Improvisatietheater van The Impro Company Improvisatietheater van The Impro Company Improvisatietheater van The Impro Company Improvisatietheater van The Impro Company Improvisatietheater van The Impro Company
Improvisatietheater van The Impro Company Improvisatietheater van The Impro Company Improvisatietheater van The Impro Company Improvisatietheater van The Impro Company Improvisatietheater van The Impro Company
Improvisatietheater van The Impro Company
0 Review | Review toevoegen
The Impro Company speelt tijdens uw themadag ge√Įmproviseerde sc√®nes waaraan het publiek input geeft. In het optreden op maat staat interactie en uw onderwerp centraal.
Vraag vrijblijvend een offerte aan
 
Op verlanglijst

Waarom en voor wie

The Impro Company is inzetbaar bij bijeenkomsten voor personen die in prive of werk in aanraking komen met mensen met dementie (mantelzorgers, verpleegkundigen, bestuurders etc). Het inzetten van improvisatietheater bij uw bijeenkomst zorgt voor een dynamisch en herkenbaar programma. Naast de inhoudelijke programma onderdelen zorgt The Impro Company voor lucht in het programma en energie bij de bezoekers. Vanwege het geimproviseerde karakter is The Impro Company op veel manieren inzetbaar. In overleg met u kijken we naar een goed programma.

Inhoud The Impro Company Improvisatietheater

The Impro Company speelt korte geimproviseerde sketches op basis van de inhoud van de bijeenkomst. Kernwoorden hierbij zijn herkenbaarheid, energie en interactie. Bij het spelen van de sketches wordt het publiek zeer actief betrokken, ze bepalen mede de inhoud van de scenes. Dit zorgt voor een betrokken publiek en is daarom een goede afwisseling met inhoudelijke sprekers.

Afhankelijk van de doelgroep en het programma wordt in overleg gekeken naar een goede inzet van The Impro Company. De acteurs die ingezet worden bij de bijeenkomst hebben allen een affiniteit met zorg, enkele van hen zijn in het verleden werkzaam geweest in de zorg.

Programma

De opzet en het programma van de bijeenkomst wordt in een (telefonisch) vooroverleg bepaald om zo goed in te spelen op het programma van de dag. Ieder programma is namelijk anders en dus ook is de inzet van The Impro Company anders.

Praktische informatie

Voor een optreden is het van belang dat alle deelnemers het speelvlak goed kunnen zien en de acteurs goed kunnen horen. Voor groepen groter dan 30 personen is dan technische ondersteuning nodig. Daarnaast dient het publiek plaats te nemen op stoelen in bioscoopopstelling. Afhankelijk van de gebruikte locatie wordt gekeken naar de zaalopstelling.

  vraag hier vrijblijvend een offerte aan  

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.