Dé drinkbeker voor tillende handen - SASSCup Dé drinkbeker voor tillende handen - SASSCup Dé drinkbeker voor tillende handen - SASSCup Dé drinkbeker voor tillende handen - SASSCup
Dé drinkbeker voor tillende handen - SASSCup Dé drinkbeker voor tillende handen - SASSCup Dé drinkbeker voor tillende handen - SASSCup Dé drinkbeker voor tillende handen - SASSCup
Dé drinkbeker voor tillende handen - SASSCup
0 Review | Review toevoegen
Deze beker is speciaal ontwikkeld voor personen die problemen ervaren bij het drinken door trillende handen of een verminderde motoriek. Helpt om niet meer te morsen.

Standaard levertijd

Normaal 3 - 5 werkdagen.

€ 32,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Waarom en voor wie

Deze beker is speciaal ontwikkeld voor personen die problemen ervaren bij het drinken door trillende handen of een verminderde motoriek. Bijvoorbeeld personen met een verstandelijke of fysieke beperking zoals de ziekte van Parkinson, spastische bewegingen en tremoren.

Hoe werkt de beker

De beker ziet er van buitenaf uit zoals elke andere beker. Mooi van formaat en met een comfortabel groot handvat. Het handvat is gemakkelijk vast te pakken of over de hand te klemmen. Er kan normaal uit gedronken worden, zonder gebruik van rietjes, tuitjes of deksels.

Dankzij het innovatieve inzetstuk dat speciaal voor deze beker is ontworpen, blijft vloeistof eenvoudig in de beker, zelfs bij grove ongecontroleerde bewegingen. Het oppervlak van het inzetstuk houdt gemakkelijk de vloeistof tegen. De gaatjes aan de zijkant van het inzetstuk zorgen ervoor dat de vloeistof in de beker met een snelheid van 15 tot 18 ml/s kan doorstromen wanneer men de beker kantelt. Hierdoor kan er op normale wijze uit de beker gedronken worden.

Let op; de SASSCup is géén anti-lek beker!

Deze handige beker wordt geleverd met inzetstuk, maar is ook te gebruiken als normale beker. Het inzetstuk is eenvoudig te verwijderen. Verkrijgbaar in 8 stijlvolle kleuren.

De SASSCup is te gebruiken in combinatie met verdikkingsmiddelen. Dranken met een dikte vergelijkbaar met drinkyoghurt zullen langzamer stromen, maar kunnen wel gedronken worden. Vla of yoghurt wordt niet aangeraden.

De beker én het inzetstuk zijn vaatwasbestendig en zijn ook eenvoudig te reinigen met heet water en een borstel. Het materiaal waar de SASSCup van is gemaakt is hydrofoob en stoot water en vuil af, wat het schoonmaken makkelijker maakt.

De SASSCup is door studenten ontwikkeld, is uitgebreid getest en wordt geproduceerd in Nederland.

Specificaties

  • Afmetingen - 10,5 x 8,8 cm
  • Productgewicht - 82 gr
  • Kleur - Zwart
  • Magnetronbestendig
  • Inhoud - 150 ml
  bestellen  

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.