Wuzzi Alert Pebbles Wuzzi Alert Pebbles Wuzzi Alert Pebbles - Keuze uit diverse kleuren Wuzzi Alert Pebbles Wuzzi Alert Pebbles Wuzzi Alert Pebbles Wuzzi Alert Pebbles Draaghoes Wuzzi Alert Pebbles Kledingclip Wuzzi Alert Kledingclip Wuzzi Alert Halskoord Wuzzi Alert Kledingclip Wuzzi Alert Kledingclip Wuzzi Alert Wuzzi Alert Pebbles Wuzzi Alert Pebbles Wuzzi Alert Pebbles
Wuzzi Alert Pebbles Wuzzi Alert Pebbles Wuzzi Alert Pebbles - Keuze uit diverse kleuren Wuzzi Alert Pebbles Wuzzi Alert Pebbles Wuzzi Alert Pebbles Wuzzi Alert Pebbles Draaghoes Wuzzi Alert Pebbles Kledingclip Wuzzi Alert Kledingclip Wuzzi Alert Halskoord Wuzzi Alert Kledingclip Wuzzi Alert Kledingclip Wuzzi Alert Wuzzi Alert Pebbles Wuzzi Alert Pebbles Wuzzi Alert Pebbles
Wuzzi Alert 'Pebbles' - mobiel gps alarm voor binnen en buiten.
0 Review | Review toevoegen
Altijd en overal veilig. Een mobiel alarm voor binnen Ă©n buiten. Van oorsprong is Wuzzi Alert ontwikkeld door en voor mensen met dementie in alle fasen van het dementieproces.

Standaard levertijd

3 werkdagen

€ 130,00
Prijs per stuk, vanaf
 
Op verlanglijst

  Bestellen  

Wat is mobiel alarm Wuzzi Alert

Het mobiele alarm van Wuzzi Alert® zorgt ervoor dat je altijd en overal veilig bent. Met slechts één druk op de SOS-knop, weet de ontvanger direct waar je je bevindt en kun je met elkaar praten. De alarmapparaatjes werken op basis van een Wuzzi Alert® abonnement, hierdoor kun je zowel binnen en buiten in heel Nederland en alle andere EU-landen alarmeren. Zo wordt je bewegingsvrijheid een stuk groter!

Voordelen

 • SOS knop
 • Vindbaar met positiebepaling, nauwkeurig tot 100 á 200 meter
 • Gebiedsafbakening veilige zone
 • Mobiel alarm voor binnen en buiten
 • Spreek & luisterverbinding
 • Direct klaar voor gebruik
 • Makkelijk in te stellen en beheren

Voor beginnende dementie

Met beginnende dementie staat de gebruiker met één druk op de knop in contact met zijn of haar contactpersoon (familie, mantelzorgers of 24/7 meldkamer). De positie is bekend bij de ontvanger en er kan op afstand met elkaar gesproken worden.

Voor dementie in latere fase

In deze fase wordt Wuzzi Alert® vooral gebruikt om de gebruiker zoveel mogelijk vrijheid te geven en toch overal vindbaar te zijn. Met een zelf in te stellen veilige zone (omgeving, vaste wandelroute), wordt de contactpersoon automatisch gealarmeerd als de veilige zone wordt verlaten.

Wuzzi Alert® Abonnement

De mobiele alarmapparaatjes van Wuzzi Alert®  werken op basis van een abonnement. Bij Wuzzi Alert®  kun je kiezen uit twee verschillende soorten abonnementen. Namelijk een Wuzzi Alert® Sociaal- of een Professioneel abonnement. Je kunt beide abonnementen maandelijks opzeggen of omzetten in de andere abonnementsvorm.

Wuzzi Alert® Sociaal abonnement € 9,95 per maand

Bij een Sociaal abonnement worden bij een alarmering je contactpersonen (dit zijn meestal jouw familie, buren of mantelzorgers) één-voor-één afgebeld tot iemand de alarmoproep accepteert. Hierbij is je positie bekend en kan je met elkaar praten. De kosten voor dit abonnement zijn € 9,95 per maand en € 0,10 per minuut voor een alarmeringsgesprek. 

Wuzzi Alert®  adviseert minimaal twee contactpersonen aan je alarmeringslijst van dit abonnement toe te voegen. Het aantal contactpersonen dat je kunt toevoegen is onbeperkt. Elk contactpersoon waarvan je het mailadres opgeeft kan met zijn beveiligde inloggegevens toegang krijgen tot Mijn Wuzzi en zo eenvoudig gegevens inzien en/of wijzigen.

Wuzzi Alert® Professioneel abonnement € 14,95 per maand

Bij een Professioneel abonnement krijg je bij alarmering direct contact met de centralist van onze alarmcentrale. Die in geval van een levensbedreigende situatie direct 112 voor je zal inschakelen en één van je contactpersonen informeert. Bij een niet levensbedreigende situatie zal de centralist je contactpersonen één-voor-één afbellen. De kosten voor dit abonnement zijn € 14,95 per maand en € 0,10 per minuut voor een alarmeringsgesprek.

Wuzzi Alert®  adviseert minimaal twee contactpersonen aan je alarmeringslijst van dit abonnement toe te voegen. Het aantal contactpersonen dat je kunt toevoegen is onbeperkt. Elk contactpersoon waarvan je het mailadres opgeeft kan met zijn beveiligde inloggegevens toegang krijgen tot Mijn Wuzzi en zo eenvoudig gegevens inzien en/of wijzigen.

Vindbaar en veilige zone

Wanneer bijvoorbeeld kinderen, mensen met een handicap of dementie een Wuzzi Alert® alarm bij zich dragen, hebben ze alle bewegingsvrijheid, terwijl ze wel vindbaar zijn voor hun naasten of verzorgers. Dankzij de GPS-functionaliteit op de Wuzzi Alert® alarmapparaatjes is hun locatie eenvoudig te monitoren via de Mijn Wuzzi app. Ook kan er een veilige zone ingesteld worden. Denk hierbij aan een zone van de leefomgeving of een vaste wandel- of fietsroute van de Wuzzi Alert® gebruiker. Wanneer deze veilige zone verlaten wordt, worden de contactpersonen één-voor-één afgebeld met de melding wie de veilige zone op welke locatie verlaten heeft.

Mijn Wuzzi App

Via de Mijn Wuzzi App of door in te loggen in het klantenportaal Mijn Wuzzi, kunnen zowel de gebruiker als de contactpersonen mits ze deze bevoegdheid van de gebruiker hebben gekregen eenvoudig de gegevens van de gebruiker inzien en wijzigen. Zo kan men zien of de dienstverlening verbonden is, hoe vol de batterij van het alarmapparaatje nog is. En kunnen zaken als contactpersonen toevoegen of verwijderen, het aanpassen van de belvolgorde, het aanmaken van een veilige zone en het wijzigen van de adresgegevens, eenvoudig zelf in Mijn Wuzzi worden geregeld.

Zowel de App als het online klantenportaal Mijn Wuzzi beschikken over een 'Help' menu, waarin het gebruik van Mijn Wuzzi wordt uitgelegd. Tevens geeft dit Help menu antwoord op de meest gestelde vragen.

De App Mijn Wuzzi is zowel voor IOS als Android beschikbaar. 

