Eten en drinken bij dementie
Eten en drinken bij dementie
0 Reviews | Review toevoegen

Verzorgenden, verpleegkundigen en voedingsassistenten krijgen met 'Eten en drinken bij dementie' praktische handvatten om hun cliënten te kunnen ondersteunen.

Standaard levertijd

In herdruk. Leverbaar vanaf begin september 2018

€ 19,55
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Voor veel mensen met dementie is eten en drinken moeilijk. Goede zorg bij eten en drinken is essentieel om mensen met dementie zo gezond mogelijk te houden en hun kwaliteit van leven hoog te houden. Verzorgenden, verpleegkundigen en voedingsassistenten krijgen met 'Eten en drinken bij dementie' praktische handvatten om hun cliënten te kunnen ondersteunen. Ze leren met dit boek hoe ze kunnen helpen bij het eten en drinken en hoe ze het thema eten en drinken kunnen gebruiken om de kwaliteit van leven van mensen met dementie te verbeteren.

Jeroen Wapenaar werkt als zelfstandig wetenschapsjournalist. Ouderenzorg is een van zijn specialisaties.

Prof.dr.ir. Lisette de Groot is persoonlijk hoogleraar Voeding en gezondheid aan Wageningen University. In haar onderwijs en onderzoek richt ze zich op de vraag hoe voeding bij de oudere mens kan bijdragen aan het handhaven van de gezondheid.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

ISBN
9789035235397
Auteur
Jeroen Wapenaar, Lisette de Groot
Uitgeverij
Reed Business Education