Wuzzi Alert 'Horloge Orion' - mobiel gps alarm voor binnen en buiten.
0 Reviews | Review toevoegen

Altijd en overal veilig. Een mobiel alarm voor binnen én buiten. Van oorsprong is Wuzzi Alert ontwikkeld door en voor mensen met dementie in alle fasen van het dementieproces.

Standaard levertijd

3 werkdagen

€ 120,00
Prijs per stuk, vanaf

 

Op verlanglijst
 

| Meer

  Bestellen  

Wat is mobiel alarm Wuzzi Alert

Wuzzi Alert is een mobiel alarm en werkt letterlijk overal, binnenshuis, buitenshuis, in heel Nederland (en zelfs in alle andere landen van Europa). Bij ontvangst is de dienstverlening direct klaar voor gebruik, zonder installatie. Het abonnement is per maand opzegbaar.
 
De gebruiker draagt het fraaie superlichte mobiel apparaatje bij zich en kan gaan en staan waar hij wil. De krachtige GPS zorgt voor een nauwkeurige positiebepaling. 

Voordelen

 • SOS knop
 • Vindbaar met positiebepaling
 • Gebiedsafbakening veilige zone
 • Mobiel alarm voor binnen en buiten
 • Spreek & luisterverbinding
 • Direct klaar voor gebruik
 • Makkelijk in te stellen en beheren

Voor beginnende dementie

Met beginnende dementie staat de gebruiker met één druk op de knop in contact met zijn of haar contactpersoon (familie, mantelzorgers of 24/7 meldkamer). De positie is bekend bij de ontvanger en er kan op afstand met elkaar gesproken worden.

Voor dementie in latere fase

In deze fase wordt Wuzzi Alert vooral gebruikt om de gebruiker zoveel mogelijk vrijheid te geven en toch overal vindbaar te zijn. Met een zelf in te stellen veilige zone (omgeving, vaste wandelroute), wordt de contactpersoon automatisch gealarmeerd als de veilige zone wordt verlaten.

Wuzzi Alert® Abonnement

De mobiele alarmapparaatjes van Wuzzi Alert® werken op basis van een abonnement. Bij Wuzzi Alert® kun je kiezen uit twee verschillende soorten abonnementen. Namelijk een Wuzzi Alert® Sociaal- of een Professioneel abonnement. Je kunt beide abonnementen maandelijks opzeggen of omzetten in de andere abonnementsvorm.

Wuzzi Alert® Sociaal abonnement € 8,95 per maand

Bij een Sociaal abonnement worden bij een SOS-alarm je contactpersonen (dit zijn meestal jouw familie, buren of mantelzorgers) één-voor-één afgebeld tot iemand de alarmoproep accepteert. Hierbij is je positie bekend en kan je met elkaar praten. De kosten voor dit abonnement zijn € 8,95 per maand en € 0,18 per minuut voor een SOS-alarmeringsgesprek. 

Wuzzi Alert® Professioneel abonnement € 13,95 per maand

Bij een Professioneel abonnement krijg je bij een SOS-alarm direct contact met de centralist van onze alarmcentrale. Die in geval van een levensbedreigende situatie direct 112 voor je zal inschakelen en één van je contactpersonen informeert. Bij een niet levensbedreigende situatie zal de centralist je contactpersonen één-voor-één afbellen. De kosten voor dit abonnement zijn € 13,95 per maand en € 0,18 per minuut voor een SOS-alarmeringsgesprek.

Wuzzi Alert® adviseert minimaal twee contactpersonen aan je alarmeringslijst van je abonnement toe te voegen. Het aantal contactpersonen dat je kunt toevoegen is onbeperkt. Elk contactpersoon waarvan je het mailadres opgeeft kan met zijn beveiligde inloggegevens toegang krijgen tot Mijn Wuzzi en zo eenvoudig gegevens inzien en/of wijzigen.

