Bekende geur - Koffie
Bekende geur - Koffie
2 Reviews | Review toevoegen
De intense geur van vers gemalen koffie die we nu - in de tijd van Senseo en andere automaten - bijna niet meer ruiken. Genieten!

Standaard levertijd

3 -5 werkdagen

€ 10,45
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Met geuren kunnen zintuigen worden geprikkeld om even terug te gaan in tijd of beleving.

Dosering
Deze parfumolie is enkel geschikt voor zintuig activiteiten en verdamping. Breng een paar druppels aan op het geursteentje of diffuser, al naar gelang de grote van de ruimte en persoonlijke voorkeur qua intensiteit. Begin laag en bouw eventueel op om overprikkeling te vermijden.
Let op: wordt niet geadviseerd voor onverdund gebruik op de huid en/of om toe te voegen in baden. Bij aanwezigheid van jonge kinderen in de ruimte minimaal doseren, b.v. 1 druppel per 2 uur. 

Inhoud
5 ml, 100% etherische olie met de intense geur van verse koffie.

U kunt kiezen uit:

Sorteren op:

Review toevoegen
Dementie-winkel.nl - 02-09-2019 10:58

Het spijt ons dat de geur niet voldoende intens lijkt te zijn. U bent de eerste klant die dit probleem ervaart Dat kan te maken hebben met de dosering die u gebruikt of de wijze van verspreiden. Daarnaast kan een te intense geur die gedurende langere tijd aanwezig is ook onprettig zijn.

J.A.Horst - 14-08-2019 20:12

ERG TELEURSTELLEND, ZONDE VAN HET GELD....het rook een klein beetje naar koffie, maar sowieso een erg slap geurtje...gewone koffie geeft betere en goedkopere resultaten...da's echt jammer, we hadden ons verheugd om de mensen te verblijden...