Wuzzi Alert 'Watch Indi' - mobiel gps alarm voor binnen en buiten.
0 Reviews | Review toevoegen

Altijd en overal veilig. Een mobiel alarm voor binnen én buiten. Van oorsprong is Wuzzi Alert ontwikkeld door en voor mensen met dementie in alle fasen van het dementieproces.

Standaard levertijd

3 werkdagen

€ 100,00
Prijs per stuk, vanaf

 

Op verlanglijst
 

| Meer

  Bestellen  

Wat is mobiel alarm Wuzzi Alert

Wuzzi Alert is een mobiel alarm en werkt letterlijk overal, binnen, buiten in heel Nederland (en zelfs in Europa). Bij ontvangst is de dienstverlening direct klaar voor gebruik, zonder installatie. Het abonnement is per maand opzegbaar.
 
De gebruiker draagt het fraaie superlichte mobiel apparaatje bij zich en kan gaan en staan waar hij wil. De krachtige GPS zorgt voor een nauwkeurige positiebepaling. 

Voordelen

 • Vindbaar met positiebepaling
 • Gebiedsafbakening veilige zone
 • Mobiel alarm voor binnen en buiten
 • Spreek & luisterverbinding
 • Direct klaar voor gebruik
 • Makkelijk in te stellen en beheren

Voor beginnende dementie

Met beginnende dementie staat de gebruiker met één druk op de knop in contact met zijn of haar contactpersoon (familie, mantelzorgers of 24/7 meldkamer). De positie is bekend en er kan er op afstand met elkaar gesproken worden.

Voor dementie in latere fase

In deze fase wordt Wuzzi Alert vooral gebruikt om de gebruiker zoveel mogelijk vrijheid te geven en toch overal vindbaar te zijn. Met een zelf in te stellen veilige zone (omgeving, vaste wandelroute), wordt de contactpersoon automatisch gealarmeerd als de veilige zone wordt verlaten.

Opties: Sociaal of professioneel

Met Wuzzi Alert Sociaal bepaal je zelf met wie je samen de alarmering invult. Dit zijn meestal familie, buren of mantelzorgers. Bij een alarmsituatie worden deze
contactpersonen een voor een gebeld, net zo lang totdat er contact is. En daarna kunnen ze met elkaar praten.

Met Wuzzi Alert Professioneel vul je de alarmopvang in met de Wuzzi Alert alarmcentrale. Onze centralisten zitten dag en nacht klaar om het alarm te beantwoorden. Bij urgentie zullen zij altijd de hulpdiensten inschakelen, anders worden de contactpersonen een voor een gebeld om je te helpen. 

Je kunt kiezen uit vier mobiele apparaatjes:

Pebbles (met oplaadstationnetje) à € 98,-

Het is het meest gebruikte en gebruiksvriendelijke apparaatje met duidelijke SOS-knop is de Pebbles 2.0 met oplaadstationnetje en batterijduur. Dit lichtgewicht apparaatje is net iets groter dan een lucifersdoosje. Het kan als medaillon om de hals, aan de broekriem of aan de sleutelbos gedragen worden. De Pebbles kan mee onder de douche. 

Wuzzi Watch Orion 2 à € 120,-

Het moderne horloge Orion 2 kan aan de pols gedragen worden. Deze is gebruiksvriedenlijker geworden en ook iets in prijs verlaagd. U kunt kiezen uit twee kleurstellingen: Chrome met zwarte band of Brons met bruine band. Het horloge is spatwaterdicht en kan dus tegen een spat regen. Het horloge wordt magnetisch opgeladen. Heeft ook een stappenteller en hartslagmeter.

Wuzzi Watch Indi à € 100,-

Het horloge Indi is kleiner dan de Orion en heeft 1 SOS-knop. De Indi heeft geen stappenteller en hartslagmeter. 

Sieraad Pearl à € 80,-

De Pearl wordt geleverd met een zilverkleurig kettinkje en wordt om de hals gedragen. Kan uitstekend gebruikt worden bij goede motoriek, actieve mantelzorger(s) of in combinatie met een zorgmoment. Het sieraad heeft een kleine SOS-knop aan de zijkant en wordt opgeladen met een USB oplaadkabel, net als een mobiele telefoon. De Pearl kan niet mee onder de douche.

Tarieven:

 • Het is mogelijk om het apparaatje te huren (met uitzondering van het horloge). De kosten zijn € 5,50 per maand + € 50,- borg.
 • Wuzzi Alert Sociaal kost € 8,95 per maand
 • Wuzzi Alert Professioneel met 24/7 meldkamer kost € 13,95 per maand
 • In geval van alarmering komt er 18 cent per minuut bij
 • De eenmalige activatiekosten en verzendkosten bedragen € 25,-
 • De bedragen zijn inclusief EU mobiel abonnement.
 • De dienstverlening is per maand opzegbaar (dus geen jaarabonnement of langer);
 • De gebruiker en/of contactpersoon kan zelf eenvoudig de dienstverlening beheren in Mijn Wuzzi. Elk geldige mailadres ontvangt een unieke inlogcode. 

Ketenkeurmerk:

Wuzzi Alert is gecertificeerd voor het ketenkeurmerk persoon gebonden alarmering en domotica van brancheorganisatie WDTM.

  Bestellen  

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.