Functionele kleding; zelf eenvoudig (laten) maken - Deel 2 Functionele kleding; zelf eenvoudig (laten) maken - Deel 2 - inhoud Functionele kleding; zelf eenvoudig (laten) maken - Deel 2
Functionele kleding; zelf eenvoudig (laten) maken - Deel 2 Functionele kleding; zelf eenvoudig (laten) maken - Deel 2 - inhoud Functionele kleding; zelf eenvoudig (laten) maken - Deel 2
Functionele kleding; zelf eenvoudig (laten) maken - Deel 2
1 Review | Review toevoegen
Download de PDF: een boekje met naaibeschrijvingen over het aanpassen van kleding voor mensen waarvoor gekleed worden moeilijk is, vanwege begrip of bewegingsbeperkingen.

Standaard levertijd

3 - 5 werkdagen

€ 0,00
Prijs per stuk
 
Op verlanglijst

Waarom en voor wie

Functionele kleding is een belangrijke voorziening voor mensen met cognitieve of lichamelijke beperkingen. Maar functionele kleding kan ook duur zijn om aan te schaffen. Vooral wanneer iemand al een hele kast vol kleding heeft! 

Inhoud van het boekje

Dit is deel 2 met nieuwe voorbeelden.

Functionele kleding is een belangrijke voorziening voor mensen met cognitieve of lichamelijke beperkingen. Maar functionele kleding kan ook duur zijn om aan te schaffen. Na het eerste boekje “functionele kleding”; eenvoudig zelf (laten maken) kwamen al snel vragen wanneer er een vervolg kwam.

Ondertussen waren alweer veel ideeën verzameld en uitgevoerd en uitgeprobeerd in de praktijk. Voorbeelden werden genaaid, foto’s gemaakt van de processtappen en de eindresultaten van de aanpassingen en teksten geschreven. En: dit boekje is het resultaat!

In dit boekje vind je weer veel nieuwe voorbeelden van aanpassingen voor kleding, maar ook functionele kleding die je helemaal zelf kunt maken. De beschrijvingen zijn geïllustreerd met maar liefst 146 kleurenfoto’s en illustraties.

Je vindt informatie over materialen zoals stoffen en fournituren die het meest geschikt zijn, en voorbeelden voor aanpassingen van lingerie (3), blouses en truien (11), broeken en rokken (5) een voorbeeld voor het aanpassen van een jas en als laatste twee leuke patronen voor zorgservetten. Al met al weer 48 pagina’s naai- en vermaak-plezier voor het maken van comfortabele kleding voor zorgafhankelijke mensen van alle leeftijden.

Het boekje heeft zowel leuke voorbeelden voor de zomer- als de winterperiode.

Download hier het boekje 'Meer functionele kleding' in pdf format.

  Download hier   

Sorteren op:

Review toevoegen
Strijk naai en verstelwerk sandra - 31-08-2020 13:35

Wat een top boekje ,
Hier kan ik heel veel uit halen .
Mijn klant wil al wat dingen hebben die ik moet maken.
Top dat dit soort boeken er zijn

ISBN
9789053790298
Auteur
S. Meinders
Uitgeverij
Mobicare