Vindbaar en veilige zone

Wanneer bijvoorbeeld kinderen, mensen met een handicap of dementie een Wuzzi Alert® alarm bij zich dragen, hebben ze alle bewegingsvrijheid, terwijl ze wel vindbaar zijn voor hun naasten of verzorgers. Dankzij de GPS-functionaliteit op de Wuzzi Alert® alarmapparaatjes is hun locatie eenvoudig te monitoren via de Mijn Wuzzi app. Ook kan er een veilige zone ingesteld worden. Denk hierbij aan een zone van de leefomgeving of een vaste wandel- of fietsroute van de Wuzzi Alert® gebruiker. Wanneer deze veilige zone verlaten wordt, worden de contactpersonen één-voor-één afgebeld met de melding wie de veilige zone op welke locatie verlaten heeft.

Mijn Wuzzi App

Via de Mijn Wuzzi App of door in te loggen in het klantenportaal Mijn Wuzzi, kunnen zowel de gebruiker als de contactpersonen – mits ze deze bevoegdheid van de gebruiker hebben gekregen – eenvoudig de gegevens van de gebruiker inzien en wijzigen. Zo kan men zien of de dienstverlening verbonden is, hoe vol de batterij van het alarmapparaatje nog is. En kunnen zaken als contactpersonen toevoegen of verwijderen, het aanpassen van de belvolgorde, het aanmaken van een veilige zone en het wijzigen van de adresgegevens, eenvoudig zelf in Mijn Wuzzi worden geregeld.

Zowel de App als het online klantenportaal Mijn Wuzzi beschikken over een ‘Help’ menu, waarin het gebruik van Mijn Wuzzi wordt uitgelegd. Tevens geeft dit Help menu antwoord op de meest gestelde vragen.

De App Mijn Wuzzi is zowel voor IOS als Android beschikbaar. 

Goed om te weten

 • Hoe werkt de SOS-knop in de praktijk? De SOS-knop dient even ingedrukt te worden. Na een korte periode volgt de boodschap “1 moment a.u.b.” net zo lang tot er contact is met de sociale contactpersoon of alarmcentrale.
 • Hoe kan ik zien waar mijn naaste zich bevindt? Via de Mijn Wuzzi App of door in te loggen in het klantenportaal Mijn Wuzzi. Na de aanvraag wordt naar zowel de gebruiker als de contactpersoon(en) met een geldig mailadres de unieke inloggegevens gemaild. Op elk apparaat met de App of internettoegang kan er dan ingelogd en meegekeken worden.  
 • Is de positie wel altijd zichtbaar? Ook als de SOS-knop niet is ingedrukt? Inderdaad ook zonder alarm is de positie zichtbaar. Dit geldt uiteraard alleen voor betrokkenen met een geldig mailadres. Onder instellingen kan de keuze gemaakt worden om de continue positiebepaling uit te schakelen. Dan wordt deze alleen in combinatie met een alarm meegestuurd. TIP: zet een icoon van betreffende website op het beginscherm van uw smartphone.
 • Stel dat ik binnen 14 dagen wil retourneren, wat wordt dan vergoed? De aanschafkosten worden vergoed. De activatie- en verzendkosten (zie hieronder overzicht 'Tarieven') worden niet vergoed bij retour zenden.

Je kunt kiezen uit vier mobiele apparaatjes:

Wuzzi Alert® biedt diverse type mobiele alarmapparaatjes aan, variërend van de handzame Pebbles tot het halssieraad Pearl. Of wat te denken van de prachtige polshorloges zoals de Orion en Indi. Beide alarmhorloges zijn leverbaar in verschillende kleuren. Zo is er voor ieder wat wils! De Pebbles en de Indi zijn de grote favorieten bij de meeste gebruikers. En welk model alarmapparaatje je ook kiest. Het Wuzzi Alert® alarmapparaatje behoeft geen installatie en is na opladen direct klaar voor gebruik.

Pebbles (met oplaadstationnetje) à € 98,-

De Pebbles is het meest gebruikte en gebruiksvriendelijke apparaatje met duidelijke SOS-knop, handig oplaadstationnetje en batterijduur van 4 à 6 dagen. Dit lichtgewicht apparaatje weegt slecht 35 gram en is net iets groter dan een lucifersdoosje. Verkrijgbaar in frisse kleuren zoals roze, blauw en groen. Het kan als medaillon om de hals, aan de broekriem of aan de sleutelbos gedragen worden. De Pebbles kan mee onder de douche. 

Accessoires (optioneel bestellen):

 • Halskoord met anti-wurgsluiting en oplaadstation: standaard meegeleverd
 • Een draaghoesje (beschermhoesje) voor aan een broekriem: € 9,95
 • Een draagclip waarmee het apparaatje aan kleding ‘geclipt’ kan worden: € 2,50 

Horloge Orion à € 120,-

Dit klassiek ogende alarm horloge Orion heeft een lederen band. kan aan de pols gedragen worden. De Orion oogt als een regulier horloge, waardoor de gebruiker discreet blijft. Uiteraard zonder concessies te doen op het gebied van alarmering! De Orion heeft de fysieke SOS-knop aan de zijkant. Tijdens alarmering kan er met de contactpersonen en/of de alarmcentrale gesproken worden. De Orion weegt 45 gram. U kunt kiezen uit drie kleurstellingen: Chrome met zwarte band of Brons met bruine band. Of in het rood rosé voorzien van een bordeauxrode lederen band. Het horloge is spatwaterdicht en kan dus tegen een spat regen. Opladen gebeurt met een magnetische oplaadkabel.  De batterijduur is 1 à 2 dagen. Heeft ook een stappenteller en hartslagmeter.

Horloge Indi à € 100,-

Dit moderne en sportief ogende alarmhorloge is erg populair onder de Wuzzi Alert® gebruikers. De Indi oogt als een regulier horloge, waardoor de gebruiker discreet blijft. Uiteraard zonder concessies te doen op het gebied van alarmering! Het horloge Indi is kleiner dan de Orion en heeft 1 fysieke SOS-knop aan de zijkant. Tijdens alarmering kan er met de contactpersonen en/of de alarmcentrale gesproken worden. De Indi weegt 46 gram, is straalwaterdicht en kan dus tijdens het douchen gedragen worden. 
De batterijduur is 1 à 2 dagen. Opladen gebeurt middels een magnetische oplaadkabel. De Indi heeft een siliconen bandje. En is verkrijgbaar in de kleurcombinaties: wit met rode of blauwe accenten; en in het zwart

Sieraad Pearl à € 80,-

De Pearl is het kleinste en lichtste alarmapparaatje (slechts 30 gram) in het assortiment van Wuzzi Alert® en wordt als halssieraad gedragen. De Pearl wordt geleverd met een zilverkleurig kettinkje en wordt om de hals gedragen. De zijkanten zijn zilverkleurig en de voor- en achterzijde hebben een fraaie parelmoer kleurige afwerking. Bijzonder elegant door het kleine formaat. Dit betekent wel dat voor het alarmeren en opladen een goede motoriek vereist is. Het sieraad heeft een kleine fysieke SOS-knop aan de zijkant. De batterijduur is 3 à 5 dagen. Opladen gebeurt met een oplaadkabel. De Pearl kan niet mee onder de douche.

Tarieven:

 • Het is mogelijk om de Pebbles te huren (de andere apparaatjes niet). De kosten zijn € 5,50 per maand + € 50,- borg.
 • Wuzzi Alert Sociaal kost € 8,95 per maand
 • Wuzzi Alert Professioneel met 24/7 meldkamer kost € 13,95 per maand
 • In geval van alarmering komt er 18 cent per minuut bij
 • De eenmalige activatiekosten en verzendkosten bedragen € 25,-
 • De bedragen zijn inclusief EU mobiel abonnement.
 • De dienstverlening is per maand opzegbaar (dus geen jaarabonnement of langer);
 • De gebruiker en/of contactpersoon kan zelf eenvoudig de dienstverlening beheren in de App Mijn Wuzzi of via het internet portaal. Zij ontvangen een unieke inlogcode. 

  Bestellen  

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

GPS tracker functies
Alarmknop
Spreek- en luisterverbinding
Veilige zone instellen
Waterdicht
Waterresistent
Alarmering naar ...
Familie of mantelzorger
Zorgcentrale
Draagvorm
Horloge
Om de nek
Riem-bevestiging
Sleutelbos-bevestiging
Abonnement vorm
Huren of kopen
Huren
Kopen
Voor mannen/vrouwen
Mannen
Vrouwen
Laatst bekeken producten