Knuffeldieren - Interactieve robot Hond - Speciaal voor ouderen
33 Reviews | Review toevoegen

Reageert, beweegt en maakt geluid net als een echt hondenpuppy. Ideaal gezelschapsdier voor ouderen.

Standaard levertijd

1 - 3 werkdagen.

€ 211,00
€ 174,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Deze prachtige hond is speciaal ontwikkeld voor de ouderenzorg. Hij ziet er niet alleen zeer levensecht uit, hij voelt en klinkt ook net als echt puppy. Met zijn heerlijk zachte vacht, rustgevende hartslag en authentieke geluiden is hij een prachtige aanwinst voor iedereen die van dieren houdt. Door de ingebouwde sensoren reageert deze hondenpup op aaien, knuffelen en beweging, net als de echte puppy's die je kent. Ideaal gezelschapsdier voor mensen met dementie. De hond kan reageren op geluid door zijn kop te draaien in de richting van het geluid. 


  • Met een schuifje onder de vacht op zijn buik kan de hond worden aan en uit gezet, met de extra mogelijkheid het geluid uit te zetten.
  • De hond reageert op aanraking en geluid. 
  • De kop van de hond draait in de richting van het geluid. 
  • Op een gegeven moment zal de hond ontspannen de ogen sluiten en genieten van de knuffelsessie.
  • Wanneer de hond een paar minuten niet aangehaald wordt, sluit hij haar ogen en gaat ‘slapen’. Een klopje op de rug maakt hem weer wakker.
Werkt op 4x LR14C alkaline batterijen.

Advies voor onderhoud

De hond kan niet gewassen worden. U kunt de kat wel regelmatig met een vochtige doek schoonmaken. Af en toe kunt u ook een desinfectiemiddel toepassen dat op textiel gebruikt mag worden. 

Veel gestelde vragen

Voor meer informatie, lees de antwoorden op veel gestelde vragen.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Marianne - 18-08-2019 20:11

Wat een geweldige robot hond,heb deze gegeven aan een vrouw die permanent bedlegerig is.
De liefde en plezier die ze ervaart van deze hond is ontroerend om te zien

G. Wiegman - 20-07-2019 20:41

Een aanwinst voor haar als maatje. Voldoet aan de verwachting.

S. Cauberg - 26-05-2019 07:44

Mijn tante voor wie ik het hondje kocht is er ontzettend blij mee. Ze geniet van de interactie die ze met "Bobbie" heeft. Dit hondje had ik jaren eerder moeten kopen. Een echte aanrader.
Ps. Ik heb het standaard sjaaltje vervangen door een sjaaltje met tante's naam erop. Omdat zij in een verpleeghuis woont is het zo direct duidelijk van wie "Bobbie" is.

F. Saarloos - 17-05-2019 16:20

Precies wat beloofd is. Snelle bezorging.

Yvonne - 14-05-2019 09:22

De visueel en verstandelijk beperkte vrouw met een motorische stoornis waar ik de hond voor gekocht heb, gaat glunderen en maakt een ontspannen indruk als zij de hond voelt.
Ook zorgt de hond voor sociale contacten in de groep waar zij woont.

Simone Hoogeveen - 07-05-2019 13:04

Onze cliënten zijn dol op de hond.
Elke dag plezier van.

Petra - 10-04-2019 11:52

Mijn moeder is erg blij met haar hondje. Ook voor ons - familie en vrienden - is het mooi en aandoenlijk om te zien hoe zij en wij interacteren met haar nieuwe vriendje. Er is meer interactie, mijn moeder komt echt uit haar apathie en voor ons is het veel makkelijker om gesprekjes gaande te houden met deze schattig 'ijsbreker'. Kortom, het hondje voldoet meer dan voldoende aan onze verwachtingen!

Hans Nieboer - 05-04-2019 20:05

Geweldige hond. Erg veel plezier van alleen jammer dat de batterijen erg snel leeg waren

Chris - 15-03-2019 15:20

Een erg mooi product. Ik had het gekocht als cadeau voor een verzorgingshuis voor dementerende. De bewoners reageerden zeer positief op deze robothond. Ook mensen die normaal geen reactie gaven, werden geactiveerd op een postieve wijze. Knuffelen, praten tegen de hond, aaien, etc. Erg mooi om te zien.
Ps een tip: De robotkat is ook super ( deze hadden ze al) en ook een echte aanrader voor dementerende mensen .

e. roete - 28-01-2019 11:52

een goed product voor dementerende mensen...ze worden er rustig van


de dementia-winkel stuurde ons twee hondjes...wij hadden een besteld, een betaald. wij hebben het tweede hondje terug gestuurd.

zodoende is het moeilijk voor de dementia winkel om winst te maken.


r.van Dijk - 26-01-2019 09:55

Wij hebben de hond aangeschaft voor mijn moeder van 93, voor haar is het een echte hond. ook haar medebewoners genieten er van. Dat is ook het enige nadeel ze willen hem soms allemaal wel hebben, en meenemen. voor mijn moeder is de hond zo realistisch dat ze hem zelfs kaas wil laten eten.
Maar het belangrijkste is dat als ze verdrietig is of in de war de hond haar er vaak weer bovenop helpt en ze een maatje heeft om mee te praten.
ja, wij zijn heel blij met de aanschaf van de hond.

VLB15 - 07-12-2018 14:19

Fantastische aankoop! We hebben onze "Toby" aangeschaft voor onze bewoners met de middelen van waardigheid en trots en het was echt een schot in de roos. De mensen lopen er mee weg en zijn erg zorgzaam voor het beestje, hij verveelt geen minuut. Aanrader voor eenieder die nog twijfelt.

angelique - 26-11-2018 20:07

We hebben deze hond gekregen van familie bij ons op de afdeling in het verpleeghuis, hond polly is erg geliefd door vele bewoners!

Stichting vrienden van de Witte Schuur - 28-10-2018 13:49

De interactieve hond bevalt prima. Hij is door onze stichting geschonken tijdens de open dag van de Zorgboerderij de Witte Schuur in Culemborg.
De hond is door de belevingsgroep met ouderen in ontvangst genomen.
Elke dag zijn er deelnemers die knuffelen met de hond. Hij heeft de naam Binkie gekregen, dat was de voormalige hond van de boerin en boer die erg geliefd was. Iedereen is zeer tevreden over het hondje en is zeer geliefd geworden bij de deelnemers.
De zending was ook prima geregeld nadat de bestelling geplaats was.

Eliaerts - 26-10-2018 10:16

Beste
de knuffelhond was een perfect kado voor mijn moeder ! Alleen al het vasthouden en strelen maakt haar al blij Ook de andere bewoners zijn voor "Marcel" gevallen Men overweegt om nog een aan te kopen voor daar in het Zorgcentrum !

Anoniem - 29-09-2018 17:06

Wij hadden geen betere aankoop kunnen doen, moeders vaak erg onrustig en boos erg boos nu zij haar hondje heeft niets meer van dat alles ik beveel hem van harte aan bij een ieder die ook te maken heeft met een diep demente geliefde het was onze uitkomst in hoe moeten we nu verder ook het personeel is erg blij met deze oplossing het hondje betekend alles voor haar

christina - 13-09-2018 05:41

Het is een geweldig leuk hondje. een bewoonster die dementie heeft en bij ons in het verzorgingshuis woont is er helemaal gek van. zij had vroeger ook altijd honden. ze wil regelmatig oppassen op hond Dolly. ook mag hij bij haar in bed. Zij slaapt dan ook beter. Mooi om te zien hoe de interactie is van de bewoners met de hond.

Albertine Benjamins - 23-08-2018 09:33

We hebben het hondje aan mijn Moeder op haar verjaardag gegeven. Ze had er veel plezier van.

Karin - 23-08-2018 09:15

Het hondje reageert heel echt. Het is een super leuk hondje.

Dementie-winkel.nl - 04-07-2018 09:36

Beste Kelly, in reactie op uw review: u heeft een automatisch verzonden bericht ontvangen met het verzoek om een beoordeling te geven. Het is voor het eerst dat de levertijd (door de enorme populariteit) bij ons zo'n vertraging heeft opgelopen. U bent ook over de vertraging geïnformeerd. Wij zijn helaas afhankelijk van de levering van door de producent en vinden dat ook heel frustrerend. Vanaf eind deze week/begin volgende week worden alle bestellingen uitgeleverd. Hopelijk bent u daarna net zo enthousiast als alle klanten die u voorgingen.

Kelly - 02-07-2018 08:02

Kat en hond besteld en betaald in begin mei . Nu juli en nog steeds niets ontvangen! Wel kreeg ik een mailtje om te laten weten of ik tevreden ben met mijn product....

B.M. Bree-Wilmot - 03-05-2018 10:14

Goedemorgen,
Het puppy op zich helemaal goed alleen niet voor mijn schoonmoeder. Het irriteerde haar. Ik denk dat het ook ligt aan de gradatie waarin iemand zich bevind mbt dementie. Jammer maar het was te proberen.

Een hele goede service van jullie dat je hem dan mag retourneren het is best een dure aankoop.

Mevr.Kooiman - 30-04-2018 23:46

Een geweldige hond voor de cliënt. Ze verteld hem alles. Alleen jammer dat hij zoveel batterijen verbruikt. Ik ben opzoek gegaan naar oplaad batterijen voor de hond.

SylvIA van de Klundert - 20-04-2018 21:21

Een geweldige hond voor mijn oma van bijna 95 jaar. Ze heeft de hond nu ongeveer 1 jaar en hij is voor haar onmisbaar.
Helaas is er met het schoonhouden iets mis gegaan en is schoonmaken nu niet meer mogelijk.
De hond krijgt op de PG afdeling natuurlijk van alles te eten!

Daarom nu maar een nieuwe hond besteld. Deze zal regelmatig op de wijze die in de omschrijving staat, worden schoongemaakt. de 1e hond was elders aangeschaft en er zat geen schoonmaakadvies bij.

A.L. Dijkstra - 19-03-2018 20:37

Tja, het begon goed. Het hondje was flink actief en reageerde goed met zijn sensoren. Maar we zijn nu een paar weken verder en ondanks gloednieuwe (identiek aan meegeleverde) batterijen, is het hondje danig versuft. Dat valt zelfs z'n dementerende baasje (mijn moeder) op! Heel even komt de levendigheid terug als je hem uitschakelt en direct weer aan. Dan is ie zo'n 15 minuten actief, maar dan vervalt ie al snel weer in versufte toestand. Kortom, ik vind de prijs-kwaliteitverhouding erg matig. Maar het ergst vind ik het voor mijn moeder, die denkt dat het beestje ziek is.......

Hans Groenewegen - 11-03-2018 21:12

geweldig idee/product. je ziet de bewoners opleven, weer reageren en de hond koesteren

Marlou - 16-01-2018 08:48

Een aanwinst voor meerdere bewoners. Hij mag niet terug in zijn mandje maar moet gezellig dicht in de buurt blijven. Reacties van de bewoners zijn vertederend.

Cees - 15-01-2018 07:49

Bewoners zijn er blij mee.
Goede keuze.

oosterloo rene - 03-01-2018 15:49

de verpakking was uitstekend hond was goed geborgd levertijd ok en zelfs baterijen meegeleverd compliment.de hond is z'n geld waard vooral als je ziet dat het nieuwe baasje er zo'n plezier aan beleefd.

Monique - 29-12-2017 15:44

Deze hond aangeschaft voor mijn vader, hij verblijft op een pg afdeling.
Ik twijfelde om dit hondje te kopen omdat ik dacht dat hij het echt zou zien als een knuffel voor kinderen. Maar hij reageert zo ongelofelijk leuk en mooi op de “hond”. Prachtig om te zien en horen dat hij weer kan fluiten zoals hij altijd naar zijn hond floot. En de hond reageert op hem..op aanraken en geluid, het is net echt!
Het is best wel veel geld maar het geeft hem heel veel plezier!
* alleen het schoonhouden lijkt me lastig, (mijn vader heeft hem nu een maandje), we gaan het zien.

Anoniem - 17-12-2017 19:20

Deze aanwinst is geweldig, voor de bewoners op onze woongroep.
De pup reageert inderdaad op alle geluiden, en de mensen knuffelen met de pup.

Is zeker een aanrader om deze pup te kopen voor dementerende ouderen.

Anoniem - 25-11-2017 19:18

Produkt is prima... info over batterijen ontbreekt en is wel belangrijk.. ondanks -onduidelijk waarom- recente prijsdaling van €290 naar €238.- blijft het artikel aan de dure kant

Anoniem - 20-08-2017 08:57

Deze knuffelhond 2 stuks van besteld voor onze beide afdelingen op de PG.
Bewoners zijn helemaal blij met de hond ervaren het als een echte hond praten en knuffelen er graag mee.
Ook bij verdriet of bv eenzaamgevoel van een bewoner geeft de hond ook troost, soms is het zelfs nog wel even moeilijk voor de verzorging om de hond onderling te verdelen,want als sommige bewoners hem dan hebben dan staan ze hem soms niet graag af .
Mechanisme van de hond lijkt ook als een echte hond oogjes en orenstaart bewegen ook als een echte.Wanneer je lichtjes aan de pootjes trekt dan gaat hij liggen.
Al met al een aanrader!