Daily Safe Pakket van Safe-ID
0 Reviews | Review toevoegen

Altijd veilig op weg met uw Safe-ID. Hulpverleners kunnen wanneer u in nood bent gemakkelijk alle noodzakelijke persoonlijk informatie vinden om snel en adequaat hulp te verlenen.

Standaard levertijd

2 - 5 werkdagen

€ 9,95
Prijs per pakket, inclusief 30 dagen gratis safe-iD (daarna €8,99 per jaar)

 

Op verlanglijst
 

| Meer

Altijd veilig op weg met Safe-ID

Wat als je plotseling iets overkomt en je bent niet in staat om hulp in te roepen? Hoe weten hulpverleners wie je bent of waar je woont? Welke medicijnen je gebruikt? Wat je bloedgroep is? En wie moet er op de hoogte gesteld worden?

Het Daily Safe Pakket kost: 

  • Aanschaf eenmalig: € 9,95 
  • Abonnement: € 8,99 per jaar (1e 30 dagen gratis)
    bestellen    

Hoe werkt het Daily Safe Pakket van Safe-ID?

Een Daily Safe Pakket bevat diverse Safe-ID Tags met daarop een persoonlijke QR-code (en webadres) welke hulpverleners met een smartphone kunnen scannen wanneer u in nood bent. Alle actuele, noodzakelijke informatie om snel en adequaat hulp te verlenen en om het thuisfront op de hoogte te brengen is in een oogopslag beschikbaar.

Safe-ID is een beveiligd digitaal platform waar gebruikers een uniek profiel kunnen aanmaken waarin je persoonlijke en medische gegevens staan ingevuld. Je persoonlijke profiel is op te vragen door met een smartphone de unieke QR-code te scannen die is gedrukt op je Safe-ID Tag. Door het vermelden van het webadres boven de QR code is de profielinformatie ook zonder QR-reader app op te vragen.

Meer informatie

In geval van een noodsituatie beschikken hulpverleners over actuele persoonlijke (medische) informatie, zoals: wie ben je, waar woon je, wie te bellen (ICE), allergieën, medicijngebruik, reanimeren ja/nee, donor ja/nee, etc. Zo kan er snel en adequaat hulp geboden worden.

Je persoonlijke profiel is op ieder gewenst moment te wijzigen, de wijzigingen zijn vervolgens direct uitleesbaar op alle aan je profiel gekoppelde Tags. Iedere aan je profiel gekoppelde Tag dient over een “eigen” activatie-termijn te beschikken. Je kan zelf bepalen welke activatietermijn het beste bij je past. 

Het Daily Safe Pakket bestaat uit:

  • 1x Pasje in creditcard formaat met QR-code
  • ​1x Metalen hanger met QR-code
  • 4x Gelamineerde vinyl sticker met QR-code (voor op uw telefoon, portefeuille, tas, rollator, etc.)
  • 1x Keycord met veiligheidssluiting, om uw Safe-ID hanger aan te bevestigen.

De Safe-ID producten van het Daily Safe Pakket zijn uitermate duurzaam en kunnen op vele manieren toegepast worden. Op deze manier draagt u altijd alle benodigde informatie bij u om snel de juiste hulp te bieden wanneer u het nodig heeft. Alle items zijn weerbestendig, slijtvast en niet hinderlijk tijdens dagelijkse activiteiten of handelingen.

Mogelijkheden en kosten

Het Daily Safe Pakket kost  € 9,95 . Het abonnement kost € 8,99 per jaar.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten