Knuffeldieren - Interactieve robot Hond - Blond - Speciaal voor ouderen Knuffeldieren - Interactieve robot Hond - Blond - Speciaal voor ouderen Knuffeldieren - Interactieve robot Hond - Blond - Speciaal voor ouderen
Knuffeldieren - Interactieve robot Hond - Blond - Speciaal voor ouderen Knuffeldieren - Interactieve robot Hond - Blond - Speciaal voor ouderen Knuffeldieren - Interactieve robot Hond - Blond - Speciaal voor ouderen
Knuffeldieren - Interactieve robot Hond - Blond - Speciaal voor ouderen
72 Reviews | Review toevoegen
Reageert, beweegt en maakt geluid net als een echt hondenpuppy. Ideaal gezelschapsdier voor ouderen.

Standaard levertijd

Normaal 1 - 3 werkdagen.

€ 175,00
€ 158,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Deze prachtige hond is speciaal ontwikkeld voor de ouderenzorg. Hij ziet er niet alleen zeer levensecht uit, hij voelt en klinkt ook net als echt puppy. Met zijn heerlijk zachte vacht, rustgevende hartslag en authentieke geluiden is hij een prachtige aanwinst voor iedereen die van dieren houdt. Door de ingebouwde sensoren reageert deze hondenpup op aaien, knuffelen en beweging, net als de echte puppy's die je kent. Ideaal gezelschapsdier voor mensen met dementie. De hond kan reageren op geluid door zijn kop te draaien in de richting van het geluid. 

U kunt kiezen uit de kleuren Gevlekt of Blond.

  • Met een schuifje onder de vacht op zijn buik kan de hond worden aan en uit gezet, met de extra mogelijkheid het geluid uit te zetten.
  • De hond reageert op aanraking en geluid. 
  • De kop van de hond draait in de richting van het geluid. 
  • De rode zakdoek kan verwijderd worden.
  • Op een gegeven moment zal de hond ontspannen de ogen sluiten en genieten van de knuffelsessie.
  • Wanneer de hond een paar minuten niet aangehaald wordt, sluit hij haar ogen en gaat ‘slapen’. Een klopje op de rug maakt hem weer wakker.
Werkt op 4x LR14C alkaline batterijen.

Advies voor onderhoud

De hond kan niet gewassen worden. U kunt de hond wel regelmatig met een vochtige doek schoonmaken. Af en toe kunt u ook een desinfectiemiddel toepassen dat op textiel gebruikt mag worden. De fabrikant adviseert Sani Cloth Active doekjes. Deze zijn effectief tegen Noro-virus. In 'veel gestelde vragen'  staat onder andere de vraag "Hoe reinig ik de huisdieren?". Daar vindt u een korte handleiding.

Veel gestelde vragen

Voor meer informatie, lees de antwoorden op veel gestelde vragen.

Sorteren op:

Review toevoegen
Monique - 14-03-2023 16:00

Hallo Roos,

Wat fijn om te horen, dat het hondje zo goed effect heeft op uw moeder. Voor de reiniging van de hond, het volgende advies. De hond kan niet gewassen worden. U kunt de hond wel regelmatig met een vochtige doek schoonmaken. Af en toe kunt u ook een desinfectiemiddel toepassen dat op textiel gebruikt mag worden. De fabrikant adviseert Sani Cloth Active doekjes. Deze zijn effectief tegen Noro-virus. In 'veel gestelde vragen' staat onder andere de vraag "Hoe reinig ik de huisdieren?". Daar vindt u een korte handleiding.

