Zorg om mensen met dementie
Zorg om mensen met dementie
0 Review | Review toevoegen
Dit boek vormt een (twee)eenheid met ‘Dement: zo gek nog niet’. Het gaat in op de impact van de inhoud daarvan op verzorgenden en op ieder die in nauw contact treedt met mensen met dementie.

Standaard levertijd

2 - 4 werkdagen

€ 32,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Dit boek vormt een (twee)eenheid met ‘Dement: zo gek nog niet’. Het gaat vooral in op de impact van de inhoud daarvan op verzorgenden en op ieder die in nauw contact treedt met mensen met dementie en hun familie. Het is met name die nabijheid die van verstrekkende betekenis is voor allen die bij het zorgproces betrokken zijn.

In dit boek wordt geprobeerd inzicht te verschaffen in de thema’s die de kwaliteit van dat contact bepalen. Beter inzicht in wat er bij alle ‘partijen’ speelt, maakt het mogelijk dat momenten van contact in het werk uitgroeien tot een betere communicatie. Maar ook tot even zo vele ontmoetingen die de lijdensdruk van mensen met dementie en hun familie verlichten. 

In dit boek worden thema’s uitgewerkt zoals: adoptie, (tegen)overdracht, intimiteit en seksualiteit, (on)macht en agressief gedrag.

Voor wie

Het boek is speciaal geschreven voor verzorgenden in de praktijk, maar is ook van groot belang voor andere professionele werkers, familie van mensen met dementie en overige betrokkenen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

ISBN
9789031353064
Auteur
B. Miesen
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum