Infrarood Massage Stoelkussen - Orange Care Infrarood Massage Stoelkussen - Orange Care
Infrarood Massage Stoelkussen - Orange Care Infrarood Massage Stoelkussen - Orange Care
Infrarood Shiatsu Massage Stoelkussen - Orange Care
0 Review | Review toevoegen
Past op elke stoel. Massagezones speciaal ontworpen voor masseren nek, wervelkolom, rug en heupen te masseren. Ontspant gespannen spieren. Verwarmingsfunctie voor extra comfort en ontspanning.

Standaard levertijd

3-5 werkdagen indien op voorraad

‚ā¨¬†119,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

| Meer

Waarom en voor wie

Shiatsu is een massagetechniek waarbij de masseur duimen, handpalmen en vingers gebruikt voor de drukpuntmassage. Hierbij wordt druk en warmte gebruikt op kernpunten van het lichaam om stress en vermoeidheid te verminderen en energie te versterken.

Dit massagekussen past op elke stoel en heeft verschillende massagezones die speciaal ontworpen zijn om de nek, wervelkolom, rug en heupen te masseren. Het heeft een positief effect op gespannen spieren, waardoor ze ontspannen. De extra verwarmingsfunctie verhoogt het gevoel van comfort en ontspanning. De mat heeft een ergonomische vorm en is gemaakt van flexibele materialen, waardoor het zich aan elke fauteuil aanpast. Na een lange dag achter een bureau, een lange rit in de auto of een hectische dag, met het Massage Seat kussen van Orange Care kan je jezelf weer volledig ontspannen.

Shiatsu massage met verschillende opties

De Shiatsu massage combineert genieten met volledig herstel. De 3D massagekoppen hebben een intensieve werking op vastzittende spieren. De aparte nekmassagekoppen masseren de nek en de massagekoppen bij de rug kunnen naar wens ingesteld worden. Masseer je hele rug, of kies ervoor om alleen je onder- of bovenrug te masseren. Jouw keus! De vibrerende massage in het zitvlak zorgt daarnaast voor extra ontspanning door het stimuleren van de doorbloeding in je onderlichaam.

Je bedient het massagestoelkussen gemakkelijk met de afstandsbediening. En dankzij de speciale autoadapter kan je hem ook gebruiken als je niet thuis bent. Ontspan je hele lichaam met het Orange Care Massagestoelkussen!
  • Shiatsu massagestoelkussen met 3 massage zones: boven-, onderrug of gehele rug
  • Aparte nekmassage en aparte vibratiemassage in het zitvlak
  • Optionele infrarood verwarmingsfunctie
  • Verschillende massagefuncties beschikbaar
  • Inclusief afstandsbediening en autoadapter voor onderweg

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.