Roos - 05-03-2023 17:19

Boven verwachting goed ontvangen door mijn moeder met dementie. Ze reageerde er gelijk op, werd er vrolijk van ging zelfs wat praten tegen het beestje! Terwijl ze dat door haar afasie dementie nog maar nauwelijks deed.
Het hondje geeft haar zoveel voldoening, troost, vrolijkheid en rust. Het heeft echt een positief effect op haar stemming. Ze is er de hele dag druk mee in de weer. (Met eten geven, aaien, verplaatsen, instoppen). Iedere keer als ze de kamer inloopt wordt ze blij begroet door het blafje van de hond en loopt ze erheen.
Echt ongelofelijk hoe waardevol dit is.
Wij hebben het hondje aangeschaft zodat ze straks een vertrouwd en vrolijk maatje heeft om samen mee te verhuizen naar het verpleeghuis als dat nodig is. Niet beseffende dat het haar nu juist ook zo ontzettend veel plezier zou geven.
Enige nadeel dat ik kan bedenken is dat het hondje een beetje lastig schoon te maken is. Maar dit zou ook niet anders kunnen qua materiaal.

wouters m. - 25-11-2021 19:39

mijn dementerende moeder is hier heel blij mee alsof het een echte hond is zo gaat ze er mee om.
Heel tevreden.

Baukje - 22-09-2021 15:24

Helaas hebben wij de robothond nooit ontvangen en zijn nog in afwachting van de levering. De robothond is besteld in december 2020.

Angelique Van Rijn - 14-06-2021 10:57

In samenwerking met de mantelzorger van mijn cliënte de robothond aangeschaft. Dat was een gouden greep!! Ze is dol op het hondje. Hij gaat voor haar steeds meer leven. Hij gaat in de rollator mand overal mee naartoe en hij ligt naast haar als ze slaapt. Zij is blij, wij dus ook. De verzending was strak op tijd, hij kwam netjes aan, niets op aan te merken.

Jeanne Plompen - 14-05-2021 06:23

Het hondje was prachtig, bedoeld voor mijn moeder die Alzheimer heeft, helaas heb ik het terug moeten sturen.
Bij het uit de verpakking halen van het hondje al, raakte mijn moeder volkomen in paniek, met heel veel angst.
Maar gelukkig dat er veel mensen heel goed op reageren!

W. Verboven - 11-04-2021 21:57

Helemaal geweldig.

Ruud - 05-04-2021 10:23

Het product is heel succesvol met mijn moeder.
Helaas bleek pas na bestelling dat er geen voorraad was, het hondje kwam ruim een maand later pas aan. De communicatie hierover vooraf is niet duidelijk en wekt de verwachting dat binnen een week geleverd wordt.

Inge - 21-03-2021 21:29

Prachtig hondje, gekocht voor mijn vader
Hij heeft Alzheimer. Hier wordt hij echt vrolijk van, het is net echt..ze praten de hele dag met elkaar.. Erg blij mee

Ingrid - 15-03-2021 21:17

Hoezo vragen om een beoordeling? Ik heb 3 maanden geleden een inter actieve hond besteld en ik heb hem nog niet!!!!!!
Na een aantal mails werd steeds beloofd dat ik heb ontvang. Tot nu toe zijn het valse beloften.

Jet - 06-02-2021 11:19

Een schot in de roos voor onze moeder. Ze geniet ervan en het geeft haar op sommige momenten rust als ze onrustig is. Goede kwaliteit.

Thomas Hofstra - 01-01-2021 12:06

Een gouden greep!
Het hondje kreeg de naam van de overleden hond.

Brouwer - 01-12-2020 08:51

Omdat mijn moeder de zorg van haar hond niet meer aan kon is deze herplaatst. Om dit gat op te vullen deze hond aangeschaft en (tot mijn verbazing) is het een enorm succes.
Ze praat er de hele dag mee en de hond gaat tegenwoordig ook mee op visite.
Mijn moeder woont zelfstandig. Ik ben er nog niet uit hoe lang de batterijen mee gaan en hoe je deze dus op tijd kan vervangen maar dat is het enige minpuntje.

Angelique - 29-11-2020 21:52

Zo leuk, ze is er erg blij mee.

Shareen - 12-11-2020 09:25

Ook hier in ons zorgcentrum voor ouderen is het hondje een groot succes op de huiskamer voor PG bewoners.
Het hondje kreeg de naam Nora, vernoemd naar een hondje van Ă©Ă©n van de bewoonsters. Nora hoort er helemaal bij en zorgt zo nu en dan voor de nodige afleiding. Mooi om te zien dat zij soms wordt aangezien voor imitatiehondje, maar vervolgens weer voor een echte hond.
Ze maakt de mensen blij en is echt een hele mooie toevoeging op onze huiskamer!

Sylvana.westerneng - 20-10-2020 12:51

Ik had de robot hond voor mijn moeder besteld, alleen heeft zij er niks mee kunnen doen. Het was aangekomen op de dag van jaar crematie.

Maaike - 16-10-2020 14:00

Onze bewoners zijn in de wolken met hun nieuwe huisdier.
Van een echt succes gesproken!!
Mooi om te zien hoe onze bewoners hiermee omgaan (zelfs bewoners zonder een dementieproblematiek).
Het creëert mooie momenten tussen bewoners, ons als medewerkers en familieleden.
De hond op zich is kwalitatief en mooi en kan tegen een stootje (want sommigen bewoners zijn nogal enthousiast).
Wij zijn allen zeer tevreden met onze aankoop.

Yolande - 05-09-2020 08:14

Het hondje was een schot in de roos!

Stichting Vrienden van Sint Jozef Devent - 26-08-2020 13:00

De bewoners van het verpleeghuis zijn er erg blij mee.

Boogaart - 28-06-2020 16:03

Een goude keuze voor mijn moeder. Ze is er veel rustiger van geworden en loopt heel de dag met de hond rond.

Esther - 23-06-2020 16:25

Ik heb deze hond voor mijn dementerende tante aangeschaft!. Wist niet wat ik kon verwachten maar het is een schot in de roos!Ze is er helemaal gek van! Denkt ook dat ie echt is. Het maakt haar vrolijk en minder alleen. Dus erg blij met deze aankoop.

frouke - 18-06-2020 19:16

tante heeft echt gezelschap aan het hondje, elk telefoongesprek komt het hondje ter sprake en het montert haar even op, fijn!
we hebben een acculader en een dubbele set oplaadbare batterijen aan de zorg gegeven, zo kan het hondje een week doen op de batterijvoeding, en wordt ie altijd wakker als zij weer in beweging komt, mooie aanwinst in deze tijd

Marleen de Ridder - 08-06-2020 19:35

Mijn schoonmoeder woont op een afdeling Groepswonen. 2 maanden geleden kwam er een interactieve hond op de afdeling. Ze reageerde hier erg goed op. Helaas was deze hond te leen. We hebben er zelf eentje voor haar aangeschaft. We ontvangen hele leuke foto's en filmpjes via de app van haar afdeling. Het helpt haar uit de momenten van verdriet en verwarring te halen. We zijn hier zo blij mee!

lily chuaichit - 08-06-2020 11:14

ik had het hondje gekocht voor mijn dochter als vervanging vooor een echte. De reactie's van het hondje zijn prima en de kwaliteti ook. Maar het is niet echt een knuffelig zacht beestje en dat is dan ook de enige, maar in dit geval belangrijke, nadeel.
Wel kan ik. me voorstellen dat het voor ouderen een gevoel van aanwezigheid geeft van een dier.

Anneke Mennink - 06-06-2020 15:57

Ik heb deze hond aangeschaft voor onze oudere verstandelijk beperkte doelgroep. Het is echt een leuke toevoeging. Als ik 1 tip mag geven, het geluid zou wel wat harder mogen (veel slechthorende mensen).

geurts tinie - 25-03-2020 11:39

mijn zusje is super blij met haar hondje..ze heeft hem appie genoemd het hondje wat mijn vader vroeger had...Zal zeker jullie site aanraden.

Fam. Dost - 24-03-2020 13:45

We zijn zeer tevreden over het hondje. Moeder heeft heel haar leven honden gehad en ze vindt dit prachtig.Ze heeft er weer een Buddy bij zegt ze, zo heet het hondje ook. Ze kijken samen tv, ze neemt hem mee op haar rollator naar de gezamelijke koffiekamer, ze is helemaal blij.
Een prima aankoop is het geld meer dan waard.

Denise - 24-03-2020 08:50

Onze bewoners reageren heel goed op het hondje.
Schot in de roos!

ben joosten - 10-03-2020 14:19

Wat is ze er blij me. Volop buurten en aaien. Ze laat de hond ook lekker uitslapen. Ze heeft een nieuwe levensinvulling.

Foke Besuijen - 09-03-2020 12:48

De pup gekocht voor mijn man met vasculaire dementie die (tijdelijk) is opgenomen in een verpleeghuis. Beiden zijn we dol op honden en ik hoopte dat de pup een beetje vrolijkheid en eenzaamheid zou kunnen brengen. Nou, dat is gebeurd: iedereen is dol op "COR", zo heet mijn man, hijzelf is opa Cor. Hij weet dat de pup 'niet echt' is, maar dat doet niets af van het feit dat wij allemaal veel plezier aan hem beleven. Hij wordt geknuffeld en geaaid, we praten tegen hem en tijdens ons bezoek zit hij meestal bij iemand op schoot. Mijn man wordt er vrolijker van, hij voelt zich 'eenzaam' en nu heeft hij gezelschap. Ik wens iedere oudere zo'n maatje toe!!

Miriam - 18-01-2020 17:36

Voor de afdeling gekocht, als een bedankje voor de goede zorgen van mijn moeder die daar waar woonde en elaas overleden is. Het hondje wordt veel geaaid en 1 bewoonster heeft zelf vroeger een hondje gehad en wordt door dit hondje rustig, dus....een goed resultaat

Els - 18-12-2019 20:09

Een verjaardagscadeau voor mijn dementerende moeder. Ze is er heel zorgzaam voor en praat voortdurend tegen haar hondje. Ze wordt er ook rustig van. Een supercadeau.

Anoniempje - 25-11-2019 16:11

Gekocht voor een verstandelijk beperkte dame. Geeft rust en als ze verdrietig is vindt ze troost bij de hond. Ze praat er tegen en knuffelt ermee. Een echte aanrader.

Wiesje W. - 22-11-2019 13:47

Gekocht voor mijn dementerende moeder. Vanaf dag 1 helemaal geweldig. Geeft rust en leidt haar aandacht af van de negatieve dingen om haar heen. Geeft positieve energie. Een echte aanrader.

Brigitte - 20-11-2019 19:15

Gekocht voor depri verstandelijk beperkte dame die dol is op honden Mooie knuffel met levensecht geluid
Ze vond hem wat zwaar en hij is ietwat hard
Andere bewoners van de woonvorm reageerden er heel positief op

Els Roelandt - 05-11-2019 15:51

Fantastisch. Omdat mijn moeder haar echte hondje niet meer kan uitlaten is dit een geweldige vervanging. Ze praat er tegen, knuffelt ermee en is dol gelukkig.

EdithS - 02-11-2019 21:41

Had ik dit maar eerder gekocht! Dit is een fantastisch product voor mijn vader met vergevorderde Alzheimer. De hond reageert op hem waardoor hij zich weer een beetje verantwoordelijk voelt. De hond maakt hem rustig, geeft hem vertrouwen en hij kan zich er even mee bezighouden. De hond maakt hem, en daarmee mijn moeder, gelukkig!

Myra - 29-10-2019 16:37

Een echte leukerd, maar met geluid aan wordt het op den duur een irritante keffert... gelukkig is er een uitknop voor het geluid en door zijn bewegingen waaronder het knipperen va zn ogen vindt mijn moeder hem heel aandoenlijk. En ik ook.

A. Veldkamp - 09-10-2019 14:58

De robot hond is echt een aanwinst voor een pg-bewoner. Ze praat er tegen, geeft hem kusjes en af en toe een standje. We hebben hem/haar Bella genoemd. Ook andere bewoners zijn er gek op. Als we hem kwijt zijn dan weten we waar hij is!
Het maakt ze blij, zo ook de robot poes die we hebben aangeschaft.

