Kijkboek - Mijn vader had er ook zo één!
0 Reviews | Review toevoegen

Kijkboek uit de Terra reeks met auto's uit de jaren 50 en 60. Het boek neemt u mee naar vroeger, en brengt herinneringen op.

Standaard levertijd

TIJDELIJK NIET OP VOORRAAD. Eind 2020 weer leverbaar. Normaal 1-2 werkdagen

€ 14,99
Prijs per stuk

 

Op verlanglijst
 

| Meer

 

A trip down memory lane

Aan het begin van de jaren 50 en 60 was de auto een wonder op wielen. Nu heeft meer dan de helft van alle huishoudens in Nederland één auto, een kwart van de huishoudens zelfs twee auto's en kunnen we haast niet meer zonder.

   Bestellen  

Recensie

Deze uitgave in de reeks nostalgische kijkboeken van Terra moet vooral 'een feest van herkenning' zijn voor de (oudere) lezer. Hoofdstukken over in de jaren vijftig en zestig populaire automerken en -typen, ook over specifieke onderwerpen als ANWB, autowassen, veiligheid, rijvaardigheid, brandstoffen, files en dergelijke. De lay-out oogt wat rommelig, het is vooral een boek om in te bladeren. Illustraties – naast automobielen – van advertenties, folders, miniatuurauto's, accessoires en verkeersspelletjes.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

ISBN
9789089896674
Auteur
Jack Botermans
Uitgeverij
Terra
Laatst bekeken producten