miMakker Bakkie - een clowneske ontmoeting
0 Reviews | Review toevoegen

miMakker Bakkie ontmoet de ander met een clowneske benadering. Afgestemd op de belevingswereld van de ander. Binnen elke instelling, ontmoetingscentrum of bij u thuis.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Op verlanglijst
 

| Meer

Waarom en voor wie

Als gecertificeerd miMakker bezoek ik mensen met allerlei verschillende vormen en fases van dementie. Hierbij maak ik vaak individueel en veelal non-verbaal contact. Ik maak hierbij gebruik van mijn fantasie en clowneske vaardigheden. Zo weet ik aan te sluiten bij de belevingswereld van de ander. Dit is vaak een moeilijk(er) te bereiken wereld waarin respect, aandacht, warmte, centraal staat. Zo ontstaan er ontroerende en onverwachte ontmoetingen die iedereen raken. Niets moet, elk bezoek en contact is anders. Ik heb de tijd en dat zorgt voor aandacht, plezier en ontspanning. Emoties mogen er zijn. De reacties maken duidelijk dat Bakkie's manier van doen iets extra’s en speciaals brengt. 

Inhoud

Een miMakker Bakkie bezoek op maat. Waardevol contact volgens de miMakkus methode. Op elke gewenste dag en op elk gewenst tijdstip.Praktische informatie
Dag, tijdstip, lengte van het bezoek in overleg.

Programma

Niets moet en elk bezoek is weer anders. Het samen zijn in het moment is het uitgangspunt.

Praktische informatie

Neemt u gerust contact met ons op voor een oriënterend gesprek of een vrijblijvende offerte.
Van te voren belt miMakker Bakkie u op om kennis te maken, het bezoek voor te bereiden en uw eventuele vragen te beantwoorden. U ontvangt daarna (digitaal) een informatiefolder over de zaken waar u tijdens mijn bezoek op kunt letten. 
Binnen een straal van 40 kilometer rond Amersfoort. 

  Meer informatie  

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten