De Rust van Landelijk Leven Abonnement 24/7 film - Rust van de Natuur - plus professionele player De Rust van Onderwater Leven Abonnement 24/7 film - Rust van de Natuur - plus professionele player Abonnement 24/7 film - Rust van de Natuur - plus professionele player Abonnement 24/7 film - Rust van de Natuur - plus professionele player
De Rust van Landelijk Leven Abonnement 24/7 film - Rust van de Natuur - plus professionele player De Rust van Onderwater Leven Abonnement 24/7 film - Rust van de Natuur - plus professionele player Abonnement 24/7 film - Rust van de Natuur - plus professionele player Abonnement 24/7 film - Rust van de Natuur - plus professionele player
Abonnement 24/7 film - Uitbreidingspakket - De Rust van Landelijk Leven | Beter door Beeld
0 Review | Review toevoegen
Natuur film 'Rust van Landelijk Leven' die de hele dag doordraait. De film is speciaal gemaakt voor de belevingswereld van mensen met dementie. Uitbreidingspakket.

Standaard levertijd

5 werkdagen

€ 78,00
Prijs per Jaarabonnement voor 1 TV toestel, excl. eenmalige aanschaf professionele Player
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Uitbreiding van het abonnement op de 24/7 film De Rust van Natuur

  • Let op! Alleen aan te schaffen als uitbreidingspakket bij het abonnement “De Rust van Natuur
  • Licentiekosten per jaar voor het gebruik van de film “De Rust van Landelijk Leven”
  • Opzegtermijn is een half jaar
  • De film wordt geleverd op een usb stick en is alleen afspeelbaar op de speciale player die u voor "De Rust van Natuur" gebruikt
  • 60 minuten filmmateriaal van het boeren buiten leven, boerderijdieren, en oude ambachten
  • Speciaal ontwikkeld voor de doelgroepen mensen met dementie en/of verstandelijke beperking

Een player met anderhalf uur film die de hele dag doordraait. Speciaal gemaakt voor de belevingswereld van mensen met dementie. 

Er is veel wetenschappelijk bewijs dat kijken naar natuur een positief effect heeft op mensen. Er treed een vermindering van angst en onrust op. Tevens heeft kijken naar natuur ook een positieve invloed op het verminderen van agressie en boosheid.

De film 'De Rust van Natuur' speelt continu af en is speciaal gemaakt voor de belevingswereld van mensen met dementie. 

U kunt het abonnement uitbreiden met de volgende paketten:
 


De beelden zijn rustig, eenvoudig en herkenbaar. Ze bevatten niet teveel prikkels, tegelijkertijd houden ze de hersenen aangenaam bezig. Zo krijgen demente mensen voldoende tijd en gelegenheid om de beelden in zich op te nemen. De onderwerpen roepen positieve herinneringen en emoties op.  

De film bestaat grotendeels uit natuurfilm (landschappen en dieren) en diashows van natuurfoto's en beelden van vroeger uit openluchtmusea. De beelden worden ondersteund door natuurgeluid en rustgevende muziek. Bekijk hier een voorproefje!

Professionele player

Met de professionele player kan de film gedurende de hele dag doorlopend worden afgespeeld. Zorgverleners hoeven de film niet iedere keer weer op te starten, zoals bij een gewone DVD speler. De toepassing is ook geschikt voor speciaal ingerichte "bioscoopjes" in loopgangen of andere ruimtes, zoals bijvoorbeeld een snoezelkamer. 

De eenmalige aanschafkosten van deze professionele Player bedragen € 296,45. De players worden geleverd met een usb-stick en HDMI kabel voor aansluiten op een beeldscherm. De usb-stick blijft eigendom van Beter door Beeld en zal bij beëindigen van het abonnement moeten worden ingeleverd.

Afmeting van de Player: 9 cm x 7,5 cm x 2,5 cm

Alternatieve manieren van afspelen

De film kan ook op een Centraal netwerk, Narrow casting systeem of TV kanaal vertoond worden. Aanschaf van de professionele Player is dan niet nodig. Vraag voor het realiseren van een dergelijk systeem vrijblijvend een offerte aan.

Heeft u vragen over dit product neem dan gerust eerst contact met ons op.

  Neem contact op  

Abonnement 

  • Een abonnement per Televisietoestel kost € 205,00 per jaar. 
  • Bij het abonnement is een jaarlijkse update van 30 minuten nieuwe film inbegrepen.
  • Het abonnement sluit men af voor onbepaalde tijd, de opzegtermijn is een half jaar.


Mocht u in een instelling voor meerdere televisies een abonnement willen afsluiten, dan zijn de kosten per abonnement aanzienlijk lager. Vraag hiervoor een offerte aan. 

Mocht op de televisie waarvoor u een abonnement wilt afsluiten al een professionele Player aangesloten zijn, dan kunt u volstaan met het afsluiten van een jaarabonnement.

  Neem contact op  

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.