Knuffeldieren - Interactieve Kat - Speciaal voor ouderen 5 16
Knuffeldieren - Interactieve Kat - Speciaal voor ouderen
Reviews | Review toevoegen

Reageert, beweegt, spint en miauwt als een echte kat. Ideaal gezelschapsdier voor ouderen.

Standaard levertijd

10 Werkdagen

€ 255,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

| Meer

Deze prachtige kat is speciaal ontwikkeld voor de ouderenzorg. Ze ziet er niet alleen zeer levensecht uit, ze voelt en klinkt ook net als echte kat. Met haar heerlijk zachte vacht, haar kalmerend gespin en gezellige gemiauw is ze een prachtige aanwinst voor iedereen die van dieren houdt. Door de ingebouwde sensoren reageert deze kat op aaien, knuffelen en beweging, net als de echte katten die je kent. Ideaal gezelschapsdier voor mensen met dementie.

U kunt kiezen uit de kleuren Oranje, Wit of Zilver Grijs.
 

  • Met een schuifje onder de vacht op haar buik kan de kat worden aan en uit gezet, met de extra mogelijkheid het geluid uit te zetten.
  • Een vrolijke miauw klinkt als je de kat aanzet en zij zal af en toe met vriendelijk gemiauw om aandacht vragen.
  • Aai je de kat over de linkerwang, dan zal zij haar kopje naar je hand bewegen.
  • Aai je de kat achterop haar kop of rug, dan gaat zij vrolijk spinnen.
  • Wanneer je de kat blijft aanhalen, dan rolt zij op de rug, zodat je haar ook op de buik kunt aaien.
  • Op een gegeven moment zal zij ontspannen de ogen sluiten en genieten van de knuffelsessie.
  • Wanneer de kat een paar minuten niet aangehaald wordt, sluit zij haar ogen en gaat ‘slapen’. Een klopje op de rug maakt haar weer wakker.
Werkt op 4x LR14C alkaline batterijen. Deze worden meegeleverd.

Deze vrouw met dementie heeft veel plezier met de kat

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Hans -

Sinds enige tijd heeft mijn vrouw de interactieve kat. Vanaf het eerste moment was het een succes. Ze praat er tegen en heeft hem graag op schoot. Grappig is dat bezoek, automatisch ook tegen het beest begint te praten. Voor dementerenden een prachtig geschenk. Jammer dat de prijs niet voor iedereen haalbaar zal zijn

Leewis -

De kat zelf vonden we niet zo mooi als beschreven wordt maar het effect is geweldig. De persoon voor wie de kat bedoeld was praat aan één stuk door tegen de kat en leeft er echt weer van op.

An Alt -

Bewoners zijn wijs met de kat. Mooi ipv een echte poes.

Kam vd kooij -

Deze kat gekocht en ziet er heel mooi uit.
Bewoners zien het als een echte poes, strelen, aaien en praten er tegen.
Bewoners die bv een kat thuis hadden,maar in het verpleeghuis niet meer worden helemaal blij van deze.

Jaap B. -

Mijn moeder leeft met de poes. Ze is er erg blij mee en verzorgd hem op haar manier goed. Wat dat betreft een zeer goede aankoop. Ik wil niet klagen voor ik slaag krijg maar vraag me wel af wat de levensduur van het ,,beestje'' is. En dat in het licht van de prijs. Maar tot op heden een aanrader. Het vult een leegte in.

Alette -

Klopt de prijs wel? Soortgelijk speelgoed is toch maar rond de 65 euro?

yvonne hesterman -

Enige kat, Lu Lu, zit bij mij op de bank en vermaakt mijn gasten. Ben gelukkig niet dement, maar heb de kat besteld omdat ik hem erg leuk vond! Het dier krijgt het voor elkaar, dat de mensen die op bezoek komen, eerst alleen maar oog en oor voor haar hebben, en dan maar aaien! In april mijn echte kat overleden, verdriet!
Het is voor mij toch ook een beetje een "troost-kat" Binnenkort komt er weer een levende kat in mijn huis, misschien schenk ik Lu Lu aan een verzorgingshuis, idee, dat in een van deze reviews naar voren kwam! Maar misschien blijft ze gewoon bij mij op de bank liggen. Ook als je niet dement bent, is het leuk! Trouwens, in een advertentie stond: voor leeftijden van 5 - 105 jaar!!! Nou dan!

Zwaagstra -

Eind april deze poes voor mijn dementerende moeder besteld. Vanaf het moment dat ik de poes bij haar op schoot zette, waren ze dikke maatjes. Mijn moeder had moeite met het vinden van de woorden maar tegen de poes kwamen er hele zinnen uit. Zo ontroerend om te zien hoe ze met de poes omging.
De laatste weken ging het slecht met haar gezondheid maar zodra ze poes zag, kwam er een grote glimlach op haar gezicht.
Helaas is mijn moeder op 10 juni overleden maar wat heeft ze in die paar weken een plezier van poes gehad. Nu een nieuw baasje zien te vinden die net zo'n plezier van poes zal hebben.

GJ -

Mijn demente tante heeft er veel plezier van, maar hi haart behoorlijk en de activiteiten van de poes zijn soms maar matig. Persoonlijk vind ik de prijs erg hoog voor dit product.

E.hesselmans -

Wij zijn een groep met ernstig meervoudig gehandicapte mensen. De poes is super goed ontvangen. Dagelijks zijn onze mensen met de poes in de weer. Een echte aanrader, geweldig om te zien.

Stichting Kringloopcentrum Spullenhulp -

Wij hebben de poes gedoneerd aan een zorgtehuis voor ouderen met dementie. De bewoners waren zeer in hun sas met de poes. Echt een aanrader om in te zetten bij deze ziekte!

L de Vries -

mv is er erg blij mee, ze ziet het als haar eigen poes.
ze aait de poes als ze geluiden maakt.
ideaal voor mensen met een dementie.

Bert en Anja -

Ik ben zo blij dat ik deze poes besteld heb voor mijn moeder ze is er zo blij mee voorheen zat ze altijd met haar hoofd naar beneden nu is ze veel bezig met haar poes ze praat er tegen en aait hem zijn naam is roosje hij is net echt zo mooi wat hij allemaal kan de medebewoners en personeel vinden hem ook heel leuk als wij naar het grand café gaan komen mensen even kijken of wij laten hem zien ,mensen die aan tafel zitten zijn ook altijd tegen hem bezig zo leuk er was ook iemand die zij hebben ze er ook honden van die zo echt lijken maar die heb ik nog niet gezien misschien komen die nog wel eens zij ik.
Ik ben blij dat mijn dochter met deze website kwam voor haar oma.

a.slob -

Schitterend om te zien hoe onze cliënten erop reageren.
de kat kreeg gelijk de naam Einstein naar een kat die ze vroeger op de woning hebben gehad.

In de Goorn -

Een aanrader voor mensen met dementie, niet van echt te onderscheiden en vooral de interactie is geweldig. De kat miauwt, geeft kopjes en spint, mooi om te zien dat de mensen op de kat reageren en er heel lief voor zijn. Kreeg meteen al een naam, een mandje, borstel en een halsbandje. Sper service van de dementiewinkel op mailcontact en probleemoplossing! Top!

M.Lodder -

Geweldig dier, onze bewoners zijn er dol op.
Ze proberen ze zelfs eten te geven :-)

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Relevante producten

Knuffeldieren - Interact...

€ 290,00

Bestellen