Buiten vrij en veilig op pad | Daily Safe Pakket van Safe-ID
Reviews | Review toevoegen

Altijd veilig op weg met uw Safe-ID. Hulpverleners kunnen wanneer u in nood bent gemakkelijk alle noodzakelijke persoonlijk informatie vinden om snel en adequaat hulp te verlenen.

Standaard levertijd

2 - 5 werkdagen

€ 12,95
€ 12,30
Prijs per Daily Safe Pakket. 5% korting met DEMW2015 kortingscode.

 

Op verlanglijst
 

| Meer

5% korting via Dementie-winkel.nl

Je kunt het Daily Safe Pakket op de website van Safe-ID bestellen.   hier bestellen   
Wanneer je de kortingscode code DEMW12015 invoert, dan ontvang je 5% korting op de aanschaf- en de activitieprijs. 

Altijd veilig op weg met Safe-ID

Wat als je plotseling iets overkomt en je bent niet in staat om hulp in te roepen? Hoe weten hulpverleners wie je bent? Welke medicijnen je gebruikt? Wat je bloedgroep is? En wie moet er op de hoogte gesteld worden?

Hoe werkt het Daily Safe Pakket van Safe-ID?

Een Daily Safe Pakket bevat diverse Safe-ID Tags met daarop een persoonlijke QR-code (en webadres) welke hulpverleners met een smartphone kunnen scannen wanneer u in nood bent. Alle actuele, noodzakelijke informatie om snel en adequaat hulp te verlenen en om het thuisfront op de hoogte te brengen is in een oogopslag beschikbaar.

Safe-ID is een beveiligd digitaal platform waar gebruikers een uniek profiel kunnen aanmaken waarin je persoonlijke en medische gegevens staan ingevuld. Je persoonlijke profiel is op te vragen door met een smartphone de unieke QR-code te scannen die is gedrukt op je Safe-ID Tag. Door het vermelden van het webadres boven de QR code is de profielinformatie ook zonder QR-reader app op te vragen.

Meer informatie

In geval van een noodsituatie beschikken hulpverleners over actuele persoonlijke (medische) informatie, zoals: wie ben je, wie te bellen (ICE), allergieën, medicijngebruik, reanimeren ja/nee, donor ja/nee, etc. Zo kan er snel en adequaat hulp geboden worden.

Je persoonlijke profiel is op ieder gewenst moment te wijzigen, de wijzigingen zijn vervolgens direct uitleesbaar op alle aan je profiel gekoppelde Tags. Iedere aan je profiel gekoppelde Tag dient over een “eigen” activatie-termijn te beschikken. Je kan zelf bepalen welke activatietermijn het beste bij je past. 

Het Daily Safe Pakket bestaat uit:

  • 1x Pasje in creditcard formaat met QR-code
  • ​1x Metalen hanger met QR-code
  • 4x Gelamineerde vinyl sticker met QR-code (voor op uw telefoon, portefeuille, tas, rollator, etc.)
  • 1x Keycord met veiligheidssluiting, om uw Safe-ID hanger aan te bevestigen.De Safe-ID producten van het Daily Safe Pakket zijn uitermate duurzaam en kunnen op vele manieren toegepast worden. Op deze manier draagt u altijd alle benodigde informatie bij u om snel de juiste hulp te bieden wanneer u het nodig heeft. Alle items zijn weebestendig, slijtvast en niet hinderlijk tijdens dagelijkse activiteiten of handelingen.

Een voorbeeld van hoe handig Safe-ID is

Stel, je moeder kan niet meer thuis wonen en wordt overgeplaatst naar een verzorgingstehuis. Op die manier kan zij onder begeleiding daar verder wonen.
 
Moeder woont er al een paar weken en er wordt opgemerkt dat haar verblijf daar toch de nodige impact heeft gehad waardoor ze regelmatig wegloopt van het (te)huis. Ze weet niet waar ze is, waar ze naartoe moet met als resultaat dat ze uren lang ronddwaalt.
 
Gisteren was moeder weer al uren weg en niemand wist waar ze naar toe was en ook moeder wist niet waar zij was en al helemaal niet meer waar ze naar toe moest wanneer een omstander dat aan haar vraagt.
 
Wat nu? 

Gelukkig hoeven hulpverleners niet ver te zoeken naar een vorm van identificatie. Moeder kan heel makkelijk haar sleutelhanger met Safe-ID tag of de sticker op haar mobiel en rollator tonen die door de omstander simpel met zijn / haar eigen telefoon gescand kan worden. Of het webadres kan worden ingevoerd.

Direct is de naam van moeder zichtbaar, de adres gegevens van het verzorgingstehuis alsmede het nummer van de begeleiding en van de kinderen om moeder direct op te vangen en gerust te stellen.

Mogelijkheden en kosten

De Safe-ID Tags kosten  € 12,95. Je kunt kiezen voor diverse termijnen dat je Safe-ID actief mag blijven:

  • ACTIVATIETERMIJN 2 JAAR -  € 7,50 
  • ACTIVATIETERMIJN 5 JAAR -  € 12,50 
  • ACTIVATIETERMIJN 10 JAAR -  € 20,00 

Je kunt het Daily Safe Pakket op de website van Safe-ID bestellen.   hier bestellen   
Wanneer u de kortingscode code DEMW12015 invoert, dan ontvang je 5% korting op de aanschaf- en activitieprijs. 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews