Draaiorgel interactief - met muziek van vervlogen tijden Draaiorgel interactief - met muziek van vervlogen tijden
Draaiorgel interactief - met muziek van vervlogen tijden Draaiorgel interactief - met muziek van vervlogen tijden
Draaiorgel interactief - met muziek van vervlogen tijden
0 Review | Review toevoegen
Aanrader voor plezier, herkenning, levendigheid en mooie herinneringen in de gangen, ‘straten’ of gezamenlijke ruimtes van zorginstellingen voor mensen met dementie.
Vraag vrijblijvend een offerte aan
 
Op verlanglijst

Voor gangenstelsels, ‘straten’ of gemeenschappelijke ruimtes van zorginstellingen voor mensen met dementie zou een mobiel straatorgel een goed idee kunnen zijn. Succes verzekerd!

Dit handgemaakte interactieve draaiorgel heeft een beschilderde en opgelegde zichtzijde die lijkt op de draaiorgels die we kennen. Het interactieve draaiorgel is voorzien van een computersysteem dat een "orgelboek" bevat met diverse liedjeslijsten die automatisch afgespeeld kunnen worden. Daarnaast is het ook mogelijk om de muziek af te spelen door aan het wiel te draaien. U kunt dan het tempo zelf bepalen. Zie de handleiding in de bijlage.

Bij aanschaf worden nu 100 bekende liedjes meegeleverd

Al met al lijkt het op een echt draaiorgel. Verder kan het orgel gedecoreerd worden met diverse optische effecten zoals spiegeltjes en verlichting. Het instrument staat op een verrijdbaar plateau met wielen, zodat het makkelijk te verplaatsen en overal in te zetten is.

Een echte aanrader voor plezier, herkenning en levendigheid.

Het is mogelijk om het draaiorgel op zicht te krijgen.

Afmetingen:
  • ca. 140 cm hoog en 150 cm lang

In tegenstelling tot het 'gewone' draaiorgel waarop alleen CD's met orgelmuziek afgespeeld kunnen worden is deze niet in andere afmetingen verkrijgbaar.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.