DayClock - Kalenderklok - Digitaal - Op afstand te beheren. 5 3
DayClock - Kalenderklok - Digitaal - Op afstand te beheren.
Reviews | Review toevoegen

Een staande klok met agendafunctie waarop de dag, datum en dagdeel voluit geschreven staan aangegeven. Duidelijk leesbaar. De Plus 10 heeft een spraakfunctie, die agendaitems kan uitspreken.

Standaard levertijd

3-5 werkdagen

€ 179,00
Prijs per stuk. Tijdelijk abonnement 1e jaar ter waarde van € 39.00 gratis. Geldig t/m 30 juni 2017.

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Tijdelijk extra voordelig! Ter gelegenheid van vaderdag is het abonnement ter waarde van € 36.00 voor het eerste jaar gratis. Vul wanneer u de DayClock plus agendafunctie bestelt de kortingscode 'abonnement1ejaar' in. Geldig t/m 30 juni 2017.

DayClock Plus 7 - Dagdeel (7 inch) wit

€ 179,-

Zeer geschikt voor als de tijd u een zorg zal zijn, maar wel wilt weten wat voor een dag het is. Wilt u wel zien hoe laat het is, dan kunt u ook kiezen voor de analoge uitvoering.  

Een staande digitale klok met agendafunctie waarop de dag en datum voluit geschreven staan aangegeven. Geen afkortingen of kleine letters en duidelijk leesbare weergave voor zowel dag als nacht. Zeer geschikt voor als de tijd u een zorg zal zijn, maar wel wilt weten wat voor een dag het is.

De perfecte oplossing voor vergeetachtigen of mensen met dementie die de dagen door elkaar beginnen te halen, zoals met Alzheimer.

De DayClock Plus 7 is wit en is daardoor inpasbaar in elk interieur. Afmeting 19 x 11 cm.
Met de 2 robuuste houders staat de DayClock goed stevig op elke ondergrond. De adapter is natuurlijk inbegrepen.

Na herstel van een eventuele stroomuitval stelt de klok zichzelf weer in op de actuele dagaanduiding.

Eveneens is het mogelijk om senioren in het besef van de dagdelen te ondersteunen. Op deze ouderen klok kan daarom ook de tijd en/of het jaartal mee aangegeven worden. Zowel analoge als digitale tijden kunnen getoond worden. Daarnaast kunnen ook de dagdelen ‘ochtend’, ‘middag’, ‘avond’ en ‘nacht’ ingesteld worden.

Buiten het feit dat deze Dayclock zowel een ouderen klok, als een dagkalender voor ouderen is, beschikt deze Dayclock ook nog over een innovatieve foto functie. Bij een bepaalde afspraak of herinnering kan een foto ingesteld worden. Een foto op de klok biedt namelijk ook visuele ondersteuning. Veel ouderen vinden het bijvoorbeeld eng om de deur voor iemand open te doen, omdat ze soms gezichten en namen niet meer goed kunnen herinneren.

Uw vader of moeder hoeft met de Dayclock nooit meer onzeker te zijn!

DayClock Plus 7 - Agenda (7 inch) wit

€ 179,- + jaarabonnement

Als uitbreiding beschikt deze ouderen klok ook over een agenda functie. Hierdoor wordt het een handige dagkalender voor ouderen. Structuur is voor iemand met dementie erg belangrijk. Men wil graag weten wanneer de hulp langs komt of wanneer het etenstijd is. Of wanneer de kleinzoon of kleindochter langs komt voor een bezoekje.

De Dayclock plus 7 kan op afstand de agenda bediend worden. De Dayclock plus 7 herinnert mensen met geheugenproblemen eraan wat er die dag allemaal op de planning staat. Een activiteit bestaat uit een tekstregel en deze verschijnt op het juiste tijdstip en op de juiste datum boven in het scherm. Door gebruik te maken van de Wi-Fi mogelijkheid van de DayClock met Dagdeel, kunnen activiteiten op de DayClock gepland worden, bijvoorbeeld om aan te geven of men naar de kapper of de bingo gaat. Daarnaast heeft de DayClock Agenda ook de mogelijkheid om een foto te tonen van een kind of kleinkind bijvoorbeeld.

