GoLiveClip - De allereerste valrisicometer én valdetector ineen! Inclusief activiteitenmonitor, alarmmelder en SOS knop. GoLivePhone App - Bedien de Clip en maak het menu van uw telefoon eenvoudiger GoLiveClip - Meet valrisico GoLiveApp - Veilige zone GoLiveApp - Hoe gaat het KNOP GoLiveApp - Locatie delen GoLiveApp - Medicijn herinnering GoLiveAssist - Voor ondersteuning op afstand
GoLiveClip - De allereerste valrisicometer én valdetector ineen! Inclusief activiteitenmonitor, alarmmelder en SOS knop. GoLivePhone App - Bedien de Clip en maak het menu van uw telefoon eenvoudiger GoLiveClip - Meet valrisico GoLiveApp - Veilige zone GoLiveApp - Hoe gaat het KNOP GoLiveApp - Locatie delen GoLiveApp - Medicijn herinnering GoLiveAssist - Voor ondersteuning op afstand
GoLiveClip | Alles-in-één veiligheidsclip
0 Review | Review toevoegen
Activiteitenmonitor, alarmmelder, valrisicometer én valdetector ineen! Zien waar iemand is via GPS, veilige zone instellen en SOS knop. Met de mogelijkheid om iemand op afstand te ondersteunen.

Standaard levertijd

2-4 werkdagen

‚ā¨¬†149,00
Prijs per offerte
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijstGoLiveClip - activiteitenmonitor, alarmmelder, valrisicometer én valdetector ineen!

De GoLiveClip is een (in)activiteiten tracker, val preventor & detector en alarm button in een. Eenvoudig vast te klippen op of onder je kleding, zelfs aan een koord om je nek onder de douche. Ze staat met bluetooth in verbinding met de GoLivePhone app op uw smartphone en voert alle metingen volledig automatisch uit.

Hij is licht, ( ... gram, ong. 53 x 30 mm) modern en zeer eenvoudig te bedienen. Kortom voor iedereen, op ieder moment, waar u ook bent. Of u zich een moment minder veilig voelt of een verhoogd valrisico heeft vanwege de sport die u uitvoert, de hobby die u heeft, het beroep dat u uitoefent of misschien uw gezondheidssituatie of leeftijd, met de GoLiveClip voelt u zich altijd vrij en veilig. 

Het is van belang dat de GoLiveClip en uw smartphone met elkaar in verbinding blijven. Neem (of geef) wanneer iemand van huis gaat zowel de clip als de telefoon mee, en zorg ervoor dat Bluetooth aan staat. Alleen dan werkt de clip en gps functie correct.


GoLive Maandabonnement

De GoLiveClip kan alleen gebruikt worden in combinatie met een maandabonnement, inclusief GoLivePhone app, GoLiveAssist en de GoLiveActive app. Gedurende de eerste maand na in gebruik name, dient u naar de activeer abonnement pagina op onze website te gaan. Hier activeert u het maandelijks opzegbare abonnement a € 4,99 euro per maand.

Voordelen van de alles in één veiligheidsclip

Automatische Valdetectie 

Na een val volgt automatisch een waarschuwing met locatie tracking. 
De GoLiveClip neemt automatisch waar als de gebruiker gevallen is en stuurt dan direct een sms en een mail naar de ingestelde contacten, formeel of informeel.


Valrisico analyze - Voorkomen is beter dan genezen

Preventie en vroege herkenning. Omdat de GoLiveClip zo eenvoudig is in gebruik en automatisch alle metingen doet, is ze ook ideaal om een verhoogd valrisico te herkennen. De GoLiveClip meet constant essentiële val risico indicatoren en waarschuwt u en eventueel door u ingestelde contacten, als er sprake is van een verhoogd valrisico. Met behulp van de oefeningen in de GoLiveActive app of bijvoorbeeld door een bezoek te brengen aan een fysiotherapeut kunt u vervolgens dit val risico weer verlagen. Immers voorkomen is beter dan genezen.


