloedsuiker kan gemeten worden. Alle gegevens worden opgeslagen in het service(web)portaal.
Vraag vrijblijvend een offerte aan
 
Op verlanglijst

Waarom en voor wie

Bent u een (thuis)zorgorganisatie die zich inzet voor het welzijn van mensen met dementie? Wilt u een veilige en ondersteunende leefomgeving voor hen creëren?

Casenio biedt een breed scala aan slimme sensoren die specifiek zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van mensen met dementie. Deze geavanceerde sensoren zijn bedoeld om situaties te monitoren en te signaleren, waardoor uw cliënten, zelfs als ze zelfstandig wonen, een veilige thuisomgeving kunnen behouden. Ze bieden directe waarschuwingen aan familieleden in de directe omgeving of aan uw zorgteam, waardoor u snel kunt reageren op mogelijke problemen. Dit draagt bij aan een gevoel van rust, veiligheid en comfort, en kan zelfs het verhuizen naar een verpleeghuis uitstellen.

Om te voldoen aan de vraag naar gebruiksvriendelijke oplossingen, heeft Dementie-winkel.nl verschillende complete servicepakketten samengesteld. Deze pakketten zijn specifiek ontworpen om te voorzien in de diverse veelvoorkomende behoeften van zorgorganisaties en hun cliënten.

De slimme sensoren van Casenio worden exclusief verkocht aan (thuis)zorgorganisaties. 

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek of offerte aan.
 

Inhoud pakket

Dat kunt u (laten) doen door scenario’s te ‘programmeren’ in het service(web)portaal. 

 • 1x Basisstation casenio 3.0 incl. alarmknop
 • 1x Bloeddrukmeter met polsmanchet
 • 1x Glucosemeter mg / dl inlusief stickset


Houd zicht op bloedsuiker en bloeddruk

Met het Basispakket Gezondheid houdt u eenvoudig vitale waarden in de gaten. De module is dusdanig voorbereid dat zij klaar is voor zogenaamde ‘telemedicine-koppelingen’. Deze nieuwe ontwikkeling op het gebied van informatie uitwisseling tussen particulier en bijvoorbeeld huisarts zal de komende jaren alleen maar aan belang winnen. Meetwaarden kunnen ook automatisch naar een familielid, mantelzorger of huisarts worden verzonden, als dat gewenst is.

U bepaalt zelf:
 • wat u wilt meten en
 • wie in zo’n geval moet worden geïnformeerd.

Basispakket is eenvoudig uit te breiden

Omdat een zorgbehoefte in de tijd groter kan worden of de cliënt simpelweg meer veiligheid- of comfort wenst, is de casenio module altijd uit te breiden. Er zijn tientallen losse sensoren en/of koppelbare pakketten leverbaar, o.a.: 

Gemakkelijke installatie

De installatie is zowel bij eerste plaatsing als bij het plaatsen van later geleverde sensoren zeer eenvoudig.

 • De sensoren zijn bij levering al gekoppeld aan het basisstation. U hoeft daar zelf niets voor in te stellen. De bestelde sensoren worden in de fabriek in Berlijn voor u geconfigureerd. Daarom herkennen de (nieuwe) sensoren uw basisstation meteen en kunt u er direct mee aan de slag.
 • De meeste los geleverde sensoren hoeven niet geschroefd of geboord te worden. Daarmee is installatie een fluitje van een cent.

Hoe werkt Casenio

Basisstation
De sensoren van Casenio zijn heel eenvoudig te installeren. Alle sensoren staan draadloos in verbinding met een basisstation. Dit is de ‘meldkamer’. Wanneer een van de sensoren een onveilige of ongebruikelijke situatie signaleert, zal het basisstation u daarop attenderen en indien gewenst ook een verzorgende, familielid of mantelzorger oproepen.

 • Geen internet of WiFi nodig. Ook geen telefoonaansluiting.
 • Draadloze verbinding met sensoren via Z-wave (beter beveiligd en verstoort geen andere signalen in huis, zelfs niet als de buren bijvoorbeeld ook Casenio hebben) en Bluetooth.
 • Voorzien van interne simkaart voor het verzenden van oproepen.
 • Kan meldingen verzenden per telefoon, sms, app (Android, iOS) en e-mail.
 • Display van het basisstation toont tijd, datum, en batterijstatus.
 • Geeft visuele meldingen een beeldscherm in de vorm van symbolen.
 • Auditieve terugkoppeling met Nederlandse stem.
 • Helderheid en volume aanpasbaar.
 • Voorzien van accu voor stroomuitval.


Serviceportaal
Via het basisstation zijn alle sensoren verbonden met een online serviceportaal. De verzorgende of mantelzorger kan in dit portaal meldingen inzien, nieuwe sensoren toevoegen en instellingen wijzigen. Zo is onder andere in te stellen wie in welke situatie moet worden geïnformeerd, in welke volgorde en op welke manier. Meldingen kunnen verzonden worden per telefoon, sms, app of e-mail.

 • Eenvoudig menu voor het toevoegen van scenario’s, contactpersonen en sensoren.
 • Beveiligd met gebruikersnaam, wachtwoord en verificatiecode.
 • Meerdere gebruikers toe te voegen.
 • Toont het tegoed op de simkaart van het basisstation.


Gemakkelijk te installeren
Het plaatsen van het basisstation en de sensoren is heel eenvoudig. De sensoren zijn bij levering al gekoppeld aan het basisstation. U hoeft daar zelf niets voor in te stellen.

 1. Stekker van basisstation in stopcontact steken.
 2. Sensoren op de gewenste manier aanbrengen (bijv. deursensor plakken, watermelder neerleggen, stekker in stopcontact). U heeft geen gereedschap of schroeven nodig.
 3. De sensoren maken automatisch contact met het basisstation. Gegevens worden via draadloze verbinding overgedragen aan het basisstation en die stuurt de gegevens via een versleutelde verbinding naar het datacentrum.
 4. Informatie over ongebruikelijke situaties in de woning worden via SMS, email, telefoon of app naar de familie of verzorgers gestuurd (flexibel in te stellen per situatie in het online portaal).
 5. Spreek- en luisterverbinding mogelijk via het basisstation. De opgeroepen persoon kan vervolgens via het basisstation met u (proberen te) spreken.

Meer informatie

 • Download de bijlagen onder de tab ‘Bijlagen’.
 • Bij uw bestelling ontvangt u uitgebreide QuickStart uitleg.
 • De levertijd is maximaal 14 dagen. Veelal sneller.

Over Casenio

Casenio in Berlijn behoort tot de toonaangevende ontwikkelaars en aanbieders van software oplossingen voor de zorgsector. Zowel voor de professionele gebruiker, alsook voor de semi professionele- en particuliere sector. Zij levert met haar casenio module een, volgens de laatste veiligheidsprotocollen, veilige en altijd schaalbare informatie oplossing. 

Hierdoor kunnen veiligheids-, zorg- en comforteisen gemakkelijk in één module  nu en in de toekomst aan uw – veranderende – behoefte eenvoudig worden aangepast. Daarnaast is de module handig in gebruik en kan desgewenst via alleen het basisstation, uw computer, laptop of smartphone “24/7” op afstand worden gestuurd.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Alarmering
Alarmknop
Bedalarm
Beweging- en/of valdetectie
Deuralarm
Dwaaldetectie
Fornuis en kookplaat afsluiter
Koolstofmonoxidemeter
Lichtsensor
Overstromingssensor
Rookmelder
Security camera
Slim stopcontact
Stoelalarm
Temperatuursensor
Vloeralarm
Welzijnsmonitor en alarmering