Diffuser - Ceralia
Diffuser - Ceralia
0 Reviews | Review toevoegen

De Ceralia (keramische) ultrasone diffuser combineert design met het welzijn van aromatische diffusie, waardoor u een zachte, aangename sfeer kunt creëren.

Standaard levertijd

2-4 werkdagen

€ 57,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

De luchtkwaliteit in huis en in zorginstellingen is vaak niet goed en dat heeft een enorme invloed op de kwaliteit van uw leven! 

Een diffuser verbetert de lucht van uw leef- en werkruimten. Daar waar een teveel aan stress en onrust heerst, brengt de diffuser ontspanning en rust. Kwalijke geurtjes als sigarettenrook, keukengeuren, zweet en die typische "ziekenhuislucht" verdwijnen als sneeuw voor de zon. 

Deze etherische olie diffuser werkt door het vernevelen van water. Het toevoegen van een paar druppels etherische olie aan het water is genoeg (max. 15 druppels) om hun geuren en de voordelen ervan te verspreiden in uw huis.


De Ceralia (keramische) ultrasone diffuser combineert design met het welzijn van aromatische diffusie, waardoor u een zachte, aangename sfeer kunt creëren.

U hoeft alleen maar lichte druk uit te oefenen op de Ceraila en het verspreidt uw etherische oliën in een zachte mist, versterkt met een zacht veranderend licht (ook vast te zetten of zonder licht te gebruiken), en biedt u alle natuurlijke voordelen van etherische oliën in een aangename atmosfeer.

Praktisch en gemakkelijk te gebruiken 

U zult genieten van de zachte, ingetogen verlichting, waardoor deze diffuser een uitstekend decoratief object is.
Deze etherische oliediffuser werkt door het water te besproeien. Een paar druppels essentiële oliën die aan het water worden toegevoegd, is voldoende (maximaal 15 druppels) om hun geur en gunstige eigenschappen in uw kamer te verspreiden. Ultrasone verneveling produceert een lichte nevel van water die de essentiële oliën verspreidt en droge lucht aangenaam bevochtigt.

Dankzij de vernevelingstechniek kan het diffuus zijn over een oppervlakte tot 30 m².

Operatie principe
De verneveling wordt veroorzaakt door de vibratie van een keramische chip met een zeer hoge frequentie die ultrageluid veroorzaakt door zijn beweging. Dat is de reden waarom de Ceralia-diffuser ultrasone verneveling gebruikt. Deze ultrasone verneveling is daarom wat de essentiële oliën verspreidt.

Kenmerken
 • Lichtbesturing
 • Waterniveau sensor en automatische uitschakeling wanneer het niveau laag is
 • Diffusietijd: ingebouwde aan / uitknop onder het product
 • Overig: Luchtbevochtiging
De diffuser monteren
 1. Het apparaat moet op een vlak, horizontaal oppervlak worden geplaatst.
 2. Sluit de AC-adapter aan op de diffusor zonder deze in een stopcontact te steken.
 3. Verwijder de keramische behuizing en dek af.
 4. Gebruik leidingwater bij kamertemperatuur (geen gedemineraliseerd water) om het basisreservoir te vullen met niet meer dan 80 ml (overschrijd het maximumniveau-merkteken niet).
 5. Voeg 5 tot 15 druppels (maximaal) essentiële oliën toe om in het water te diffunderen
 6. Plaats het deksel en vervolgens de keramische behuizing terug op de basis.
 7. Steek de netadapter in een stopcontact.
 8. Om uw Céralia te starten, drukt u eenvoudig op de bovenkant van het apparaat. Hierdoor wordt de "" voetknop "" onder het apparaat geactiveerd.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten