Knuffeldieren - Interactieve robot Hond - Gevlekt - Speciaal voor ouderen met dementie Knuffeldieren - Interactieve robot Hond - Gevlekt - Speciaal voor ouderen met dementie
Knuffeldieren - Interactieve robot Hond - Gevlekt - Speciaal voor ouderen met dementie Knuffeldieren - Interactieve robot Hond - Gevlekt - Speciaal voor ouderen met dementie
Knuffeldieren - Interactieve robot Hond - Gevlekt - Speciaal voor ouderen
4 Reviews | Review toevoegen
Reageert, beweegt en maakt geluid net als een echt hondenpuppy. Ideaal gezelschapsdier voor ouderen.

Standaard levertijd

Normaal 1 - 3 werkdagen.

€ 175,00
€ 158,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Deze prachtige hond is speciaal ontwikkeld voor de ouderenzorg. Hij ziet er niet alleen zeer levensecht uit, hij voelt en klinkt ook net als echt puppy. Met zijn heerlijk zachte vacht, rustgevende hartslag en authentieke geluiden is hij een prachtige aanwinst voor iedereen die van dieren houdt. Door de ingebouwde sensoren reageert deze hondenpup op aaien, knuffelen en beweging, net als de echte puppy's die je kent. Ideaal gezelschapsdier voor mensen met dementie. De hond kan reageren op geluid door zijn kop te draaien in de richting van het geluid. 

U kunt kiezen uit de kleuren Blond of Gevlekt.

  • Met een schuifje onder de vacht op zijn buik kan de hond worden aan en uit gezet, met de extra mogelijkheid het geluid uit te zetten.
  • De hond reageert op aanraking en geluid. 
  • De kop van de hond draait in de richting van het geluid. 
  • De zakdoek kan verwijderd worden.
  • Op een gegeven moment zal de hond ontspannen de ogen sluiten en genieten van de knuffelsessie.
  • Wanneer de hond een paar minuten niet aangehaald wordt, sluit hij haar ogen en gaat ‘slapen’. Een klopje op de rug maakt hem weer wakker.
Werkt op 4x LR14C alkaline batterijen.

Advies voor onderhoud

De hond kan niet gewassen worden. U kunt de hond wel regelmatig met een vochtige doek schoonmaken. Af en toe kunt u ook een desinfectiemiddel toepassen dat op textiel gebruikt mag worden. De fabrikant adviseert Sani Cloth Active doekjes. Deze zijn effectief tegen Noro-virus. In 'veel gestelde vragen'  staat onder andere de vraag "Hoe reinig ik de huisdieren?". Daar vindt u een korte handleiding.

Veel gestelde vragen

Voor meer informatie, lees de antwoorden op veel gestelde vragen.

Sorteren op:

Review toevoegen
Dementie-winkel.nl | Suzanne - 12-02-2024 21:42

Beste Erica, Dank voor uw beoordeling. Fijn dat uw vader blij is met de robothond. Stuurt u ons een email hierover. Dan kijken we heel graag of we iets voor u en uw vader kunnen betekenen.

Erica - 10-02-2024 00:08

Mijn papa is er tevreden mee maar hond reageert niet zoals het hoort. En batterijen zijn snel plat

Dementie-winkel.nl - 15-02-2022 16:29

Beste Emmy, wat fijn om te horen dat de hond zoveel geborgenheid heeft gegeven en dat dit met ons wilde delen.

Emmy - 15-02-2022 14:19

De hond heeft bij een dementerende cliënt na het overlijden van de eigen hond het verlies verzacht en veel knuffelplezier gegeven tot aan het overlijden.