Oxytocine stimulator - Voedingssupplement
Oxytocine stimulator - Voedingssupplement
0 Review | Review toevoegen
Stimuleert de natuurlijke aanmaak van Oxytocine. Dit hormoon lijkt een belangrijke rol te spelen bij het verbinden van sociale contacten met gevoelens van plezier, ook bij Alzheimer.

Standaard levertijd

3 - 4 werkdagen

€ 57,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Waarom en voor wie

Recent wetenschappelijk onderzoek in de VS toont aan dat het hormoon Oxytocine positieve effecten kan hebben bij Alzheimer. De natuurkundige Frans Saris heeft de indruk dat zijn vrouw met dementie dankzij dit voedingssupplement, dat de natuurlijke aanmaak van Oxytocine stimuleert, minder last had van de aandoening. Lees het artikel dat hierover verscheen op de Correspondent. Hij vertelt hoe zijn vrouw veranderde: "Veel vrolijker, veel liever en zoveel meer de oude."

De publicaties zijn hoopgevend. Dementie-winkel.nl kan echter niet beloven dat dit supplement zeker werkt.  

Productbeschrijving

Natural Oxytocin Stimulator - 100% natuurlijke Oxytocine Stimulus - 30 Vcaps.

Tijdens onderzoek naar de effecten van een voedingssupplement ten behoeve van anti-aging bleek dat er bij gebruik ook sprake was van een verhoogde aanmaak van het "geluks" hormoon Oxytocine. Dit voedingssuplement bevat een uitgekiende combinatie van ingrediënten ter bevordering van de Oxytocine productie.

Oxytocine wordt door het lichaam aangemaakt in de achterkwab van de hypofyse. Het hormoon wordt aangemaakt bij positief onderling contact, zoals bij aankijken, aanraken, strelingen, knuffelen en vrijen. Oxytocine is het hormoon van onthaasting, (zelf)genezing en verbondenheid. Bovendien bevordert Oxytocine dat er sneller een gevoel van verzadiging bij het eten optreedt en het stimuleert het leervermogen. Oxytocine, voor een goed gevoel!

Oxytocine wordt ook wel het "knuffelhormoon" of het "gelukshormoon" genoemd. Wij spreken zelf ook over het "verbindingshormoon". Onderzoek heeft uitgewezen dat Oxytocine een positieve invloed heeft op het verhogen van het geluksgevoel, het gevoel van vertrouwen en verbondenheid en een verhoogde weerbaarheid tegen stress en verslaving! Het lichaam komt sneller tot rust en angst wordt onderdrukt. Oxytocine verhoogt het vertrouwen in uzelf en in uw omgeving.

Uit onderzoek is gebleken dat Oxytocine een positieve invloed kan hebben bij Autisme, Anorexia, Fibromyalgie, Anti-Aging, Stress, Overgangsklachten, PTSS, Obesitas, Depressieve gevoelens, Dementie, verhoging van het zelfvertrouwen, verbetering van sociaal contact en een boost voor je weerstand.

Contra-indicatie: Niet gebruiken tijdens de zwangerschap! Dosering: maximaal 2 Vcaps per 24 uur. Dit product koel en droog bewaren en buiten bereik van kinderen houden. Voor mannen en vrouwen vanaf 18 jaar. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

  bestellen  

Productspecificaties

Etiketinformatie
  • Ingrediënten:  500 mg DMAE (dimethylaminoethanol bitartraat), astragalus extract, chitosan, L-alpha glycerylphosphorylcholine, vitamine B3, vitamine B6. RI* Vitamine B6: 21 mg 1500% Vitamine B3: 30 mg 187,5%
  • Allergeneninformatie:Geen
  • Aantal artikelen in verpakking: 30
  • Gebruiksaanwijzing: 1 tot 2 capsule(s) per 24 uur. Minimuminname: wij raden 3 maanden aan, 30 capsules is genoeg voor ongeveer 15 dagen. Absoluut vrij van: gist, lactose, suiker, conserveermiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding.
  • Bewaarvoorschrift: Dit product koel en droog bewaren en buiten bereik van kinderen houden.
  • Voedingswaarde: 0
  • Inhoud: 100 ml

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.