U kunt een activiteit voorzien van een geluidssignaal, dat zich bij aanvang van de activiteit meerdere keren achter elkaar herhaald. U kunt zelf de frequentie en de herhaling instellen. Het volume kunt u op de DayClock zelf instellen, en regelen met de volumeknop. 

DayClock heeft een nieuwe functie toegevoegd - Het fotoalbum. U kunt foto's toevoegen aan een fotoalbum en instellen op welk moment deze foto's zichtbaar worden op de DayClock. 

De DayClock Plus 7 agenda heeft geen spraakfunctie, deze is alleen beschikbaar op de DayClock Plus 10 variant. 

Ook leverbaar met 10 inch beeldscherm

DayClock Plus 10 (10 inch) zwart

€ 239,-

Wilt u de boodschap nóg duidelijker maken? Kies dan voor de grotere versie van de Dayclock Plus 7: de DayClock Plus 10. Met deze 10 inch dagkalender zal het nog duidelijker zijn wat er op een desbetreffende dag gaat gebeuren!
De DayClock Plus 10 is zwart en daardoor inpasbaar in elk interieur. Afmeting 25,7 x 14,7cm.

NIEUW! Teksten die in de agenda als activiteit worden ingevoerd kunnen (om de herinnering nog duidelijker te maken) ook uitgesproken worden. Deze functie is op de Dayclock Plus 7 niet beschikbaar.

De prijzen van het abonnement

Voor de Agenda functie heeft u een bescheiden abonnement voor nodig van € 36,- per jaar voor een onbeperkt aantal activiteiten. Elke Agenda-regel is 1 activiteit. 
De betaling van het abonnement is vooraf en per jaar.

Na ontvangst van de DayClock kunt u de Agenda functie gedurende 1 maand kosteloos uitproberen. U kunt dan alsnog besluiten dat u het abonnement wilt opzeggen.
Het abonnementsgeld wordt dan naar uw rekening teruggestort.

Bij het bestellen van de klok moet u dan wel aangeven dat u de klok wilt kopen met de mogelijkheid om de Agenda functie te activeren. 

Voor deze functie krijgt u van ons dan een gebruikersnaam en een wachtwoord. 
De gekozen weergaven van de DayClock blijven daarnaast gewoon functioneren.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Claire Byrne -

Mijn vader heeft heel veel aan de kalenderklok. Hij kan zich niet meer oriënteren in tijd en ruimte, dus de klok is een heel goed hulpmiddel. Hij is nu minder onrustig.

DayClock - reactie op L.M. Lambalk -

De activiteitenregel heeft in de lengte gezien zijn beperking.

Wij werken aan een optie zodat activiteiten elkaar kunnen overlappen.
Zo kan b.v. een verjaardag straks (in 2016) een hele dag duren terwijl er tussendoor een keer komt te staan dat “Jan vanmiddag langs komt”

Iets “vooruit" aankondigen kan natuurlijk een dag van tevoren, om er op dezelfde dag nog een keer op terug te komen. Hier is enige creativiteit van de beheerder gewenst.

Afhankelijk van de op uw DayClock ingestelde lettergrootte kunt u waarschijnlijk nog wat karakters winnen door het volgende:

Als u via “Instellingen” en nog eens “Instellingen” in het linker menu naar “Weergave” zoekt en dan een kleiner “Lettergrootte” kiest, passen er meer karakters op de activiteiten regel. De schermweergave zelf wordt er niet veel kleiner door.

Afsluiten met het “vissershaakje", eventueel rebooten.

L.M.Lambalk -

Het werkt allemaal goed. Het aantal tekens wat ter beschikking is is een beetje aan de krappe kant waardoor je soms dingen een beetje cryptisch moet zeggen en dat maakt het er dus nu niet duidelijker van.
Ook is het niet mogelijk om tijden te laten overlappen of een soort van vooraankondiging te doen van een activiteit. Het is allemaal een beetje gericht op het "nu moment" en mijn moeder wil juist graag weten hoe de volgende dag er uit gaat zien of van tevoren weten hoe laat ze opgehaald wordt of zoiets.....

Toch alles bij elkaar een leuke aanwinst wat ze een mooi kado voor haar verjaardag vond....

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Relevante producten

DayClock - Kalenderklok ...

€ 179,00

Bestellen