Zigzag Druppel Zandloper
Zigzag Druppel Zandloper
0 Reviews | Review toevoegen
Deze zandloper is een fascinerende druppelbaan. Je draait hem om en gelijk beginnen er twee druppelbanen te lopen. Omdat ze verschillen in kleur en van grootte kan je beide banen goed volgen.

Standaard levertijd

2-4 werkdagen

€ 19,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

| Meer

De Zigzag Druppel Zandloper is een fascinerende druppelbaan. Je draait hem om en gelijk beginnen er twee druppelbanen te lopen. De druppels in de banen verschillen van kleur en van grootte, hierdoor kan je beide banen goed volgen. Doordat Druppelbanen, lava zandlopers of bubblers fascinerend zijn om naar te kijken, zijn ze ideaal voor kinderen last hebben van veel prikkels. Door het kijken naar de druppels worden ze weer rustig. Heerlijk om mee te snoezelen. Omgekeerd worden ze ook wel eens gebruikt. Door de snelheid van de druppelbaan wordt deze Zigzag Druppel Zandloper ook wel eens gebruikt om kinderen juist te prikkelen om te kijken of te grijpen.  

De ZigZag Druppel Zandloper is niet echt een zandloper om exact de tijd mee te meten. Maar omdat veel mensen het toch graag willen weten hebben we deze even getimed. We komen op ongeveer 1.20 minuten uit. Het is dus een snelle zandloper. Er zijn veel verschillende lava zandlopers en bubblers. Het is afhankelijk van het doel (prikkelen of juist kalmeren) in combinatie met de wensen van het kind, welke het meest geschikt zijn.

Wordt assorti geleverd in zes verschillende kleuren.
  • Let op: dit product is geen speelgoed en alleen bedoelt om naar te kijken!
  • Materiaal: Plexiglas gevuld met water in olie.
  • Tijd: 1,20 minuten
  • Afmetingen: 13 cm x 8,5 cm, 4 cm dik

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.