Robot Nao - Interactief maatje Robot Nao - Interactief maatje Robot Nao - Interactief maatje
Robot Nao - Interactief maatje Robot Nao - Interactief maatje Robot Nao - Interactief maatje
Robot Nao - Interactief maatje
0 Review | Review toevoegen
Interactieve humanoïde robot die ingezet kan worden voor dagstructuur, activeren, animeren, revalideren, afleiden, reminiscentie, communiceren en vergemakkelijken van sociaal contact.
Vraag vrijblijvend een offerte aan
 
Op verlanglijst

Ontdek Robot Nao

Interactief maatje

Nao is de eerste en meest in het oog springende sociale (of humanoïde) robot ter wereld die effectief bij mensen in de zorg wordt ingezet. Nao is actief in woonzorgcentra voor bejaarden, in verpleeghuizen voor mensen met dementie. Nao heeft ondertussen tal van toepassingen en wordt vandaag hoofdzakelijk ingezet voor activeren, animeren, revalideren, afleiden, reminiscentie, communiceren en vergemakkelijken sociaal contact bij eenzaamheid.

Nao is 58 cm hoog.

Een leuk gesprek, dansje of spelletje

Met Nao kunt u interactieve toepassingen uitvoeren, en sociale interactie aangaan met bewoners of patiënten. De ervaring leert dat mensen soms gemakkelijker met een sociale robot het gesprek aangaan. Maak met Noa regelmatig een bezoekje om eens te vragen hoe alles gaat, maak een dansje of speelt een spelletje..

Animeren en bewegen

In de huiskamer of tijdens gezamenlijke activiteiten kan Noa de bewoners ook 'autonoom' animeren en stimuleren om te bewegen. U kunt kiezen uit een oneindig aantal bewegingsactiviteiten. Het is ook mogelijk om deze activiteiten aan de eventuele individuele behoeften van een bewoner aan te passen. Noa doet de bewegingen voor. Mensen doen de bewegingen met heel veel plezier na.

Dagstructuur en zelfredzaamheid

De Nao biedt ook de mogelijkheid om via een agenda bewoners te helpen bij een stuk dagstructuur en zelfredzaamheid. Op gezette tijden kan de Nao herinneringen uitspreken, muziek afspelen, een dansje doen, of uitnodigen tot een interactieve bewegingsoefening. 

In nauwe samenwerking met de zorginstelling

Nao inzetten gebeurt in nauwe samenwerking met de instelling. Het doel is om Noa samen verder te ontwikkelen en zodat u de zorgrobot optimaal en 'op maat' in uw instelling in kunt zetten. Het RobotsindeZorg-platform dat wij meeleveren maakt het bovendien ook mogelijk om eenvoudig - zonder technische kennis - zelf nieuwe interactieve toepassingen te maken, of bestaande toepassingen aan te passen. Het platform biedt daarnaast een bibliotheek met honderden kant-en-klare 'robot-toepassingen'. 

De zorgrobot vervangt geen mensen. Nao ondersteunt therapeuten, activiteitenbegeleiders, ergotherapeuten, fysiotherapeuten, verzorgend personeel en artsen. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Noa wordt met een 'all-in formule' geleverd, inclusief hardware garantie, een software platform en accessoires. Dit betekent dat uw organisatie ook kan genieten van alle nieuwe applicaties en functionaliteiten die in de toekomst nog worden ontwikkeld. 

  U kunt hier vrijblijvend meer informatie of een demonstratie aanvragen  

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.