Alarmknop

Hulp is slechts 1 druk op de knop verwijderd, altijd en overal.
Mocht u zich een moment onveilig voelen of om een andere reden hulp nodig hebben, kunt u op de mobiele alarm knop drukken van de GoLiveClip. De door u ingestelde contacten, formeel of informeel, worden gewaarschuwd waar u zich bevindt en dat u hulp nodig heeft.


(In)Activiteitenmonitor

Houd bij hoe actief u bent. De GoLiveClip houdt automatisch bij hoeveel u beweegt: aantal stappen, verbrande calorieën, tijd dat u actief bent, afstand die u heeft gelopen en nog veel meer. De CLIP meet zelfs het onderscheid in „MET-waarde” van de activiteit. Immers een activiteit met een MET-waarde van meer dan 3 draagt optimaal bij tot uw gezondheid. De bijbehorende GoLivePhone app geeft alle gegevens overzichtelijk weer. Dat stimuleert u om actief te blijven of bepaalde doelen te halen. Verder kunt u een waarschuwing instellen, zodat uw contacten een melding krijgen als u een bepaalde tijd helemaal niet actief bent geweest. Veiligheid gaat vóór alles bij de GoLiveClip.


Voor en door iedereen te gebruiken

De GoLiveClip is licht, modern en zeer eenvoudig te bedienen. Kortom voor iedereen, op ieder moment, waar u ook bent. Of u zich een moment minder veilig voelt of een verhoogd valrisico heeft vanwege de sport die u uitvoert, de hobby die u heeft, het beroep dat u uitoefent of misschien uw gezondheidssituatie of leeftijd, met de GoLiveClip voelt u zich altijd vrij en veilig.

De ervaring heeft geleerd dat in geval van dementie de GoLiveClip goed kan werken wanneer de mantelzorger of zorgverlener erop toe kan zien dat de gebruiker zowel de GoLiveClip als de mobiele telefoon altijd bij zich heeft. De clip en telefoon moeten immers altijd in elkaars buurt zijn om verbonden te blijven.


Werkt op Android en IOS smartphones met de GoLivePhone App

De GoLiveClip staat automatisch in verbinding met uw smartphone met daarop de GoLivePhone app. De metingen die door de GoLiveClip gedaan worden zijn in de GoLivePhone app in te stellen net als de contacten met wie u deze informatie eventueel wilt delen.

Lange batterijduur

De batterij gaat afhankelijk van het gebruik tot drie dagen mee, waarna ze in 1.5 uur weer helemaal draadloos opgeladen kan worden. De Clip geeft zelf aan als de batterij leeg geraakt (led indicatie lampje) maar ook op uw telefoon zal dit duidelijk zichtbaar zijn. U kan instellen dat u en indien gewenst uw contactpersonen, gewaarschuwd worden als de batterij leeg begint te geraken.

Draadloos opladen

De GoLiveClip is bedacht om zo eenvoudig mogelijk te kunnen worden gebruikt, dus vergeet het uit de knoop halen van een oplaadkabel, leg de Clip eenvoudig op de meegeleverde draadloze oplader en in 1.5uur is die weer helemaal gebruiksklaar opgeladen, voor dagen meetplezier.

Waterdicht

De GoLiveClip is spatwater dicht. U kunt de Clip dus gewoon in de regen gebruiken, maar bijvoorbeeld ook onder de douche. Immers in de badkamer gebeuren de meeste val ongelukjes. Wel zo geruststellend, de GoLiveClip is ECHT altijd en overal paraat voor uw veiligheid.

GoLivePhone app - maakt uw smartpone een stuk slimmer

De GoLivePhone app werkt naadloos samen met de GoLiveClip.

Via Bluetooth staan beide met elkaar in verbinding. De clip stuurt alle gegevens door naar de app die ze overzichtelijk weergeeft op uw telefoon en in actie komt wanneer het nodig is. De GoLivePhone app werkt op de meeste Android en iOS smartphones, niet ouder dan twee jaar met BLE (Bluetooth).

Het Android telefoonmenu of het onze?

We hebben een eigen telefoonmenu ontwikkeld. Uw volledige telefoon krijgt daarmee een extra gebruiksvriendelijke bediening. Ideaal voor beginnende smartphonegebruikers en iedereen die gewoon van een eenvoudige bediening houdt. U kunt ook gebruikmaken van het standaard Android menu en daarin de GoLivePhone app aanklikken. U bepaalt wat u het prettigst vindt, uw smartphone past zich eenvoudig aan. (Android only)

Automatische valdetectie 

Clip en App reageren direct bij een val. Een goed voorbeeld van de naadloze samenwerking tussen GoLiveClip en GoLivePhone app is de valalarmering. Zodra de GoLiveClip signaleert dat u valt, stuurt de GoLivePhone app automatisch een alarmbericht naar de door u ingegeven contacten.


Slimme valrisico analyse

U valt al op vóór u valt. De GoLivePhone app geeft de metingen van de GoLiveClip duidelijk weer in overzichten en grafieken. Als u wat moeilijker beweegt of aan uw tweede jeugd bent begonnen, is de valrisico analyse extra interessant. Aan de hand van uw bewegingen door de dag heen, maakt de app in één oogopslag inzichtelijk of uw risico op een val is toegenomen. U kunt doorklikken om in detail te zien waardoor dit risico precies is veranderd. Vervolgens helpen de oefeningen in de GoLiveActive app u om bijvoorbeeld uw balans of lenigheid te verbeteren.


Eenvoudige alarmering

Ook in de App volstaat één druk op de knop. Naast de GoLiveClip is ook GoLivePhone app voorzien van een alarmknop. Met één druk op de alarmknop kunt direct 112 bellen of door u ingestelde contactpersonen om hulp vragen. Zij ontvangen samen met uw hulpverzoek de exacte locatie waar u zich op dat moment bevindt. (Android only)

Extra functies voor extra veiligheid

We geven u hier alvast een idee van enkele van de extra handige functies die we u bieden met de GoLivePhone app. (Android only)

Medicijnbeheer

Altijd op tijd uw medicatie. Uw persoonlijke assitent stuurt u een bericht wanneer u welk medicijn moet nemen.

Veilig gebied instellen 

Nooit meer dwalen of verdwalen. Zodra u te ver van uw huis of uw bestemming komt, ontvangt u een waarschuwing. Ook eventuele personen die u daarvoor instelt, krijgen een bericht. De GoLivePhone App wijst u met eenvoudige instructies de weg terug, uw omgeving weet precies waar u bent en kan u eventueel begeleiden. 


Locatiebepaling

Snel zicht op waar u bent. Vindt u het een prettig idee dat indien nodig, altijd iemand weet waar u precies bent? Dan kunt u uw locatie delen met een of meerdere contactpersonen die u daarvoor instelt. Dat geeft u en de mensen die om u geven een gerust gevoel.


De "hoe gaat het" knop 

Laat even weten hoe u zich voelt. Voor degenen die om u geven, is een klein gebaar vaak al voldoende geruststelling. Via de GoLivePhone App laat u via een smiley even weten hoe het met u gaat. 


Duidelijk, gebruiksvriendelijk en Nederlands

We willen persoonlijke veiligheid bereikbaar maken voor iedereen, daarom hebben we zoveel aandacht besteed aan het gebruiksgemak van onze App. U stelt alleen de functies in die u wilt gebruiken. De iconen op uw scherm maakt u zo groot en duidelijk als u wenst. De bediening is logisch en volledig Nederlands. Verdere is er een uitgebreide online handleiding met stap voor stap uitleg.

GoLiveAssist App - Ondersteun op afstand

Ondersteuning op afstand is voortaan heel dichtbij. De mensen die om u geven kijken mee.

Met GoLiveAssist houdt u de mensen om u heen betrokken en aangesloten. Via GoLiveAssist hebben zij online inzicht in de gegevens die de GoLiveClip verzamelt. U bepaalt zelf welke informatie u deelt en welke mogelijkheden uw contactpersonen krijgen om u te ondersteunen.

GoLiveAssist werkt op elke smartphone, tablet, laptop of pc met een internetverbinding. De contactpersonen die u daar toestemming voor geeft, kunnen zo op afstand meekijken met de metingen die de GoLiveClip continu doet. Ze krijgen een alarmmelding als dat nodig is, maar kunnen ook zelf vinger aan de pols houden door wanneer ze maar willen GoLiveAssist te bekijken. Een hele geruststelling.


Hulp op afstand via toegang tot de GoLivePhone App

De GoLiveClip werkt naadloos samen met de GoLivePhone app waarin u alle instellingen van uw clip bijhoudt. Als u dat prettig vindt, kunt u een of meerdere contactpersonen toestemming geven om via GoLiveAssist op afstand aanpassingen te maken in uw GoLivePhone app. Een nieuwe functie toevoegen, een herinnering aanmaken. Het kan allemaal heel eenvoudig op afstand met GoLiveAssist. Een of meerdere personen die dicht bij u staan, beheren de GoLivePhone app samen met u en zorgen ervoor dat alles actueel blijft en niemand iets vergeet. (Android only)

Snelstartgids voor Android en IOS gebruikers

De verpakking is naast de GoLiveClip, voorzien van een draadloze oplader en een zgn snel start gids. Hierin vind je alle essentiële informatie over de GoLiveClip en hoe deze gekoppeld kan worden met de smartphone. Wij adviseren je deze gids goed door te lezen voordat je de GoLiveClip gaat gebruiken en de installatie stappen zoals hierin beschreven nauwkeurig te volgen. Er zijn ook handige instructievideo's die u kunt bekijken.

Na het verkrijgen van de GoLiveClip download u de GoLivePhone app uit de Playstore.

  download snelstartgids voor Android 
 
download snelstartgids voor IOS  

Goed om te weten

Het kost meestal even wat tijd, voordat de gebruiker gewend raakt aan het dragen van de GoLiveClip. Draag de GoLiveClip dagelijks op een vaste plek op je kleding cq lichaam en laad de GoLiveClip dagelijks op. Zorg dat de smartphone en GoLiveClip altijd bij elkaar in de buurt blijven voor een goede verbinding en werking. De GoLiveClip maakt gebruik van zelflerende algoritmes die de beweegpatronen na 15 dagen gaan herkennen, waardoor de nauwkeurigheid verbeterd. Pas na 15 dagen consequent dagelijks dragen op een vaste plek worden de verschillende applicaties zoals de activiteiten, het valrisico en de valdetectie nauwkeurig en betrouwbaar. Hoe geavanceerd onze technologie ook is: we kunnen niet volledig voorkomen dat er af en toe een vals alarm plaats zal vinden. Dit kan gebeuren wanneer de GoLiveClip een onverwachte, plotselinge beweging maakt – zoals wanneer u de clip af doet en weg legt op de oplader bijvoorbeeld, in een diepe stoel ploft of wanneer u een kledingstuk waar de clip nog aan bevestigd zit in de wasmand gooit. Als dit gebeurt, annuleer het alarm dan door de knop een aantal secondenlang ingedrukt te houden.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

GPS tracker functies
Alarmknop
Activiteit- en/of valdetectie
Spreek- en luisterverbinding
Veilige zone instellen
Waterdicht
Waterresistent
Alarmering naar ...
Familie of mantelzorger
Zorgcentrale
Draagvorm
Clip
Horloge
Om de nek
Riem-bevestiging
Schoenzool
Sleutelbos-bevestiging
Abonnement vorm
Huren of kopen
Huren
Kopen
Voor mannen/vrouwen
Mannen
Vrouwen