DoctorBeat - Muziek en beweging bij Parkinson | Boek en CD
DoctorBeat - Muziek en beweging bij Parkinson | Boek en 3 CD's
0 Reviews | Review toevoegen

DoctorBeat is een effectieve beweegmethode voor mensen met Parkinson. Werkboek en CD’s met speciaal op maat gecomponeerde muziek in een duidelijk ritme. Maakt bewegen makkelijker en leuker!

Standaard levertijd

2-5 werkdagen

€ 29,95
Prijs per boek en cd

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Beweegmethode voor mensen met Parkinson

Doctor Beat biedt een compleet therapeutisch onderbouwd bewegingsprogramma voor met name Parkinson patiënten, geschikt voor in de zorg en voor gebruik thuis. Werkboek en CD.

Muziek nodigt uit om te bewegen en maakt bewegen makkelijker. Dat geldt in het bijzonder voor mensen met de ziekte van Parkinson. Sterker nog, zonder muziek staan deze mensen soms letterlijk stil. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat muziek helpt om beter te lopen en beter te bewegen. Een uitkomst voor deze mensen, want voldoende lichaamsbeweging is belangrijk.

In het boek DotorBeat Muziek & beweging wordt gebruik gemaakt van deze kennis. DoctorBeat geeft oefenmateriaal met een gedegen, praktische informatie maar ook met een wetenschappelijke onderbouwing. De CD’s bevatten speciaal op maat gecomponeerde muziek met duidelijke, ritmische stimuli en een herkenbare ‘beat’. Het is het ritme in muziek dat bewegen mogelijk maakt en vergemakkelijkt!

Workshop

Vraag ook naar de mogelijkheden voor het organiseren DoctorBeat “train de tainer” workshops voor professionals, verzorgd door de Martien van Oostrom. Hij ontwikkelde deze innovatie en vooraal effectieve beweegmethode.

  vraag vrijblijvend naar mogelijkheden workshop  

Martien van Oostrom 

Ervaren muzikant met een bewezen geschiedenis van werken in de muziekindustrie. Vaardig in het componeren en spelen van accordeon en keyboards.
Altijd podiumkunsten gecombineerd met het werken als forensisch muziektherapeut en/of als muziekdocent. En op beide terreinen een krachtige vernieuwer.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

ISBN
ISBN: 9789076591001
Auteur
Martien van Oostrom
Uitgeverij
Frankenlandgroep
Laatst bekeken producten