MP3 speler - Sandisk Sport Go 16GB Zwart MP3 speler - Sandisk Sport Go 16GB Zwart MP3 speler - Sandisk Sport Go 16GB Zwart Muziekkussen dat gekoppeld kan worden aan MP3 speler - Sandisk Sport Go 16GB Zwart Muziekkussen dat gekoppeld kan worden aan MP3 speler - Sandisk Sport Go 16GB Zwart
MP3 speler - Sandisk Sport Go 16GB Zwart MP3 speler - Sandisk Sport Go 16GB Zwart MP3 speler - Sandisk Sport Go 16GB Zwart Muziekkussen dat gekoppeld kan worden aan MP3 speler - Sandisk Sport Go 16GB Zwart Muziekkussen dat gekoppeld kan worden aan MP3 speler - Sandisk Sport Go 16GB Zwart
MP3 speler - Sandisk Sport Go 16GB Zwart
1 Review | Review toevoegen
Eenvoudige MP3 speler om muziek af te spelen met handige klip om aan kleding te bevestigen. Ook in combinatie met het muziekkussen te gebruiken. Inclusief FM radio. Capaciteit voor 4000 liedjes.

Standaard levertijd

Normaal 1-3 werkdagen.

€ 59,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heerlijk onstpannen

Het dagelijks aanbieden van lievelingsmuziek vergroot het welzijn van mensen met dementie. Mensen die dagelijks hun lievelingsmuziek aangeboden krijgen zijn doorgaans vrolijker, hebben meer plezier in contact en maken ook sneller contact. Ze hebben minder last van pijn, somberheid en ‘onbegrepen gedrag’. Favoriete muziek kan helpen beter in te slapen, minder te lopen of juist actiever te zijn. Op afdelingen in verpleeghuizen waar persoonlijke muziek onderdeel uitmaakt van de zorg, is de sfeer meestal beter en meer ontspannen, de zorg houdt er meer rekening met de persoon die ze voor zich hebben, en er is vaak minder ziekteverzuim.

Familie en vrienden kunnen samen met de persoon met dementie muziek luisteren en op een simpele manier contact maken. Dagelijks persoonlijke muziek aanbieden is een sterk middel om het gebruik van vrijheidsbeperkende middelen (zoals anti psychotische medicatie) te verminderen.

Specificaties

Met een intern geheugen van 16 GB heeft deze speler plek voor ongeveer 4000 liedjes. Het uitbreidbare geheugen, de lange accuduur van 25 uur en de geïntegreerde radio maken de Sandisk Sansa een goede keuze in het basissegment. Het grote scherm is overzichtelijk en zorgt ervoor dat u gemakkelijk door de muziek bladert. Wilt u liever naar uw favoriete radiozender luisteren? Dan schakelt u simpel en snel naar de FM-tuner. Met de klip bevestigt u de MP3 speler gemakkelijk aan uw kleding. Zelfs bij intensief bewegen blijft de MP3 speler goed zitten.

Standaard meegeleverd:
 • Oordopjes
 • Micro-USB-kabel
Voordelen:
 • Bevestig gemakkelijk aan uw kleding dankzij clip;
 • Groot LCD-scherm voor simpele navigatie (240 x 240 px);
 • Geheugen uit te breiden middels MicroSD-geheugenkaart;
 • Duurzame oplaadbare batterij voor 25 uur luisterplezier;
 • Ingebouwde FM-tuner om naar de radio te luisteren;
 • Beschikt over een touchscreen;
 • Opslagruimte 16 GB. Voldoende voor 4000 liedjes;
 • Gewicht is 24 g;
 • Afmeting: breedte 3,55 x hoogte 5,66 x diepte 1,52 cm
 • 2 jaar garantie.

 

Sorteren op:

Review toevoegen
Riet Swam Hagemeier - 14-08-2019 18:46

Prima MP3 speler, maar niet-voor mensen met een dementie .
Hij is te moeilijk in het gebruiken ,ik had gehoopt dat de bediening makkelijker zou zijn, daarom heb ik deze MP3 ook bij de dementie winkel besteld.