Op afstand observeren en communiceren - BS Wifi security camera Op afstand observeren en communiceren - BS Wifi security camera Op afstand observeren en communiceren - BS Wifi security camera Op afstand observeren en communiceren - BS Wifi security camera Op afstand observeren en communiceren - BS Wifi security camera Op afstand observeren en communiceren - BS Wifi security camera Op afstand observeren - wandbeugel Op afstand observeren - USB Kabel Op afstand observeren - SD kaart 16 GB
Op afstand observeren en communiceren - BS Wifi security camera Op afstand observeren en communiceren - BS Wifi security camera Op afstand observeren en communiceren - BS Wifi security camera Op afstand observeren en communiceren - BS Wifi security camera Op afstand observeren en communiceren - BS Wifi security camera Op afstand observeren en communiceren - BS Wifi security camera Op afstand observeren - wandbeugel Op afstand observeren - USB Kabel Op afstand observeren - SD kaart 16 GB
Op afstand observeren en communiceren - Wifi security camera - BS
2 Reviews | Review toevoegen
Camera met beweeg- Ă©n geluidsdetectie en tweeweg communicatie. Familie en zorgverleners kunnen via smartphone op afstand beelden van de camera bekijken en met iemand praten via een speaker.

Standaard levertijd

1-2 dagen

€ 49,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Waarom en voor wie

Het is voor de mantelzorger niet mogelijk om altijd in de buurt te zijn van de persoon met dementie. Deze camera is ideaal wanneer een mantelzorger een familielid op afstand wil begeleiden. Het gebruik van de camera maakt het mogelijk om, ook als u niet in de buurt bent, te zien of het goed gaat met uw dierbare. Zo krijgt u een beetje extra controle en een veiliger gevoel. 

Samenvatting voordelen:
 • Draadloze verbinding via Wifi mogelijk
 • Beelden op meerdere apparaten te raadplegen.
 • Beelden van meedere camera's bekijken.
 • De camera kan 355 graden horizontaal en 110 graden verticaal roteren. Op afstand te bedienen via de app.
 • De camera beschikt over het zogeheten 'Two-Way audio', wat inhoudt dat u naast meeluisteren ook op afstand terug kunt praten. Bent u van huis? Stel iemand gerust via de kraakheldere microfoon. 
Andere kenmerken:
 • Geluidsdetectie, hierbij ontvangt u op uw mobiel een een bericht (kan uitgezet worden)
 • Bewegingsdetectie, hierbij ontvangt u op uw mobiel een een bericht (kan uitgezet worden)
 • Via uw mobiele smart-telefoon kunt u instellen met welk unieke app-geluid en op welk volume u het bericht ontvangt
 • Automatisch volgen. De camera kan bewegende objecten volgen (kan uitgezet worden)
 • Opslag van de beelden op een Micro SD kaart om beelden terug te kunnen kijken
 • Opnamemodus, waardoor u (live) beelden kunt opnemen en eenvoudig overzetten naar uw telefoon.
Zie tabblad 'Bijlagen' voor de handleiding.

Inhoud verpakking

 • Camera
 • Oplaadkabel met stekker
 • Schroeven en montagemateriaal
 • Handleiding NL + Engels
 • Link naar instructievideo

Handig om bij te bestellen

Micro SDHC kaart - Als u geen gebruik maakt van de cloudservice (ook niet de proefperiode) dan kunt u ook een micro SD kaart in de camera plaatsen. Dit is op termijn een stuk goedkoper en makkelijker in gebruik.   SD kaart bestellen  

Micro USB kabel 3 meter - De standaard meegeleverde USB kabel heeft een lengte van 1 meter. Wanneer u een langere kabel nodig heeft kunt u bij ons een kabel van 3 meter bij bestellen   USB kabel 3 meter bestellen  

HD kwaliteit

Met Nederlandstalige handleiding en instructievideo! De camera beschikt over een HD kwaliteit, waardoor u altijd over haarscherp beeld beschikt en de bewaarde video's vloeiend afgespeeld worden. Met de draadloze full HD camera verliest u uw dierbare geen moment uit het oog. De camera kan horizontaal 355 graden draaien en verticaal 110 graden. De camera dekt dus iedere hoek van de kamer! Ook is het mogelijk om in te zoomen met deze camera. Een melding ontvangen wanneer er iets onverwacht beweegt of bij een onverwacht geluid? Dit stelt u eenvoudig in middels de app. Zo hoeft u niet continu de app in de gaten te houden.

Beweeg- én geluidsdetectie

In tegenstelling tot andere camera's ondersteunt deze camera naast bewegingsdetectie ook geluidsdetectie. Hierdoor is het mogelijk om een melding op de telefoon te ontvangen wanneer iemand geluid maakt. U kunt tegen iemand spreken via de microfoon. Daarnaast kunt u meldingen krijgen als de camera bewegingen detecteert. Is er een specifiek gedeelte in de kamer of ruimte waar iemand liever niet komt? U kunt instellen dat u alleen in dit gebied een melding krijgt en bij bewegingen in de overige gebieden krijgt u dan geen melding. Uiteraard kunt u ook voor het gehele gebied meldingen instellen.

U kunt de meldingen ook uitzetten.

Two-Way audio

De camera beschikt over het zogeheten 'Two-Way audio', wat inhoudt dat u naast meeluisteren ook op afstand terug kunt praten. Bent u van huis? Stel iemand gerust via de kraakheldere microfoon. 

Over de App

De app is eenvoudig te installeren en ondersteunt zowel iOS (Apple), Android en Windows op mobiel, tablet en laptop. De bijgeleverde handleiding geeft u in beeld en tekst uitleg over hoe de app te installeren en hoe u de camera in een mum van tijd aansluit op de Wi-Fi. Ook krijgt u een link naar de video instructies waarin stap voor stap wordt voorgedaan hoe u de camera kunt verbinden met Wi-Fi. U hoeft geen expert te zijn, het enige wat u moet weten is het Wi-Fi wachtwoord en u kunt aan de slag!

Nachtvisie

Door de ingebouwde infrarood heeft u ook zicht tot wel 15 meter wanneer het donker is. De ingebouwde infrarood LED's en de lichtsensor zorgen ervoor dat deze camera uitermate geschikt is voor het opnemen van heldere en scherpe video's onder slechte lichtomstandigheden. De camera schakelt automatisch naar de nachtzichtmodus. Hierdoor weet u zeker dat u zowel overdag als 's nachts alles kunt opnemen.

Autotracking

U kunt instellen dat de camera bewegende objecten of personen blijft volgen. Via één klik op de knop heeft u dit geregeld. Wandelt iemand naar de andere kant van de kamer? De camera herkent dit automatisch en draait met de beweegt mee. Uiteraard krijgt u hiervan direct een melding op uw telefoon en worden de beelden opgeslagen op uw SD kaart of in de Cloud.

Opslag

U kunt de beelden zowel in de Cloud als op een micro SD kaart opslaan. De kleinste Micro SD kaart qua opslag, namelijk 16GB biedt al de mogelijkheid om beelden tot 4 dagen terug te kijken. Een Micro SD Kaart met een opslag van 128GB geeft u al de mogelijkheid om beelden terug te kijken tot 32 dagen. Ideaal als u langere tijd van huis bent. De beelden blijven bestaan ook wanneer de camera kapot zou gaan.

Plaatsing

U kunt de camera op een recht oppervlak neerzetten of u monteert de camera aan de muur of het plafond. Een setje schroeven met pluggen worden meegeleverd.

Sorteren op:

Review toevoegen
Carlo - 13-10-2023 14:50

Werkt zeer goed en is super handig :)

Ans - 20-12-2021 11:50

top Product.