Klessebasjes – Puzzelboekje | Dier en natuur
0 Reviews | Review toevoegen

De puzzelboekjes van Klessebasjes geven mensen met dementie weer een verhaal. Met onderwerpen, woorden en afbeeldingen die teruggaan in de tijd en aansluiten bij de nog aanwezige belevingswereld.

Standaard levertijd

2 tot 3 werkdagen.

€ 7,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Van puzzelen naar praten met mensen met dementie

Puzzelboekjes die teruggaan in de tijd en volop aanleiding geven voor een gesprek met mensen met dementie. De boekjes wekken herinneringen op, zorgen voor een feest van herkenning en sluiten aan bij de nog aanwezige belevingswereld. Door samen ‘vroeger’ levendig te maken, ontstaan er gelijkwaardige gesprekken en doen mensen met dementie weer mee in een gesprek. Ze doen ertoe… en dat is zo belangrijk voor hun eigenwaarde en zelfvertrouwen. 

De editie 'DIER EN NATUUR' bevat puzzels en prenten met het dierenrijk en de natuur in de hoofdrol. Verschillende soorten dieren, bloemen en planten komen voorbij, met herkenbare woorden, afbeeldingen, persoonlijke vragen en tips. Een feest van herkenning voor je dierbare met dementie. Dit boekje zorgt voor waardevolle momenten samen en nodigt uit om een gesprek aan te gaan. Want dieren en de natuur zie je overal. Maak van het verleden het heden en laat je dierbare weer meedoen!

U kunt kiezen uit zes puzzelboekjes:

Informatie:

  • Omvang: 40 pagina’s
  • Formaat: 17 x 23 cm
  • Taal: Nederlands
  • Uitvoering: Selfcover

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten