Pictogenda: blanco Stickervellen blanco 10 stuks
Pictogenda - Blanco Stickervellen (10 stuks)
0 Review | Review toevoegen
Pictogenda Stickervellen. Blanco stickervellen om zelf extra sets met vaak gebruikte pictogrammen te printen met behulp van gratis software. Ook handig voor gebruik in andere agenda's.

Standaard levertijd

2-4 werkdagen.

€ 7,10
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Stickervellen op? En je hebt een printer of kunt een printer bij iemand gebruiken?

Dan is het handig om je eigen set pictogrammen samen te stellen om op deze blanco stickervellen te printen. Voordeel is dat je uit de pictogrammenbibliotheek alleen de pictogrammen kunt selecteren die je vaak gebruikt.

Ook kun je eigen foto’s uploaden en printen op de blanco stickervellen, bijv. van personen met wie je regelmatig afspreekt. Zo wordt jouw Pictogenda of Pictogenda Kalender echt persoonlijk.

  • Een set van 10 stickervellen bevat 770 stickers voor picto's.
  • Een set van 25 stickervellen bevat 1.925 blanco stickers.


Pictogrammen kunt u gratis downloaden vana deze website via www.pictoselector.eu/nl  ( >>> deze link opent in een nieuw tabblad).


Wat is Pictoselector?

Picto-Selector is een windows programma voor het maken van dagritmekaarten. Het wordt voornamelijk gebruikt door docenten en ouders en voor mensen die het in de ouderenzorg toepassen.

De download bevat meer dan 28000 picto's (plaatjes) vertaald naar Nederlands, Engels, Duits, Frans, Deens, Spaans, Braziliaans en Italiaans. (Sommige picto's zijn ook vertaald naar Arabisch, Sweeds, Portugees and Indonesisch).

Waarom is pictoselector gratis?

Picto-Selector is gratis, zodat iedereen dagritmekaarten kan gaan gebruiken. Het project wordt betaald door advertenties op deze website en donaties.


Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.