Kalenderklok BQ12 wit
Kalenderklok BQ12 wit
4 Reviews | Review toevoegen

Witte analoge klok met zwarte opdruk. Voor mensen met geheugenproblemen kan deze klok een goede hulp betekenen. Altijd de juiste tijd, datum en weekdag bij de hand.

Standaard levertijd

3-5 werkdagen.

€ 199,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

In de praktijk blijkt dat mensen met dementie zich rustiger en veiliger voelen naarmate zij een beter besef van de tijd én de dag kunnen behouden. Op deze klok voor aan de muur worden zowel de tijd als de datum overzichtelijk weergegeven. Bovendien zijn deze cijfers en letters zelfs bij fel zonlicht altijd goed afleesbaar; dit in tegenstelling tot sommige kalenderklokken van andere merken. Dit maakt de kalenderklok ook geschikt voor mensen die slecht zien!
Mensen die minder goed zien hebben meer baat bij de zwarte uitvoering.

Deze klok beschikt over een volledig volautomatische kalender, waardoor altijd de juiste datum wordt getoond, zelfs in een schrikkeljaar. De (zomer/winter)tijd wordt zelf ingesteld.

Betrouwbare valcijfertechniek zorgt voor een laag energiegebruik; slechts 1x per jaar een nieuwe batterij aanbrengen garandeert een probleemloze werking.
  • Afmeting: 305 x 380 x 75mm. Leesbaar tot ±12 meter.   
  • De Kalenderklok wordt compleet met één batterij type AA geleverd.
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

bv - 19-01-2019 09:55

pa is er blij mee

Dorinda - 01-06-2017 05:00

We hebben deze klok 2 maanden geleden besteld voor mijn moeder (77) die beginnend dementerend is en sinds kort weduwe.
De klok is heel goed leesbaar, vriendelijk in gebruik en mijn moeder vindt hem heel prettig.Het stelt haar gerust op elk moment van de dag de tijd, datum en dag van de week te kunnen zien. Ik kan de klok aanraden.

Monique Hermans - 13-05-2017 14:15

Heb deze klok al 7 jaar in gebruik voor mijn man en ben er zeer tevreden over. Het 2e exemplaar onlangs besteld voor mijn zus die er ook heel blij mee is.

Claire Byrne - 23-06-2016 13:09

Mijn vader heeft heel veel aan de kalenderklok. Hij kan zich niet meer oriënteren in tijd en ruimte, dus de klok is een heel goed hulpmiddel. Hij is nu minder onrustig.

Laatst bekeken producten