Wuzzi Alert 'Watch Orion 2' - mobiel gps alarm voor binnen en buiten.
0 Reviews | Review toevoegen

Altijd en overal veilig. Een mobiel alarm voor binnen én buiten. Van oorsprong is Wuzzi Alert ontwikkeld door en voor mensen met dementie in alle fasen van het dementieproces.

Standaard levertijd

3 werkdagen

€ 120,00
Prijs per stuk, vanaf

 

Op verlanglijst
 

| Meer

  Bestellen  

Wat is mobiel alarm Wuzzi Alert

Wuzzi Alert is een mobiel alarm en werkt letterlijk overal, binnen, buiten in heel Nederland (en zelfs in Europa). Bij ontvangst is de dienstverlening direct klaar voor gebruik, zonder installatie. Het abonnement is per maand opzegbaar.
 
De gebruiker draagt het fraaie superlichte mobiel apparaatje bij zich en kan gaan en staan waar hij wil. De krachtige GPS zorgt voor een nauwkeurige positiebepaling. 

Voordelen

 • Vindbaar met positiebepaling
 • Gebiedsafbakening veilige zone
 • Mobiel alarm voor binnen en buiten
 • Spreek & luisterverbinding
 • Direct klaar voor gebruik
 • Makkelijk in te stellen en beheren

Voor beginnende dementie

Met beginnende dementie staat de gebruiker met één druk op de knop in contact met zijn of haar contactpersoon (familie, mantelzorgers of 24/7 meldkamer). De positie is bekend en er kan er op afstand met elkaar gesproken worden.

Voor dementie in latere fase

In deze fase wordt Wuzzi Alert vooral gebruikt om de gebruiker zoveel mogelijk vrijheid te geven en toch overal vindbaar te zijn. Met een zelf in te stellen veilige zone (omgeving, vaste wandelroute), wordt de contactpersoon automatisch gealarmeerd als de veilige zone wordt verlaten.

Opties: Sociaal of professioneel

Met Wuzzi Alert Sociaal bepaal je zelf met wie je samen de alarmering invult. Dit zijn meestal familie, buren of mantelzorgers. Bij een alarmsituatie worden deze
contactpersonen een voor een gebeld, net zo lang totdat er contact is. En daarna kunnen ze met elkaar praten.

Met Wuzzi Alert Professioneel vul je de alarmopvang in met de Wuzzi Alert alarmcentrale. Onze centralisten zitten dag en nacht klaar om het alarm te beantwoorden. Bij urgentie zullen zij altijd de hulpdiensten inschakelen, anders worden de contactpersonen een voor een gebeld om je te helpen. 

Goed om te weten

 • Hoe werkt de SOS-knop in de praktijk? De SOS-knop dient even ingedrukt te worden. Na kort periode volgt de boodschap “1 moment a.u.b.” net zo lang tot er contact is met de sociale contactpersoon of alarmcentrale.
 • Hoe kan ik zien waar mijn naaste zich bevindt? Via een App? U hoeft geen App te downloaden. Na de aanvraag wordt naar zowel de gebruiker als de contactpersoon(en) met een geldig mailadres de unieke inloggegevens gemaild. Op elk apparaat met internettoegang kan er dan ingelogd en meegekeken worden.  
 • Is de positie wel altijd zichtbaar? Ook als de SOS-knop niet is ingedrukt? Inderdaad ook zonder alarm is de positie zichtbaar. Dit geldt uiteraard alleen voor betrokkenen met een geldig mailadres. Onder instellingen kan de keuze gemaakt worden om de continue positiebepaling uit te schakelen. Dan wordt deze alleen in combinatie met een alarm meegestuurd. TIP: zet een icoon van betreffende website op het beginscherm van uw smartphone.
 • Stel dat ik binnen 14 dagen wil retourneren, wat wordt dan vergoed? De aanschafkosten worden vergoed. De activatie- en verzendkosten (zie hieronder overzicht 'Tarieven') worden niet vergoed bij retour zenden.

Je kunt kiezen uit vier mobiele apparaatjes:

Pebbles (met oplaadstationnetje) à € 98,-

Het is het meest gebruikte en gebruiksvriendelijke apparaatje met duidelijke SOS-knop is de Pebbles 2.0 met oplaadstationnetje en batterijduur. Dit lichtgewicht apparaatje is net iets groter dan een lucifersdoosje. Het kan als medaillon om de hals, aan de broekriem of aan de sleutelbos gedragen worden. De Pebbles kan mee onder de douche. 

Wuzzi Watch Orion 2 à € 120,-

Het moderne horloge Orion 2 kan aan de pols gedragen worden. Deze is gebruiksvriendelijker geworden en ook iets in prijs verlaagd. U kunt kiezen uit twee kleurstellingen: Chrome met zwarte band of Brons met bruine band. Het horloge is spatwaterdicht en kan dus tegen een spat regen. Het horloge wordt magnetisch opgeladen. Heeft ook een stappenteller en hartslagmeter.

Wuzzi Watch Indi à € 100,-

Het horloge Indi is kleiner dan de Orion en heeft 1 SOS-knop. De Indi heeft geen stappenteller en hartslagmeter. 

Sieraad Pearl à € 80,-

De Pearl wordt geleverd met een zilverkleurig kettinkje en wordt om de hals gedragen. Kan uitstekend gebruikt worden bij goede motoriek, actieve mantelzorger(s) of in combinatie met een zorgmoment. Het sieraad heeft een kleine SOS-knop aan de zijkant en wordt opgeladen met een USB oplaadkabel, net als een mobiele telefoon. De Pearl kan niet mee onder de douche.

Tarieven:

 • Het is mogelijk om het apparaatje te huren (met uitzondering van het horloge). De kosten zijn € 5,50 per maand + € 50,- borg.
 • Wuzzi Alert Sociaal kost € 8,95 per maand
 • Wuzzi Alert Professioneel met 24/7 meldkamer kost € 13,95 per maand
 • In geval van alarmering komt er 18 cent per minuut bij
 • De eenmalige activatiekosten en verzendkosten bedragen € 25,-
 • De bedragen zijn inclusief EU mobiel abonnement.
 • De dienstverlening is per maand opzegbaar (dus geen jaarabonnement of langer);
 • De gebruiker en/of contactpersoon kan zelf eenvoudig de dienstverlening beheren in Mijn Wuzzi. Elk geldige mailadres ontvangt een unieke inlogcode. 

  Bestellen  

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

GPS tracker functies
Alarmknop
Spreek- en luisterverbinding
Veilige zone instellen
Waterdicht
Waterresistent
Alarmering naar ...
Familie of mantelzorger
Zorgcentrale
Draagvorm
Horloge
Om de nek
Riem-bevestiging
Sleutelbos-bevestiging
Abonnement vorm
Huren of kopen
Huren
Kopen
Voor mannen/vrouwen
Mannen
Vrouwen
Laatst bekeken producten