Marianne - 18-08-2019 20:11

Wat een geweldige robot hond,heb deze gegeven aan een vrouw die permanent bedlegerig is.
De liefde en plezier die ze ervaart van deze hond is ontroerend om te zien

G. Wiegman - 20-07-2019 20:41

Een aanwinst voor haar als maatje. Voldoet aan de verwachting.

S. Cauberg - 26-05-2019 07:44

Mijn tante voor wie ik het hondje kocht is er ontzettend blij mee. Ze geniet van de interactie die ze met "Bobbie" heeft. Dit hondje had ik jaren eerder moeten kopen. Een echte aanrader.
Ps. Ik heb het standaard sjaaltje vervangen door een sjaaltje met tante's naam erop. Omdat zij in een verpleeghuis woont is het zo direct duidelijk van wie "Bobbie" is.

F. Saarloos - 17-05-2019 16:20

Precies wat beloofd is. Snelle bezorging.

Yvonne - 14-05-2019 09:22

De visueel en verstandelijk beperkte vrouw met een motorische stoornis waar ik de hond voor gekocht heb, gaat glunderen en maakt een ontspannen indruk als zij de hond voelt.
Ook zorgt de hond voor sociale contacten in de groep waar zij woont.

Simone Hoogeveen - 07-05-2019 13:04

Onze cliënten zijn dol op de hond.
Elke dag plezier van.

Petra - 10-04-2019 11:52

Mijn moeder is erg blij met haar hondje. Ook voor ons - familie en vrienden - is het mooi en aandoenlijk om te zien hoe zij en wij interacteren met haar nieuwe vriendje. Er is meer interactie, mijn moeder komt echt uit haar apathie en voor ons is het veel makkelijker om gesprekjes gaande te houden met deze schattig 'ijsbreker'. Kortom, het hondje voldoet meer dan voldoende aan onze verwachtingen!

Hans Nieboer - 05-04-2019 20:05

Geweldige hond. Erg veel plezier van alleen jammer dat de batterijen erg snel leeg waren

Chris - 15-03-2019 15:20

Een erg mooi product. Ik had het gekocht als cadeau voor een verzorgingshuis voor dementerende. De bewoners reageerden zeer positief op deze robothond. Ook mensen die normaal geen reactie gaven, werden geactiveerd op een postieve wijze. Knuffelen, praten tegen de hond, aaien, etc. Erg mooi om te zien.
Ps een tip: De robotkat is ook super ( deze hadden ze al) en ook een echte aanrader voor dementerende mensen .

e. roete - 28-01-2019 11:52

een goed product voor dementerende mensen...ze worden er rustig van


de dementia-winkel stuurde ons twee hondjes...wij hadden een besteld, een betaald. wij hebben het tweede hondje terug gestuurd.

zodoende is het moeilijk voor de dementia winkel om winst te maken.


r.van Dijk - 26-01-2019 09:55

Wij hebben de hond aangeschaft voor mijn moeder van 93, voor haar is het een echte hond. ook haar medebewoners genieten er van. Dat is ook het enige nadeel ze willen hem soms allemaal wel hebben, en meenemen. voor mijn moeder is de hond zo realistisch dat ze hem zelfs kaas wil laten eten.
Maar het belangrijkste is dat als ze verdrietig is of in de war de hond haar er vaak weer bovenop helpt en ze een maatje heeft om mee te praten.
ja, wij zijn heel blij met de aanschaf van de hond.

VLB15 - 07-12-2018 14:19

Fantastische aankoop! We hebben onze "Toby" aangeschaft voor onze bewoners met de middelen van waardigheid en trots en het was echt een schot in de roos. De mensen lopen er mee weg en zijn erg zorgzaam voor het beestje, hij verveelt geen minuut. Aanrader voor eenieder die nog twijfelt.

angelique - 26-11-2018 20:07

We hebben deze hond gekregen van familie bij ons op de afdeling in het verpleeghuis, hond polly is erg geliefd door vele bewoners!

Stichting vrienden van de Witte Schuur - 28-10-2018 13:49

De interactieve hond bevalt prima. Hij is door onze stichting geschonken tijdens de open dag van de Zorgboerderij de Witte Schuur in Culemborg.
De hond is door de belevingsgroep met ouderen in ontvangst genomen.
Elke dag zijn er deelnemers die knuffelen met de hond. Hij heeft de naam Binkie gekregen, dat was de voormalige hond van de boerin en boer die erg geliefd was. Iedereen is zeer tevreden over het hondje en is zeer geliefd geworden bij de deelnemers.
De zending was ook prima geregeld nadat de bestelling geplaats was.

Eliaerts - 26-10-2018 10:16

Beste
de knuffelhond was een perfect kado voor mijn moeder ! Alleen al het vasthouden en strelen maakt haar al blij Ook de andere bewoners zijn voor "Marcel" gevallen Men overweegt om nog een aan te kopen voor daar in het Zorgcentrum !

Anoniem - 29-09-2018 17:06

Wij hadden geen betere aankoop kunnen doen, moeders vaak erg onrustig en boos erg boos nu zij haar hondje heeft niets meer van dat alles ik beveel hem van harte aan bij een ieder die ook te maken heeft met een diep demente geliefde het was onze uitkomst in hoe moeten we nu verder ook het personeel is erg blij met deze oplossing het hondje betekend alles voor haar

christina - 13-09-2018 05:41

Het is een geweldig leuk hondje. een bewoonster die dementie heeft en bij ons in het verzorgingshuis woont is er helemaal gek van. zij had vroeger ook altijd honden. ze wil regelmatig oppassen op hond Dolly. ook mag hij bij haar in bed. Zij slaapt dan ook beter. Mooi om te zien hoe de interactie is van de bewoners met de hond.

Albertine Benjamins - 23-08-2018 09:33

We hebben het hondje aan mijn Moeder op haar verjaardag gegeven. Ze had er veel plezier van.

Karin - 23-08-2018 09:15

Het hondje reageert heel echt. Het is een super leuk hondje.

Dementie-winkel.nl - 04-07-2018 09:36

Beste Kelly, in reactie op uw review: u heeft een automatisch verzonden bericht ontvangen met het verzoek om een beoordeling te geven. Het is voor het eerst dat de levertijd (door de enorme populariteit) bij ons zo'n vertraging heeft opgelopen. U bent ook over de vertraging geĂŻnformeerd. Wij zijn helaas afhankelijk van de levering van door de producent en vinden dat ook heel frustrerend. Vanaf eind deze week/begin volgende week worden alle bestellingen uitgeleverd. Hopelijk bent u daarna net zo enthousiast als alle klanten die u voorgingen.

Kelly - 02-07-2018 08:02

Kat en hond besteld en betaald in begin mei . Nu juli en nog steeds niets ontvangen! Wel kreeg ik een mailtje om te laten weten of ik tevreden ben met mijn product....

B.M. Bree-Wilmot - 03-05-2018 10:14

Goedemorgen,
Het puppy op zich helemaal goed alleen niet voor mijn schoonmoeder. Het irriteerde haar. Ik denk dat het ook ligt aan de gradatie waarin iemand zich bevind mbt dementie. Jammer maar het was te proberen.

Een hele goede service van jullie dat je hem dan mag retourneren het is best een dure aankoop.

Mevr.Kooiman - 30-04-2018 23:46

Een geweldige hond voor de cliënt. Ze verteld hem alles. Alleen jammer dat hij zoveel batterijen verbruikt. Ik ben opzoek gegaan naar oplaad batterijen voor de hond.

