DoctorBeat - Muziek en beweging bij Parkinson | Boek en CD
DoctorBeat - Train de Trainer - Muziek en beweging bij Parkinson
0 Reviews | Review toevoegen
Train de trainer DoctorBeat. Effectieve beweegmethode bij Parkinson. Werkboek en CD’s met speciaal op maat gecomponeerde muziek in duidelijk ritme. Maakt bewegen makkelijker en leuker!
Vraag vrijblijvend een offerte aan
 
Op verlanglijst

| Meer

Beweegmethode voor mensen met Parkinson

Doctor Beat biedt een compleet therapeutisch onderbouwd bewegingsprogramma voor met name Parkinson patiënten, geschikt voor in de zorg en voor gebruik thuis. De methode is vastgelegd in een werkboek en CD

Workshop

Vraag hier vrijblijvend een voorstel en offerte aan voor het op uw eigen locatie organiseren van een DoctorBeat “train de tainer” workshop voor professionals. Verzorgd door de Martien van Oostrom. Hij ontwikkelde deze innovatie en vooraal effectieve beweegmethode.

  vraag vrijblijvend naar mogelijkheden workshop  

Muziek nodigt uit om te bewegen en maakt bewegen makkelijker. Dat geldt in het bijzonder voor mensen met de ziekte van Parkinson. Sterker nog, zonder muziek staan deze mensen soms letterlijk stil. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat muziek helpt om beter te lopen en beter te bewegen. Een uitkomst voor deze mensen, want voldoende lichaamsbeweging is belangrijk.

In het boek DotorBeat Muziek & beweging wordt gebruik gemaakt van deze kennis. DoctorBeat geeft oefenmateriaal met een gedegen, praktische informatie maar ook met een wetenschappelijke onderbouwing. De CD’s bevatten speciaal op maat gecomponeerde muziek met duidelijke, ritmische stimuli en een herkenbare ‘beat’. Het is het ritme in muziek dat bewegen mogelijk maakt en vergemakkelijkt!

Martien van Oostrom 

Ervaren muzikant met een bewezen geschiedenis van werken in de muziekindustrie. Vaardig in het componeren en spelen van accordeon en keyboards.
Altijd podiumkunsten gecombineerd met het werken als forensisch muziektherapeut en/of als muziekdocent. En op beide terreinen een krachtige vernieuwer.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Soort educatie
Cursus en opleiding
Geaccrediteerd
Lezing
Workshop en training
Webinar
Doelgroep educatie
Zorgprofessionals
Particulieren
Onderwerp van educatie
Activiteit stimuleren
Beweging stimuleren
Clownerie
Communicatie
Complementaire zorg
Contact maken
Cursus op maat
Dag- en tijdbesteding
Depressie bestrijding
Herinneringen ophalen
Intimiteit & seksualiteit
Leefomgeving inrichten
Lerend vermogen
Mantelzorgers betrekken
Massage en aanraking
Muziek & zang
Omgevingszorg
Palliatieve zorg
Parkinson
Prettiger thuiswonen
Probleemgedrag
Psychogeriatrie en geriatrie
Simulatie van beperkingen
Stress en overbelasting
Voeding en diëtiek
Voorlezen en vertellen