Draaiorgel Standaard - met muziek van vervlogen tijden Draaiorgel Standaard - met muziek van vervlogen tijden Draaiorgel Standaard - met muziek van vervlogen tijden
Draaiorgel Standaard - met muziek van vervlogen tijden Draaiorgel Standaard - met muziek van vervlogen tijden Draaiorgel Standaard - met muziek van vervlogen tijden
Draaiorgel Standaard - met muziek van vervlogen tijden
0 Review | Review toevoegen
Aanrader voor plezier, herkenning, levendigheid en mooie herinneringen in de gangen, ‘straten’ of gezamenlijke ruimtes van zorginstellingen voor mensen met dementie.
Vraag vrijblijvend een offerte aan
 
Op verlanglijst
Voor gangenstelsels, ‘straten’ of gemeenschappelijke ruimtes van zorginstellingen voor mensen met dementie zou een mobiel straatorgel een goed idee kunnen zijn. Succes verzekerd!

Dit handgemaakte interactieve draaiorgel heeft een beschilderde en opgelegde zichtzijde die lijkt op de draaiorgels die we kennen. In het orgel zit een muziekinstallatie waarmee u de diverse meegeleverde cd’s met draaiorgelmuziek kunt afspelen. 

Al met al lijkt het op een echt draaiorgel. Verder kan het orgel gedecoreerd worden met diverse optische effecten zoals spiegeltjes en verlichting. Het instrument staat op een verrijdbaar plateau met wielen, zodat het makkelijk te verplaatsen en overal in te zetten is.

Een echte aanrader voor plezier, herkenning en levendigheid.

Het draaiorgel is ook te verkrijgen in de afmetingen:
  • 150x140 cm
  • 180x120 cm
  • 180x140 cm
Er is ook een interactief draaiorgel te koop dat bespeeld kan worden door aan het wiel te draaien waardoor u zelf het tempo kunt bepalen. Dit orgel kan daarnaast ook automatisch via het computersysteem met 'orgelboek' orgelmuziek afspelen. 

Afmetingen interactieve draaiorgel:
  • 140x150 cm

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.