Verzwaringsdeken met capuchon Verzwaringsdeken met capuchon Verzwaringsdeken met capuchon Verzwaringsdeken met capuchon Verzwaringsdeken met capuchon
Verzwaringsdeken met capuchon Verzwaringsdeken met capuchon Verzwaringsdeken met capuchon Verzwaringsdeken met capuchon Verzwaringsdeken met capuchon
*Verzwaringsdeken met capuchon
0 Review | Review toevoegen
Behaaglijk. Verbetert de rust tijdens dommelen of slapen. Vermindert stress voor mensen met dementie. Comfortabel en effectief, relatief lage kosten.

Standaard levertijd

2-4 werkdagen

€ 64,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Deze verzwaringsdeken met capuchon is speciaal ontwikkeld om de slaapkwaliteit te verbeteren en stress te verminderen. Ook geschikt om mensen met dementie een behaaglijke dommel- of slaapomgeving te bieden. 

Deze deken lijkt op een normale deken, maar met toegevoegd gewicht. Dit extra gewicht oefent een gelijkmatige druk uit op het lichaam, vergelijkbaar met het gevoel van een stevige knuffel. De vulling van de deken, bestaande uit gelijkmatig verdeelde parels, zorgt ervoor dat de deken zich perfect naar het lichaam vormt.

De drukstimulatie die de verzwaringsdeken biedt, heeft bewezen voordelen. Het kan helpen bij het verminderen van stress en angst, en tegelijkertijd de productie van serotonine en melatonine stimuleren. Dit draagt bij aan een rustgevende en diepe slaapervaring.

De deken is voorzien van een zachte sherpa binnenkant en een comfortabele gewichtloze capuchon, waardoor gebruikers de deken gemakkelijk kunnen omslaan en op hun plaats kunnen houden. Met een gewicht van 4,5 kg is de deken ook geschikt voor kinderen.

Hoewel de verzwaringsdeken niet in verschillende gewichten verkrijgbaar is, biedt deze nog steeds de voordelen van drukstimulatie en comfort, waardoor het een betaalbare keuze is voor degenen die op zoek zijn naar een betere nachtrust, vooral in situaties waar dementie een rol speelt.

Specificaties

  • Afmeting: 127x152 cm
  • Gewicht: 4,5 kilo
  • Materiaal: fleece
  • Materiaal vulling: parels, kunststof granulaat korrels 
  • Helpt ontspannen door 'drukstimulatie'
  • Deken vormt zich naar je lichaam
  • Ideaal voor dagelijks gebruik
  • Met een superzachte sherpa voering en comfortabele capuchon

Wasvoorschrift 

Wasbaar in wasmachine - tot 30 oC (geen andere items erbij i.v.m. gewicht).

Toepassingsmogelijkheden

De verzwaringsdeken is op vele manieren te gebruiken. Het kan als een dekbed gebruikt worden. Wanneer het om het lichaam is gewikkeld wordt de druk het best gevoeld. Ook kan men er bijvoorbeeld bovenop gaan liggen, of zich ermee inpakken. 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.