Welterusten allemaal - Slaapverwekkend prentenboekje Welterusten allemaal - Slaapverwekkend prentenboekje
Welterusten allemaal - Slaapverwekkend prentenboekje Welterusten allemaal - Slaapverwekkend prentenboekje
Welterusten allemaal (3-5 jaar)
0 Reviews | Review toevoegen
De leukste methode voor een goede nachtrust voor een persoon met dementie (en voor jezelf). De zon gaat onder en alle dieren in het bos zijn slaperig: de muizen, de konijnen, de herten en zélfs ...

Standaard levertijd

1 - 2 werkdagen

‚ā¨¬†14,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

| Meer

Verhaaltje voor het slapengaan

'Welterusten allemaal' is een prachtig prentenboek van Chris Haughton. De zon gaat onder en alle dieren in het bos zijn slaperig: de muizen, de konijnen, de herten en zélfs de grote beer. Eentje is er alleen nog lang niet moe, en dat is de kleine beer. 'Wil je spelen?' vraagt hij aan alle dieren. Maar nee, daar hebben ze echt geen puf meer voor. Is de kleine beer eigenlijk niet stiekem toch wat slaperiger dan hij denkt? Zijn oogjes vallen steeds verder dicht, totdat... de maan hoog aan de hemel staat. En raad eens wie we dan tussen de sterren zien?

Kartonboekje van Chris Haughton

Deze uitgave is gemaakt van stevig karton. 'Welterusten allemaal' is geschreven en getekend door de Ierse prentenboekenmaker Chris Haughton. Zijn prachtig gekleurde prentenboeken zijn bij zowel kinderen als hun ouders zeer geliefd. In 2012 werd zijn eerste prentenboek 'Mama kwijt' gekozen tot Prentenboek van het Jaar.

   Bestellen   

Dit boek is eigenlijk geschreven voor kinderen die niet kunnen slapen. Er zijn ook goede ervaringen mee bij mensen met dementie. 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

ISBN
9789025767877
Auteur
Chris Haughton
Kaft
Hard cover
Uitgeverij
Gottmer