Draaiorgel Standaard - met muziek van vervlogen tijden
0 Reviews | Review toevoegen

Aanrader voor plezier, herkenning, levendigheid en mooie herinneringen in de gangen, ‘straten’ of gezamenlijke ruimtes van zorginstellingen voor mensen met dementie.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Op verlanglijst
 

| Meer

Voor gangenstelsels, ‘straten’ of gemeenschappelijke ruimtes van zorginstellingen voor mensen met dementie zou een mobiel straatorgel een goed idee kunnen zijn. Succes verzekerd!

Dit handgemaakte interactieve draaiorgel heeft een beschilderde en opgelegde zichtzijde die lijkt op de draaiorgels die we kennen. In het orgel zit een muziekinstallatie waarmee u de diverse meegeleverde cd’s met draaiorgelmuziek kunt afspelen. 

Al met al lijkt het op een echt draaiorgel. Verder kan het orgel gedecoreerd worden met diverse optische effecten zoals spiegeltjes en verlichting. Het instrument staat op een verrijdbaar plateau met wielen, zodat het makkelijk te verplaatsen en overal in te zetten is.

Een echte aanrader voor plezier, herkenning en levendigheid.

Het draaiorgel is ook te verkrijgen in de afmetingen:

  • 150x140 cm
  • 180x120 cm
  • 180x140 cm
Er is ook een interactief draaiorgel te koop dat zowel met computersysteem met 'orgelboek' als door aan een wiel te draaien bespeeld kan worden. Afmetingen:
  • 140x150 cm

Maak kennis met het interactieve draaiorgel

 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten