Vertel Eens Hartenvragen - Oma
0 Reviews | Review toevoegen

Een andere manier om mooie gesprekken op gang te brengen: Vertel Eens Hartenvragen. Met deze 50 mooi vormgegeven vraagkaartjes ontdek je alles wat je altijd al wilde weten over je oma

Standaard levertijd

2-3 werkdagen

€ 15,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Vijftig vraagkaartjes voor jou en je oma.

Een andere manier om mooie gesprekken op gang te brengen: Vertel Eens Hartenvragen. Met deze mooi vormgegeven vraagkaartjes ontdek je alles wat je altijd al wilde weten over je oma. Wat voor soort moeder was jouw oma? Wie was haar superheld toen zij klein was? De vragen zorgen op een luchtige manier voor een bijzonder en persoonlijk gesprek. Vertel Eens Hartenvragen zijn leuk om te stellen tijdens een avond samen of om als losse kaartjes mee te nemen op een wandeling of dagje uit. Met de vraagkaartjes heb je net wat andere gesprekken dan normaal, en dat zorgt voor meer diepgang in de relaties met de échte belangrijke mensen in je leven.

Een luchtig vragenspel voor jong en oud, met hetzelfde uitgangspunt als de Vertel eens-boeken: elkaar nog beter leren kennen en samen herinneringen ophalen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten