Bewegingsmatras speciaal voor Parkinson - ThevoCalm Bewegingsmatras speciaal voor Parkinson - ThevoCalm Bewegingsmatras speciaal voor Parkinson - ThevoCalm
Bewegingsmatras speciaal voor Parkinson - ThevoCalm Bewegingsmatras speciaal voor Parkinson - ThevoCalm Bewegingsmatras speciaal voor Parkinson - ThevoCalm
Bewegingsmatras speciaal voor Parkinson - ThevoCalm
1 Review | Review toevoegen
Bewegingsmatras speciaal voor mensen met Parkinson. Vermindert spierspanning en extreme vermoeidheid. Ondersteunt de mobiliteit, de sleutel tot herstellende slaap. Past in elk type bed.
Vraag vrijblijvend een offerte aan
 
Op verlanglijst

| Meer

  vraag vrijblijvend een offerte aan  

Heeft u interesse in een kennismaking of wilt u een productpresentatie, laat het ons weten, wij maken graag een afspraak. U kunt een Thevomatras kosteloos 14 dagen uitproberen.

Kwaliteit van leven – ondanks Parkinson

Na goede nachtrust op de ThevoCalm matras kunt u de dag op een ontspannen, gestructureerde manier doorbrengen
De diagnose komt vaak onverwacht, en heeft onmiddellijk effect op iemands dagelijks leven. Naast de spierspanning, typerend voor deze aandoening, vermindert ook extreme vermoeidheid de kwaliteit van leven. Veel dagelijkse activiteiten worden lastig.

Unieke eigenschappen

 • Matras: voor een stabiel liggevoel
 • Vleugelvering: zorgt voor impulsen om de mobiliteit van mensen met Parkinson te behouden en te ondersteunen
 • Vering tbv Parkinson: een zeer sterk liggevoel – meer stabiliteit is optimaal afgestemd op de lig- en slaapbehoeften van mensen met ParkinsonBeter slapen met het matras voor mensen met Parkinson

 • MiS Micro-Stimulatie® ontspant de spieren
 • Kleine bewegingen behouden de mobiliteit
 • Vermindert nachtelijk transpireren
 • Maakt het makkelijker om te gaan zitten en van houding te veranderen

Beter slapen met Thevo Bewegingsmatrassen

Het Thevo Bewegingsmatras zet automatisch de geringste beweging van de gebruiker - zelfs ademen – om in micro-kleine tegenbewegingen. Deze MiS Micro-Stimulatie® zorgt ervoor dat de gebruiker zijn lichaam beter voelt en waarneemt. Deze waarneming is essentieel voor de bloedcirculatie, die weer de mobiliteit ondersteunt - de sleutel tot herstellende slaap. Dit is vooral belangrijk voor iets oudere mensen, en mensen met speciale behoeften. 

Het matras kan het niet alleen:

Het verschil zit in het verende onderframe van het Thevo Bewegingsmatras. De unieke technologie van de geïntegreerde MiS Micro-Stimulatie® is de sleutel tot een betere nachtrust!

Kenmerken:

Incontinentie hoes
 • ademend
 • eenvoudig te reinigen met een desinfectan
Jersey hoes
 • ademend microklimaat

Universele kenmerken:

 • ingenaaide tweewegritssluiting
 • wasbaar op 65°
 • kan in de wasdroger
 • autoclaveerbaar
 • geschikt voor hergebruik
 • te combineren met elk type bed
  vraag vrijblijvend een offerte aan  

Interesse in een proefplaatsing?

"Heeft u--namens een zorginstelling--interesse in een kennismaking of wilt u een productpresentatie, laat het ons weten, wij maken graag met u een afspraak. U kunt een ThevoCalm matras gedurende twee weken uitproberen. Om de matras optimaal te beschermen wordt een incontinentiehoes meegeleverd. Wanneer u de matras na de proefperiode wilt retourneren, betaalt u wel de transportkosten (heen en terug)."

Levertijden

Wij werken niet met standaard levertijden. Het leveren van de bestelde producten gebeurt naar behoefte van de klant. 

Sorteren op:

Review toevoegen
Twentse Zorgcentra - 08-12-2017 13:29

Naar aanleiding van een casus van een slecht slapende, meervoudig gehandicapte cliënt heeft belanghebbende samen met ergotherapie en het slaapteam van De Twentse Zorgcentra gekeken naar een doeltreffende matras. Het slecht slapen van de cliënt had als gevolg dat er overdag agressie was, overdag sleepte cliënt met matras en middelen en er was sprak van een ontregeld dag-nachtritme.

Vanuit eerdere ervaringen is gekozen voor het inzetten van een Thevo-matras van RevaMed. In eerste instantie voor een periode van 2 weken. Hierin zagen we nog geen significante verbetering, waardoor in overleg met Revamed is besloten om het matras voor een langere onderzoeksperiode in te zetten.

Het slaapteam heeft gedurende deze periode aan de hand van de Actiwatch objectief gekeken naar inslaap- en doorslaaptijd. Na een gewenningsperiode van 2 weken werd er meer stabiliteit in het slapen bereikt. Na de onderzoeksperiode zagen we hierin dan ook een structurele en significante verandering. Belangrijke conclusie is dat cliënt rustiger is en beter slaapt.
Belanghebbende “De medewerkers van de woning zijn erg blij met deze resultaten, het geeft hen rust en ze hebben meer tijd en aandacht voor andere cliënten.