SylvIA van de Klundert - 20-04-2018 21:21

Een geweldige hond voor mijn oma van bijna 95 jaar. Ze heeft de hond nu ongeveer 1 jaar en hij is voor haar onmisbaar.
Helaas is er met het schoonhouden iets mis gegaan en is schoonmaken nu niet meer mogelijk.
De hond krijgt op de PG afdeling natuurlijk van alles te eten!

Daarom nu maar een nieuwe hond besteld. Deze zal regelmatig op de wijze die in de omschrijving staat, worden schoongemaakt. de 1e hond was elders aangeschaft en er zat geen schoonmaakadvies bij.

A.L. Dijkstra - 19-03-2018 20:37

Tja, het begon goed. Het hondje was flink actief en reageerde goed met zijn sensoren. Maar we zijn nu een paar weken verder en ondanks gloednieuwe (identiek aan meegeleverde) batterijen, is het hondje danig versuft. Dat valt zelfs z'n dementerende baasje (mijn moeder) op! Heel even komt de levendigheid terug als je hem uitschakelt en direct weer aan. Dan is ie zo'n 15 minuten actief, maar dan vervalt ie al snel weer in versufte toestand. Kortom, ik vind de prijs-kwaliteitverhouding erg matig. Maar het ergst vind ik het voor mijn moeder, die denkt dat het beestje ziek is.......

Hans Groenewegen - 11-03-2018 21:12

geweldig idee/product. je ziet de bewoners opleven, weer reageren en de hond koesteren

Marlou - 16-01-2018 08:48

Een aanwinst voor meerdere bewoners. Hij mag niet terug in zijn mandje maar moet gezellig dicht in de buurt blijven. Reacties van de bewoners zijn vertederend.

Cees - 15-01-2018 07:49

Bewoners zijn er blij mee.
Goede keuze.

oosterloo rene - 03-01-2018 15:49

de verpakking was uitstekend hond was goed geborgd levertijd ok en zelfs baterijen meegeleverd compliment.de hond is z'n geld waard vooral als je ziet dat het nieuwe baasje er zo'n plezier aan beleefd.

Monique - 29-12-2017 15:44

Deze hond aangeschaft voor mijn vader, hij verblijft op een pg afdeling.
Ik twijfelde om dit hondje te kopen omdat ik dacht dat hij het echt zou zien als een knuffel voor kinderen. Maar hij reageert zo ongelofelijk leuk en mooi op de “hond”. Prachtig om te zien en horen dat hij weer kan fluiten zoals hij altijd naar zijn hond floot. En de hond reageert op hem..op aanraken en geluid, het is net echt!
Het is best wel veel geld maar het geeft hem heel veel plezier!
* alleen het schoonhouden lijkt me lastig, (mijn vader heeft hem nu een maandje), we gaan het zien.

Anoniem - 17-12-2017 19:20

Deze aanwinst is geweldig, voor de bewoners op onze woongroep.
De pup reageert inderdaad op alle geluiden, en de mensen knuffelen met de pup.

Is zeker een aanrader om deze pup te kopen voor dementerende ouderen.

Anoniem - 25-11-2017 19:18

Produkt is prima... info over batterijen ontbreekt en is wel belangrijk.. ondanks -onduidelijk waarom- recente prijsdaling van €290 naar €238.- blijft het artikel aan de dure kant

Anoniem - 20-08-2017 08:57

Deze knuffelhond 2 stuks van besteld voor onze beide afdelingen op de PG.
Bewoners zijn helemaal blij met de hond ervaren het als een echte hond praten en knuffelen er graag mee.
Ook bij verdriet of bv eenzaamgevoel van een bewoner geeft de hond ook troost, soms is het zelfs nog wel even moeilijk voor de verzorging om de hond onderling te verdelen,want als sommige bewoners hem dan hebben dan staan ze hem soms niet graag af .
Mechanisme van de hond lijkt ook als een echte hond oogjes en orenstaart bewegen ook als een echte.Wanneer je lichtjes aan de pootjes trekt dan gaat hij liggen.
Al met al een aanrader!