Pop - Reborn Babypop - Jongen Lacht Pop - Reborn Babypop - Jongen Lacht Pop - Reborn Babypop - Jongen Lacht Pop - Reborn Babypop - Jongen Lacht
Pop - Reborn Babypop - Jongen Lacht Pop - Reborn Babypop - Jongen Lacht Pop - Reborn Babypop - Jongen Lacht Pop - Reborn Babypop - Jongen Lacht
Pop - Reborn Babypop - Jongen Lacht
0 Review | Review toevoegen
Ziet er uit als een echte baby. Deze pop helpt te ontsnappen uit een wereld waarin iemand met dementie zelf veel hulp nodig heeft en anderen voor hen zorgen. Voorkomt onrust, verdriet en eenzaamheid.

Verwachte levertijd

tijdelijk uitverkocht

€ 99,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Deze handgemaakte pop van 55 cm lang heeft een hypnotiserende uitstraling en geweldige lach. Zijn prachtig hand geschilderd gezicht, zorgt voor een glimlach bij iedereen en is voor je het weet je beste vriendje. Hij stimuleert op een speelse manier om te verzorgen en brengt onvergetelijke herinneringen. De pop is uiterst zorgvuldig ontworpen en gemaakt, tot in het kleinste detail om haar zo echt mogelijk te laten lijken. De materialen zijn zorgvuldig gekozen, eco-vriendelijk en natuurlijk zonder giftige stoffen. Deze kleine prins wordt geleverd met passende kleertjes en accessoires.

  • Ziet er echt net uit als een pas geboren baby, vanaf top tot teen.
  • Gemaakt van hoogwaardig materiaal: het hoofdje, armen en benen van silliconen dat zacht en net echt aanvoelt. Het buikje is gevuld met zacht katoen.
  • De pop is 55 cm lang en dus net zo groot als een echte baby!

Waarom en voor wie

De poppen hebben een opmerkelijk effect op vrouwen (en mannen) in de midden en latere stadia van dementie. Ze brengen de persoon terug naar een moment in hun leven toen de zorg voor een jong familielid de eerste prioriteit was. En helpen diegene te ontsnappen uit een wereld waarin ze zelf veel hulp nodig hebben en anderen voor hen zorgen.

Er is een wetenschappelijke Italiaanse studie* gedaan omtrent de invloed van “Empathy dolls” op personen
met dementie. De belangrijkste conclusies waren:
  • een duidelijke verbetering van de levenskwaliteit door het gebruik van knuffelpoppen
  • een verhoogde sociale interactie en een betere deelname aan de georganiseerde therapie-activiteiten
  • een afname van medicatie bij een aantal personen

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.