Violet met Roze Lava Geel met Oranje Lava Violet met Blauwe Lava Blauw met Blauwe Lava
Violet met Roze Lava Geel met Oranje Lava Violet met Blauwe Lava Blauw met Blauwe Lava
Lavalamp Neo - Tafelmodel
0 Review | Review toevoegen
De lamp zorgt voor ontspanning en zintuigprikkeling. De lavalamp Neo is elegant ontworpen en gemaakt met een solide basis van metaal met frisse witte accenten.

Standaard levertijd

3-5 werkdagen

€ 110,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
De lavalamp Neo is elegant ontworpen en gemaakt met een solide basis van metaal met frisse witte accenten. Ook verkrijgbaar als wandmodel. De lamp wordt geleverd met een WITTE of ZILVERKLEURIGE voet. 

Rustgevende effecten

De lavalamp Neo is een goede toevoeging aan iedere zintuigrijke omgeving. Ze kunnen worden gebruikt voor ontspanning en kunnen aggressief gedrag verminderen. Ook kunnen ze worden gebruikt om de aandacht erbij te houden, concentratie te verbeteren en stimuleren intellectuele activiteiten. 

De constant bewegende lava vormen zorgen voor een focus-punt voor oog-volgbewegingen, die helpen bij het in stand houden van de visuele prikkeling. 

De Neo lamp geeft een zacht licht, perfect om mee wakker te worden of als een veilig nachtlampje. Het zachte licht verblind de ogen niet, waardoor hij ook goed te gebruiken is door mensen met fotosensitiviteit. 

Door te focussen op de bewegende lavavormen kunnen mensen worden afgeleid van bijvoorbeeld pijnklachten of terugkomende gedachten. Ook hierdoor zorgt het voor rust en afleiding. 

Functionaliteiten

  • Het effect van de lavalampen kan alleen ontstaan doordat de lamp van binnen warm wordt. Hij is daarom grondig getest op veiligheid. De lamp heeft een laag voltage, de lamp bevat een 20w halogeen lamp met lange levensduur. 
  • De lamp kan wel bij aanraking als heet worden ervaren. De metalen delen zullen warmer aanvoelen dan de fles. Het is raadzaam om deze buiten bereik te plaatsen.
  • De lamp is gemaakt als één geheel en bevat veiligheidsglas, waardoor het in principe veilig is om te gebruiken in een drukke omgeving, zoals scholen, snoezelruimtes of ontspanningsruimten.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.