Knuffeldieren - Interactieve beer - Cubby Knuffeldieren - Interactieve beer - Cubby
Knuffeldieren - Interactieve beer - Cubby Knuffeldieren - Interactieve beer - Cubby
Knuffeldieren - Interactieve beer - Cubby
0 Review | Review toevoegen
Deze nieuwsgierige interactieve knuffelbeer, is een droomvriendje. Een nieuwsgierig welpje dat graag wordt opgetild en geknuffeld (hij knuffelt je terug!), kiekeboe speelt en een dansje waagt.

Standaard levertijd

3 - 5 werkdagen:

€ 99,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Waarom en voor wie

Cubby, de nieuwsgierige interactieve knuffelbeer, is een droomvriendje. Een vriendje dat altijd met plezier mee op avontuur gaat of aan het eind van de dag tegen je aan kruipt voor een knuffel. Cubby heeft een 3 in 1 accessoire om hem eten en drinken te geven en om zijn vacht te borstelen.

Hij is een nieuwsgierig welpje dat graag wordt opgetild en geknuffeld (hij knuffelt je terug!), kiekeboe speelt en zelfs af en toe een dansje waagt. En niet te vergeten: etenstijd! Geef hem zijn fles en luister naar zijn eetgeluidjes. Hij is ook een echte kletskous – als je tegen hem praat dan brabbelt hij terug. In slaapmodus doet deze schattige beer zijn oogjes dicht, maakt slaapgeluidjes en speelt een van zijn vijf minuten durende slaapliedjes. Welterusten Cubby! Zijn expressieve gezichtje heeft bewegende ogen, neus en mond – een superschattig welpje. Met meer dan 100 geluid- en bewegingscombinaties is dit écht een droomvriendje!

Let op:
  • Cubby de Beer werkt op 4 C LR14 batterijen. Deze batterijen zijn niet inbegrepen.
  • Cubby spreekt geen specifieke taal, hij brabbelt en maakt geluid.
  • Cubby is 21,8 cm x 40,8 cm en weegt ruim 2 kilo.  
  bestellen  

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.