Goed om te weten

 • Hoe werkt de SOS-knop in de praktijk? De SOS-knop dient even ingedrukt te worden. Na een korte periode volgt de boodschap “1 moment a.u.b.” net zo lang tot er contact is met de sociale contactpersoon of alarmcentrale.
 • Hoe kan ik zien waar mijn naaste zich bevindt? Via de Mijn Wuzzi App of door in te loggen in het klantenportaal Mijn Wuzzi. Na de aanvraag wordt naar zowel de gebruiker als de contactpersoon(en) met een geldig mailadres de unieke inloggegevens gemaild. Op elk apparaat met de App of internettoegang kan er dan ingelogd en meegekeken worden.  
 • Is de positie wel altijd zichtbaar? Ook als de SOS-knop niet is ingedrukt? Inderdaad ook zonder alarm is de positie zichtbaar. Dit geldt uiteraard alleen voor betrokkenen met een geldig mailadres. Onder instellingen kan de keuze gemaakt worden om de continue positiebepaling uit te schakelen. Dan wordt deze alleen in combinatie met een alarm meegestuurd. TIP: zet een icoon van betreffende website op het beginscherm van uw smartphone.
 • Stel dat ik binnen 14 dagen wil retourneren, wat wordt dan vergoed? De aanschafkosten worden vergoed. De activatie- en verzendkosten (zie hieronder overzicht 'Tarieven') worden niet vergoed bij retour zenden.
 • Op welk netwerk werkt de Indi?
  De Indi werkt op alle beschikbare 2G mobiele netwerken. Zowel KPN als Vodafone garanderen deze netwerken minimaal te ondersteunen tot 2025.

Je kunt kiezen uit vijf mobiele apparaatjes:

Wuzzi Alert® biedt diverse type mobiele alarmapparaatjes aan, variërend van de handzame Pebbles tot de zeer eigentijds vormgegeven Navi. Of wat te denken van de prachtige polshorloges zoals de Orion en Indi.  Zo is er voor ieder wat wils! De Pebbles en de Indi zijn de grote favorieten bij de meeste gebruikers. Welk model je ook kiest alle alarmapparaatjes beschikken over (dus zonder enige installatie): een duidelijke en éénvoudig te gebruiken alarmknop, locatiebepaling, een luidspreker én een microfoon en zijn na opladen (duurt ongeveer 2 uur) direct klaar voor gebruik. De keuzevrijheid is dus geheel aan jou.
 • Mobiel apparaatje Pebbles (2G, 4G) à € 130,- (Deze is ook te huur. Zie tarieven onderaan pagina.)
 • Mobiel apparaatje Navi (2G, 4G) à € 110,-
 • Mobiel apparaatje Wuzzi Horloge Orion (2G, 4G) à € 150,-
 • Mobiel apparaatje Wuzzi Horloge Indi (2G, 4G) à € 100,-

Pebbles (met oplaadstationnetje) á € 130,-

De Pebbles wordt geleverd inclusief handig oplaadstation. Dit kleine en lichtgewicht alarmapparaatje (de Pebbles weegt slechts 40 gram) is het meest gebruikte apparaatje en is naast zwart verkrijgbaar in verschillende frisse kleuren zoals roze, blauw en groen. Het gemak zit vooral in de duidelijke SOS-alarmknop. Deze dient in geval van nood kort ingedrukt te worden totdat het apparaatje trilt en piept. Uiteraard kan er ook via dit apparaat in geval van nood met één van de contactpersonen en/of de alarmcentrale gesproken worden. Het apparaatje is straalwaterdicht en kan daarom ook mee onder de douche.

Extra accessoires Pebbles

De gebruiker kan de Pebbles met het standaard meegeleverde halskoord om de hals dragen. Of via de eveneens meegeleverde karabijnhanger met sleutelring aan een kledingstuk dragen. Optioneel kan een draaghoesje besteld worden, waarin de Pebbles aan de broekriem gedragen kan worden. Batterij gaat 2 á 3 dagen mee voordat deze moet worden opgeladen.

Accessoires (optioneel bij te bestellen):

 • Halskoord met anti-wurgsluiting en oplaadstation: standaard meegeleverd (t.w.v. € 3,50)
 • Een draaghoesje (beschermhoesje) voor aan een broekriem: € 9,99
 • ‘Los’ oplaadstation met snoer + stekker € 35,-

Navi á € 110,-

Dit afgerond rechthoekige alarmapparaatje ligt prettig in de hand en heeft een bijzonder eigentijdse vormgeving. De Navi is beschikbaar in de kleuren zwart of wit, met oranje accenten. En weegt 60 gram. Deze kan met het halskoord om de hals of dankzij de eveneens bijgeleverde karabijnhanger aan kleding gedragen worden. Zoals van een eigentijds alarmapparaatje verwacht kan worden is deze straalwaterdicht en kanÊdeze behalve via het bijgeleverde oplaadstation ook draadloos opgeladen worden. Batterij gaat 2 á 3 dagen mee voordat deze moet worden opgeladen.

Horloge Orion á 150,-

Dit zeer moderne en stoere alarmhorloge met leren band heeft een touchscreen. De Orion heeft de fysieke alarmknop aan de zijkant. De gebruiker kan ook alarmeren door het gehard glazen touchscreen ingedrukt te houden. De Orion die met zwarte of bruine bandjes geleverd kan worden, weegt 55 gram en kan tevens je hartslag meten (niet medisch) en je stappen tellen. Dit alarmhorloge is straalwaterdicht en kan opgeladen worden via het bijgeleverd oplaadstation. Batterij gaat 1 á 2 dagen mee. Advies: elke avond opladen via het bijgeleverd oplaadstation. 

Horloge Indi á € 100,-

Dit sportieve alarmhorloge met touchscreen heeft de fysieke alarmknop aan de zijkant. Verkrijgbaar in 2 kleurvariaties (zwart met zwarte rand en zwart met platina rand). De Indi oogt als een regulier horloge en is daarmee een uiterst discreet persoonsalarm. Uiteraard zonder concessies te doen op het gebied van alarmering! Tijdens alarmering kan er met de contactpersonen of met de centralist van onze 24/7 alarmcentrale gesproken worden. De Indi weegt 55 gram, is straalwaterdicht en kan dus tijdens het douchen gedragen worden. Opladen gebeurt middels de bijgeleverde magnetische oplaadkabel. De Indi heeft een siliconen bandje en is verkrijgbaar in de kleuren zwart en platina grijs. Batterij gaat 1 á 2 dagen mee. Advies: elke avond opladen via het bijgeleverd oplaadstation. 

Tarieven

Kopen Of Huren
 • Mobiel apparaatje Pebbles (2G, 4G) is ook te huur: € 10,- per maand 
Abonnement
 • Wuzzi Alert Sociaal kost € 9,95 per maand en bij alarmering: 10 cent per minuut 
 • Wuzzi Alert Professioneel met 24/7 meldkamer kost € 14,95 per maand en bij alarmering: 18 cent per minuut
 • De eenmalige activatiekosten en verzendkosten bedragen € 25,-
 • De bedragen zijn inclusief EU mobiel abonnement.
 • De dienstverlening is per maand opzegbaar (dus geen jaarabonnement of langer);
 • De gebruiker en/of contactpersoon kan zelf eenvoudig de dienstverlening beheren in de App Mijn Wuzzi of via het internet portaal. Zij ontvangen een unieke inlogcode.
 • Garantie van 24 maanden op het alarmapparaat, op de batterij en accessoires zit 3 maanden garantie.
 • Het is mogelijk om de Pebbles te huren (de andere apparaatjes niet). De kosten zijn € 10,- per maand + € 50,- borg.

  Bestellen  

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

GPS tracker - functies
Alarmknop
Activiteit- en/of valdetectie
Spreek- en luisterverbinding
Veilige zone instellen
Waterdicht
Waterresistent
GPS tracker - alarmering naar ...
Familie of mantelzorger
Zorgcentrale
GPS tracker - draagvorm
Clip
Horloge
Om de nek
Riem-bevestiging
Schoenzool
Sleutelbos-bevestiging
GPS tracker - abonnement vorm
GPS tracker - huren of kopen
Huren
Kopen
GPS tracker - voor mannen/vrouwen
Mannen
Vrouwen