Eten en drinken bij dementie
Eten en drinken bij dementie
0 Reviews | Review toevoegen

Verzorgenden, verpleegkundigen en voedingsassistenten krijgen met 'Eten en drinken bij dementie' praktische handvatten om hun cliënten te kunnen ondersteunen.

Standaard levertijd

In herdruk. Leverbaar vanaf begin september 2018

€ 19,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Waarom en voor wie

  • Dit boek leert je om cliënten met dementie te helpen met eten en drinken 
  • Brengt je op de hoogte van de laatste voedingsrichtlijnen en onderzoeksresultaten
  • Is voorzien van een download met praktische handvatten

Omschrijving

Voor veel mensen met dementie is eten en drinken moeilijk. Goede zorg bij eten en drinken is essentieel om mensen met dementie zo gezond mogelijk te houden en hun kwaliteit van leven hoog te houden. Dit boek geeft verzorgenden, verpleegkundigen en voedingsassistenten alle benodigde kennis over eten en drinken bij dementie. Het uitgangspunt is dat een positieve en persoonlijke benadering het beste werkt. Je krijgt praktische handvatten om je cliënten goed te kunnen ondersteunen. Je leert hoe je kunt helpen bij het eten en drinken, zodat cliënten zo gezond mogelijk blijven - en hun kwaliteit van leven daardoor verbetert. Verzorgenden en verpleegkundigen kunnen met de juiste kennis en voldoende aandacht een cruciale rol spelen.  

In deze geheel herziene druk van Eten en drinken bij dementie zijn de meest actuele adviezen van het Voedingscentrum opgenomen, net als belangrijke richtlijnen en nieuwe lessen uit onderzoek en praktijk. Nieuw is ook het overzicht van handvatten over eten en drinken bij dementie dat je kunt downloaden. 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

ISBN
9789035235397
Auteur
Jeroen Wapenaar, Lisette de Groot
Uitgeverij
Reed Business Education
Laatst bekeken producten