HOES tbv Inmu Dance - Interactieve muziek die stimuleert om te bewegen
0 Reviews | Review toevoegen

Bestel een extra hoes voor de Inmu Dance. De Inmu Dance brengt ritme en leven. De aanstekelijke steeds veranderende muziek nodigt uit om te bewegen.

Standaard levertijd

5 werkdagen

€ 73,80
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Wat is een Inmu Dance?

Inmu Dance is een stimulerend hulpmiddel en staat voor interactieve muziek die uitnodigt om te bewegen. Inmu Dance biedt verschillende mogelijkheden voor activiteiten. Neem de Inmu in de hand, plaats de hand in de zak of onder de elastische riem: laat hem voor of bij de zijkant van het lichaam slingeren, buig en rek de armen of gebruik de Inmu Dance om uithoudingsvermogen oefeningen te maken met uitgestrekte armen of gebogen armen. Zodra Inmu aangeraakt wordt begint de interactieve muziek en de trillingen (vibratie) bij ruststand gaat Inmu uit.

Lees meer over het Inmu Relax kussen op deze pagina.

Extra hoes

U kunt op deze pagina de losse buitenhoes (bij)bestellen: De buitenhoes voor de Inmu Dance is gemaakt van 50% organisch katoen en 50% polyester. De hoes is machinewasbaar. Lees de meegeleverde wasinstructies voor de beste resultaten.

Meer informatie

PDF's openen in nieuw tabblad.

Instructievideo's

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten